Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    09. Kolovoz 2019. 16:37

Lilypie postepeno pa se to razvuce koji tjedan😉
    Samo polako😊 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 16:44

Hvala curke 🤗🥰

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 16:47

Jel jos neka pije Estrofem, nitko ga nikad ne spominje pa imam osjecaj da sam ga samo ja pila, ali zadnjih dana sam ga dva puta navecer zaboravila popiti pa me dr zezala kako ja sama sebi odredjujem kad cu prekinuti kao pa vec si se pripremila 🤪

• Malizvrk2
    09. Kolovoz 2019. 16:58

Skoljka ja sam pila Estofem do 12+0 iako tako mi je rekla moja MPO doktorica valjda sam se dobro izrazila ali kad sam dosla s 8 tjedana kod svog i dala mu papire od nje er mi je ona to napisala jos na jedan papiric ovako on je reko da nevidi zasto da to pijem trudna sam i to je to ja sam pila ipak do 12+0 jer mi je ona uljevala vise povjerenja ali mislim eto nakon par tjedana trudnoce da stvarno i netreba pa nebi se covjek bas igro da pobacim zbog toga

• Malizvrk2
    09. Kolovoz 2019. 17:00

Tako ako si koji zaboravila mislim da nemas brige 
    😉

• thinkpink1
    09. Kolovoz 2019. 17:50

skoljka

Jel jos neka pije Estrofem, nitko ga nikad ne spominje pa imam osjecaj da sam ga samo ja pila, ali zadnjih dana sam ga dva puta navecer zaboravila popiti pa me dr zezala kako ja sama sebi odredjujem kad cu prekinuti kao pa vec si se pripremila 🤪

Ja ti pijem Estrofem 3x2mg, jos uvijek. Trebala sam pocet smanjivat sa 1.pregledom kod gin.koja ce me dalje vodit koji je bio 31.7. jer me moj MPO vodi samo do 12tt, ali kako je on sada na go, rekao je da kazem svojoj ginicki da smo se zdogovorili da ostajemo na istoj th.dok se on ne vrati pa da cemo u dogovoru s njim pocet smanjivat... nista se nece dogodit ako si 2x zaboravila popit...samo nemoj da ti to pređe u naviku 😂😂😂

Grizli
    09. Kolovoz 2019. 17:51

Cestitam Skoljka! 

skoljka
    09. Kolovoz 2019. 21:07

Hvala cure 🤗

Marta...
    09. Kolovoz 2019. 21:22

skoljka

Cure evo samo da javim da sam sad sa pregleda😀, bebi je 23mm, 💓 kuca, mlati rukicama i nogicama😍, za sad je sve uredu, terapija ista osim sto Estrofem izbacujem.

Čestitam nek sve bude super ❤️❤️❤️❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Nadalica
    09. Kolovoz 2019. 21:56

Evo javljam se I ja.. Rekli su Nam da mozemo uzeti donora od nekoga iz njegov porodice sto Mi je Malo ludo, znali su za dijagnozu Ali su Nam davali nade.. Ne znam zasto nisu prije radili test za njega jer smo pitali dal moze.. Uglavnom, zamrznuti su moji js. I sad idemo u drugu Klinik u welsu.. Imamo Termin 2 septembra. Tu su rekli uradit I tese njemu I uzeti biopsiju pa cemo vidjeti kako dalje.. Hvala curke sto postojite da se mogu nekome izjadati

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.