I da ...cure koje ste u Njemackoj.Mi smo u Pan Klinici u Kölnu,idemo preko Aok.Oni nam pokrivaju 75%( po postupku je planiran trošak oko 3200,naravno varira od lijekova.Znaci ispadne oko 800eura što mi moramo platiti(sa tim da lijekove što dobijete recept,u apoteci plaćate na licu mj.50 %od ukupne cijene i onda sve originale racuna i kopije recepata ,nosite u aok i onda kroz par tjedana dobijete 50%nazad) a sto se tiče djela koji aok ne pokriva a što ide direktno klinici: 570 zamrzavanje (ako naravno ostane viska od stimulacije ili se eventualno odgodi transfer zbog neki razloga),550e Embrioskop(to ne morate ako ne želite,al povećava šansu preživljavanja js od aspiracije,oplodnje pa do transfera) i 360e"skladistenje" smrznutih embrija za jednu godinu.I mi smo za aspiraciju platili anesteziju oko 95 e i to smo isto predali račun u aok,pa sad ne znam hoćemo dobit pola nazad.Al koliko sam shvatila trebali bi.Ako netko ima nešto za pitati,a da znam odg.vrlo rado ću odgovoriti😊
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Lilypie tamo sam pitala da..doduse telefonski..svasta! rekla mi je samo u paketima 😐 otici cu osobno i provjeriti jos jednom! U jednoj ljekarni u Sloveniji mi je cak rekla zena telefonski cijenu za Menopur a nije znala za koliko točno jedinica mi daje cijenu 😂
Mandis jekarna u novom zagrebu Središće isto na komad
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nadalicai mi imamo tu dijagnozu 👋 kakvi su muzu nalazi hormona? Hoce li raditi Tesu ili? Sretno 🤞🤞🤞🤗
Ne mogu mu raditi tesu, kao ima male testise ili tako nesto... Malo poviseni lh I fsh
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica mi nemamo dijagnozu neku posebnu nije nam uspjelo iz prve iako imam vec jedno djete
Uspjelo je iz druge
Samo sam ti htjela reci da sam ja bila u vivaneo u Frankfurtu i da oni stvarno imaju podruznice u par drzava u europi i navodno jedni su od najboljih sto se labaratorija i opreme tice
Tako da bez brige
Sretno i tebi i svim curama u nadolazecim postupcima 😘🙏🏻😇
Nadam se da ce sve proci dobro, da makar imaju sta zamrznuti na kraju 😂
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ja imam 26 God, muz 30, kod mene je sve u najboljem redu, muz ima azospermiju.. Icsi radimo u vivaneo klinici u Klagenfurt u Austriji.. Sutra u 10 sati imam Termin za tu aspiraciju jajnih celija.. Jel ima neko da mu uspije I od prvi put, ili se dzaba nadam.. Jel ima neka da je mozda slicno ko kod mene ima pa da Mi da neke nade.. Hvala vam na podrsci..
Sretno sutra i da se oplodi sto vise stanica 🥰
Hej trudne ženice i one koje se još trude 😊😘 stalno čitam,pratim.Danas sam se čak vraćala i od 1 stranice pa do 1oo i neke opet čitala…😀 ugl.kao što sam i prije napisala ,radujem se i tugujem sa vama pa je vrijeme da i ja podjelim u kojoj smo fazi….dakle,01.08.sam imala aspiraciju,od viđenih i pracenih 5 folikula(stimulacija puregonom i orgalutranom),12.dc i dobijeno je 4 js…da bi nam dr.sutra dan javila da se nažalost od 4 samo 1 oplodila a da ove 3 ili nisu bile zrele ili jednostavno nije uspjela oplodnja,iskreno nisam shvatila.Da ne pričam da sam na dan aspiracije baš bila tužna kad sam čula da cura sa desne strane ima 20 js a sa lijeve 18.Naravno drago mi zbog njih al onak,ajme,vid mene,ne mogu niti za tucet js nagrecat. Nego…svaki dan sam štrepila i sa prijateljicom tipkala i djelila misli i strahove,ona je trenutno u 3.postupku(i držite fige i Boga molite i za nju,sutra ima ponovno betu i