Curke ja sam sad trenutno na godišnjem i trebala bih početi raditi 26.8. Tad ću biti trudna 5 tjedan. Razmišljala sam raditi 3 do 4tj (da ipak i odradim prenesemo na nekog drugog tko će raditi iako mi se samo spava i ne znam kako će biti tad) tj i ići na bolovanje iskreno neda mi se mučiti jer je dosta stresno i klima je loša. Kad ste vi išle i da li znate kolika su primanja kad si na komplikacijama,a kolika kad si na
Porodnom.
Ma daj se nemoj zezati, nitko nije nezamjenjiv i nitko ne govori hvala sto ces odraditi…a ne daj Boze da se nesto dogodi, nikad si neces oprostiti… Zato odi odmah na bolovanje. Ja sam svaki puta koristila ili go, ako nisam imala vise go, radila sam ko da ce svijet propast bez mene. Sad sam uzela prvi puta bolovanje i nimalo mi nije žao. I onako smo rizicne trudnoce.
Bolovanje ti ide na teret HZZO-a, a maximum dobivas 4.250kn.
U firmi ti moraju dati prosjek place zadnjih 6mj, i to sa doznakama i kopijom IBAN-a nosis u HZZO do 5.og u mjesecu, a isplatu rade iza 15.og u mjesecu.
Hvala ti, ma nebi mi oprostili nikad da samo odem to su ti luđaci 🙈a vidjet ću znaš da mi je to stres ogroman. Kad je kolegica rekla da je trudna onda je šef reko aha ok a što ćemo sa projektima bdw kojima je on voditelj, tako da očekujemo isto pitanje 🙈🙈🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta pazi si na jednu stvar. Ako imas godisnjeg sve potrosi jer kad jednom odes na komplikacije nemoj ih do porodiljnog prekidati jer ce ti tada uci u prosjek i ovo sto primas 4260,00kn za komplikacije. Sad uzmes prosjek i po tome ces kad dodje vrijeme porodiljnig. (45 dana prije poroda) dobivati naknadu. Prvih 6mj porodiljnog je to tvoja puna placa bez ogranicenja. Drugih 6 mj ne znam tocno, al isto oko 4 i nesto.
Martapazi si na jednu stvar. Ako imas godisnjeg sve potrosi jer kad jednom odes na komplikacije nemoj ih do porodiljnog prekidati jer ce ti tada uci u prosjek i ovo sto primas 4260,00kn za komplikacije. Sad uzmes prosjek i po tome ces kad dodje vrijeme porodiljnig. (45 dana prije poroda) dobivati naknadu. Prvih 6mj porodiljnog je to tvoja puna placa bez ogranicenja. Drugih 6 mj ne znam tocno, al isto oko 4 i nesto.
Oki draga hvala ti 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure evo samo da javim da sam sad sa pregleda😀, bebi je 23mm, 💓 kuca, mlati rukicama i nogicama😍, za sad je sve uredu, terapija ista osim sto Estrofem izbacujem.
Cure evo samo da javim da sam sad sa pregleda😀, bebi je 23mm, 💓 kuca, mlati rukicama i nogicama😍, za sad je sve uredu, terapija ista osim sto Estrofem izbacujem.
👏🏼❤
Čestitam draga Skoljka 😍
Izgleda da se samo meni ovako rano počinje ukidati terapija 🤨
Meni na nalazu piše sa punih 8 tjedana postepeno ukidanje terapije a sve druge cure pišu do 12. tjedna.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lemon bravo za srceko!❤️
Skoljka 🙉❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji