Ja sam stvarno iznenadjena bila sam u toj podruznici u Frankfurtu u Vivaneo jako su profesionalni
Tehnologija na vrhuncu
Nije stvar ni u starom covjeku njezin svekar mozda ima 50 godina i moj je tata u toj istoj poliklinici dobio djete s drugom zenom i ima je 51 godinu i to je ovdje najnormalnija stvar jer puno starijih muskaraca ima mladju zenu ili su u startu velika razlika pa ona ima 38 a on 48
Nego je stvar da je bolesno da muzu rodim brata i neznam da je netko tako nesto mogo predloziti paru koji ionako ima sto dvojbi i problema nad glavom
Uvijek bi se prije odlucila na donora jer ovo mi je stvarno malo bolesno
Jednog dana bi mozda i rekla tome djetu da je od donora cisto da zna a sta bi mu trebala reci tata je tvoj brat zapravo
Nisam sigurna u ovo ali sta nije i zakonski da djetetu do njegove 18.godine mora biti receno od strane roditelja to da je zaceto donorskim spermicima? Cini mi se da sam negdje procitala.. kako bi to izgledalo kao spanjolska sapunica kad bi dijete doznalo 😩😩 ja sam isto konzerva teska 😂
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Rekoh vam ja, cura nas trola. E jest našla forum i temu 😏
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ma ne trolam nikoga, I ja bi voljela da nije tako.. Zove se exclusive donor.. I posto je svekar jedini od muskih u njegov oh porodici predlozili su Nam njega da kao geni ostani isti.. A nepoznatog donora moj muz ne bi.. On sebi zamislja da je to neka katastrofa IL nesto.. A eto ako neka Zivi u Austriji neka pozove u Wels u vivaneo I pita za exclusive donor. Kod svaba sve moze, I njima je to skroz Normalno.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Iskreno i meni je to malo bolesno... kada bi doslo do toga isto bi radije nekog nepoznatog... ovo mi je zbilja uffff.. jednostavno si ne mogu to pojmit.. da zapravo nosim sevekrovo djete 🤤🤤🤤🤤 mislim onak.. kak uopce i rec treba mi vasa sperma 🙈🙈🙈🙈 svaka cast ko uopce rasmislja o tome ali hvala ne....
Ma ne znam, cijela ta priča je neobična. Ići stimulirati ženu a znati da muž nema spermija je blago rečeno kretenizam na kvadrat! A muževo inzistiranje na očevoj spermi 😵
Ako je ova priča istinita, trebaš obaviti jedan ozbiljan razgovor s mužem. On očigledno nije svjestan situacije u kojoj se nalazi.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Drage moje, dok su moji smrzlici na hlađenju ja uzivam na morskom suncu, pripremam im teren za 9. mjesec opustam se, odmaram psihu, ali barem nekoliko puta dnevno pomislim na njih.....
Znam da posteno kasnim, ali Nikitta od srca ti zelim sretan rođendan, da ti se ostvari ono sto si sama pozelis (bas mi je drago da si ga zasluzeno proslavila
)
Vaki, Lemon, Marta, Mimi, Skoljka i sve ostale drage cure....vec dva dana citam zadnjih 50-tak stranica, jako ste me razveselile, toliko ohrabrujucih vijesti u zadnje vrijeme je melem za dusu
Sretno i uzivajte u trudnickim danima, a mi ostale cemo, nadam se, uskoro vasim stopama.
Pusa i veliki zagrljaj svima!!!!!
Curke danas sam taman ušla u 4 tjedan, zabolio me trbuh kao da je menga i opet krvarenje 😢😢😢što da radim da li ima smisla ići na hitnu. 😢
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta jel obilno krvarenje? Teoretski se nesto vec moze vidjetu na uzv, meni se negdje s 4+3 vidjela tockica, ali ne znam dal bas da na hitnu ides ili sutra svom ginu radije jer ne daj Boze da i je krenulo lose nema tu spasa. Imas li duphastone doma, ako da nazovi Petrovu hitnu i trazi doktora/icu na telefon i pitaj savjet. Reci ce ti kako da to pijes. Ako se dobro sjecam sad ih 4kom moras popiti i dalje onda tri put dnevno po jedan. Utrice mozes prebaciti na oralno, ali ja nisam jer je meni krvarenje nekako bilo trenutno, nisam curkala cijeli dan. Inace ja sam tako hitnu zvala zbog boliva i pitala da li da dolazim ili ne, a bila sam 6tt i rekla mi je da bolje ne jer ona nema sta osim dati mi tu terapiju. A kad sam krvarila prije 4tt sam otisla svom ginekologu no on je privatnik.
Sortiraj odgovore
Najstariji