kontrolu a u međuvremenu nekoliko komplikacija i zapravo ne zna na čemu je,mala beta,krvarenje…Al ja vjerujem u najbolje) I tako aspiracija u četvrtak,u petak se čuli sa dr.i kaže da zovemo u ponedjeljak i da ako sve bude ok,transfer u utorak. Ovaj prošli vikend mi je bio kao vječnost i bas sam bila negativna,uvjerena da neće opstati i fino se dijeliti i napredovati..I u ponedjeljak zovemo i dr.kaze ,još je na životu, aliii…mrzim ali..vidjet će kako će sutra izgledati jer malo kasni ,pa se možda transfer odgodi za srijedu.Al u utorak kad smo zvali ipak je potvrđeno da je transfer u utorak,odnosno jučer.I još nam dr.kaze ,prije transfera, "Jeste kad dobili na lotu?" Mi onak gledamo,ha? Kao iskreno ,ravno 6 na lotu…Naravno sedmica će biti ako beta bude pozitivna,21.8. Eto ja kad pišem onda pišem roman😂
Bjanka..točno tako sam ja imala,4 jajne stanice od kojih je samo jedna bila zrela i tu su oplodili i vratili mi ju treći dan i eto uspjelo od prve i od jedne jedine stanice..mm i ja često znamo reci da smo stvarno dobili na lotu hehe..želim i tebi od srca istu takvu priču😊💓
..Žena sam, Mogu sve..
Vaki ajooj, bas to, slatke muke😊 Sreca pa se jos nose vrecaste haljinice/tunike🙈 Naravno da ce biti sve u redu na pregledu!
Ja sam se vratila na posao pa sam cijela izblesana, koliko mi je drago toliko mi se ne da slusati gluposti oko sebe. Iza Velike Gospe pocinjem vaditi nalaze pa sam cijela u tome🤞
Bjanka sretno i probaj ne razmisljati negativno, sad si trudna i nema propitkivanja, vjeruj u svoj embrij. Uostalom, jedan je i dovoljan😉😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Karla89divno, čestitam na junačkom srčeku! 🥰
Lemon beta ti je top, sad laganini do prvog pregleda 😍
Metohvala ti draga, uh Bome zaredalo se danima slavlje, još dolazim k sebi. Baš sam si dala oduška, zaslužila sam 😂
Babylove hvala draga! E da znaš da nekako imam za tebe osjećaj da ćeš u idućem postupku ostati trudna, jednostavno vjerujem da je onaj niski vitamin d kod tebe bio bed i sad kad to riješavaš, bit će i bolja dioba stanica. I ja planiram vadit u 9. mjesecu vit d opet, nisam ga vadila 3 godine. 😅
Hvala ti draga... joj ne znam sto da ti kazem u vezi toga... prosli put sam si dala da do zadnjeg budem sigurna u trudnocu bez obzira na brljavljenja i sve iako sam u podsvjesti znala da nije uspjelo... i negativnu betu sam cak podnjela hrabro iako me navecer slomilo.. ali dopustila sam si to jer je to jednostavno tako... jutro poslije kada sam se probudila sam si rekla ok idemo dalje... kada su mi stigli nalazi i kada sam vidjela taj vitamin nekako mi je proslo kroz glavu ahaaa ti si ta mrva srece sto nam fali.. rijesimo to i 9 mj je nas mj... e sad sve me to jos uvijek drzi... ne razmisljam negativno... zapravo nisam nikada razmisljala negativno... ali uvijek je bila doza skepticnosti prisutna... sad iscakujem M da ju rijesim i da sa veseljem docekam novu M i krenem opet na nas put.. je razmisljala jesam o opciji sto ako ishod bude isti...ali odlucla sam ne misliti o tome i idemo korak po korak.... Iskreno se nadam da ce se i tebi pokazati zasto ne dolazi do implatacine.. mozda je isto to.. mozda nesto drugo.. razlog se mora pronaci i drzim 🤞 da se skupa cekamo Bozic sa trbuscicima 💗
Beta cekalice sretno i crure koje cekaju punkciju takoder sretno 🤞💗
Cure hvala na dobrim vibrama i željama 😊 i ja drzim fige curama koje imaju ovih dana punkciju ili pak vađenje bete😊
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji