Nadalice, isti problem je imao moj fred bio u Vinogradskoj masakrirali ga isto tako rekli da nema i neće nikad imati spermićsa, išli su u CITO u Split i dobili su, nije se još ostvarila trudnoća ali nije neplodna kako su mu rekli. Ne kužim te dr gdje si išla?? Sretno i ne gubi nadu samo vjeruj 💓
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Samo da javim da nam je jučer kucalo srce na pregledu, i sve je ok za 6tt, još je rano za veselje, ali napredujemo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Samo da javim da nam je jučer kucalo srce na pregledu, i sve je ok za 6tt, još je rano za veselje, ali napredujemo
Čestitam draga 😍🥳 Sve će biti u najboljem redu!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Drage moje koje sze još tu i sve nove cure šaljemo vam puno slanih pusa s mora! Odlično napredujemo i svakim danom je to sve veća ljubav 🥰
Grizli vidim trakicu dolje i presretna sam zbog vas i da je sve dobro... I tvoj mali pingvinić se izborio❤️
Lemon draga i zbog tebe sam toliko sretna❤️sav vaš trud i borba se isplatila. Vjerujem da će tako i ostati!
Sve ostale čestitam na pozitivnom rezultatu a čekalicama da bude što prije. Ne stignem više pratiti pa ne znam tko je u kojoj fazi
Bogu hvala ❤️kako si je krvarenje prestalo. Kod mene još uvijek onako pomalo
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Danas dobili 11 js, muz nije imao niti jedan spermic, tesu ne moze raditi jer nesto ne pase sa testis ima.. Doktor rekao azoospermija I da Nema nade za nas.. Evo placem ko godina
Budu zamrznuli jajčeka? Možda se stanje popravi i 1 je dovoljan. Ne vjerujem da su radili stimulaciju ako nema nade i načina! Potražite drugo mišljenje.
❤👏🏼
Lemon - pa to je već za veseliti! Srčeko... juhu!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hvala vam, još uvijek lagani iscjedak ali ponovno su mi vratili vaginalete uz duphaston. Samo me ovo vrijeme ubija, boli me glava i slabo mi je po cijeli dan ali dok beba raste sve ću izdržati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cestitam, samo pozitivno 🥰🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji