Drage supatnice, već tri godine pokušavamo dobiti dijete i nakon pretraga ustanovljeno je da sa 32 godine imama AMH 6 i FSH 10,2 te da moram u postupak potpomognute oplodnje. Prvi postupak imala sam prošli mjesec i uz blagu stimulaciju dobila dosta dobre rezultate za svoje stanje, 4 jajne stanice, sve četiri su se oplodile i 2. su vraćene treći dana, a dvije zamrznute 5. dan. Jučer sam radila betu i ovaj put ništa, trudila sam se ne nadati previše jer znam da se rijetko uspije od prve, ali očito sam se nadala jer me ovaj neuspjeh totalno slomio i me mogu prestati plakati od dobivanja. Zanima me kako se nositi s time, i sa stalnim propitivanjem jesam li možda mogla što drugačije nakon embriotransfera, jesam li premalo mirovala, jesam li bila previše pod stresom i u grču hoće li uspjeti... Sto stvari mi se mota po glavi, a najgore je ono pitanje, hoće li se ikada primiti i što ako nikada neću biti mama. Imam osjećaj da mi ljudi koji kroz to ne prolaze u najboljoj namjeri samo odmažu pa me zanima vaše iskustvo kako si pomoći kroz cijelu ovu borbu
Drage supatnice, već tri godine pokušavamo dobiti dijete i nakon pretraga ustanovljeno je da sa 32 godine imama AMH 6 i FSH 10,2 te da moram u postupak potpomognute oplodnje. Prvi postupak imala sam prošli mjesec i uz blagu stimulaciju dobila dosta dobre rezultate za svoje stanje, 4 jajne stanice, sve četiri su se oplodile i 2. su vraćene treći dana, a dvije zamrznute 5. dan. Jučer sam radila betu i ovaj put ništa, trudila sam se ne nadati previše jer znam da se rijetko uspije od prve, ali očito sam se nadala jer me ovaj neuspjeh totalno slomio i me mogu prestati plakati od dobivanja. Zanima me kako se nositi s time, i sa stalnim propitivanjem jesam li možda mogla što drugačije nakon embriotransfera, jesam li premalo mirovala, jesam li bila previše pod stresom i u grču hoće li uspjeti… Sto stvari mi se mota po glavi, a najgore je ono pitanje, hoće li se ikada primiti i što ako nikada neću biti mama. Imam osjećaj da mi ljudi koji kroz to ne prolaze u najboljoj namjeri samo odmažu pa me zanima vaše iskustvo kako si pomoći kroz cijelu ovu borbu
Draga, budi sretna jer imaš još dvije balastice koje te čekaju 🥰 neke cure ni do toga ne dođu, mislim da si tu već u velikoj prednosti! Uvijek je teško, koliko god se mi pripremile na to..al protiv toga ne možeš..sad odtuguj ovu negativnu betu i sljedeći mjesec po svoja dva smrzlića koja te čekaju!
Svaka od nas ovdje ima svoju priču..neke se kratko zadrže, neke duže..al opet svaka od nas prolazi to na svoj način i ovdje smo stvarno podrška jedna drugoj! Mi nismo nikome ništa govorili da smo u postupku, jer smo znali da bi nas baš zbog toga svi gnjavili i ispitivali bezveze..ovako nitko ništa ne zna i gotovo..nema nepotrebnih pitanja!
Želim ti svu sreću na fetu koji slijedi! 🥰🤗
Dosao nalaz za anti-mullerov hormon. Rezultat 21.0..to je ok ne?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Curke, javljam da imamo jednu bebicu u buši i 💚 kuca ko velikoo!! 🥰🤩
Veliki je 1.4cm kao za 7+5, a ja točno danas 7tj 😆 🤗
Uglavnom sve je u najboljem redu 😁 sad se napokon mogu opustiti i naspavati..valjda 😜😀
Čestitam curkama s pozitivnim betama 🤗🥰
🤰🏼👍🏼❤
Vakijesam, stvarno jesu najpovoljniji.. samo oni isto daju Menopure samo po 10 ampulica u paketima, pa mi cak ovdje dode za ovo sto mi sad treba povoljnije :)
Ja sam prošli tjedan kupila kod Filipovića 5 komada i rekli su da bez problema prodaju po komadu, samo ne vole da se lijekovi vraćaju..
Danas dobili 11 js, muz nije imao niti jedan spermic, tesu ne moze raditi jer nesto ne pase sa testis ima.. Doktor rekao azoospermija I da Nema nade za nas.. Evo placem ko godina
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalice - ma ne može on to tako... Sram ga bilo. Uvijek ima nade. Javit će ti se cure s istom dijagozom i dati savjet što i kako dalje. Grlim!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Danas dobili 11 js, muz nije imao niti jedan spermic, tesu ne moze raditi jer nesto ne pase sa testis ima.. Doktor rekao azoospermija I da Nema nade za nas.. Evo placem ko godina
😨😨😨😨Tako mi je zao, ma mora postojati neki nacin, savjetovat ce te cure koje imaju slicne dijagnoze. Mozda postoji neka operacija, ili nabijanje imuniteta jeste li to pokusali pa mozda nesto bude, ma mora nesto postojati, nemojte se predavati 😘
Nadalice pa kako on to misli nema nade za vas? Pa valjda je znao za muževu dijagnozu i prije punkcije, svašta! Nije valjda toliki kreten da je išao na sreću ako bude spermija bude. Koja budala 🤬 A to isto oko testisa, pa valjda vam je netko prije početka postupka trebao objasniti koje su vam mogućnosti. Stvarno su stručnjaci!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji