Nadalica, žao mi je to čuti :/ ja bi svakako išla na drugo mišljenje u neku drugu kliniku
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Samo da javim da nam je jučer kucalo srce na pregledu, i sve je ok za 6tt, još je rano za veselje, ali napredujemo
Naravno da kuca, to su junačka srca i nasi borci❤❤❤❤
I ja mu govorim da je borac (ne znam zašto se bebici od početka obraćam u muškom rodu). Iako je ovaj put sve drugačije zadnja dva puta nam je stalo srce oko 9 tt pa sam još oprezna
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Balonka hvala na info, provjeriti cu svakako jos jednom! :)
Nadalice bas mi je zao!! nama su iskreno rekli odmah na pocetku kolike su sanse za trudnocu i da jedino uz biopsiju sa tom dijagnozom mozemo u postupak..spominjali su i punkciju (nekakvom iglom samo) ali sa azoo u vrlo malo slucajeva nadu tako, kažu.. sto ste jos radili od ostalih nalaza?
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Lemon bravooo! Jedva cekam da preguras 12tt jer znam da ces nesto mirnija biti.
Nadalice kod nas se moze napraviti prvo probna punkcija, a ne da se zenu stimulira, a ne zna se da li muz ima spermije. Iskreno ne znam za TESE sto on nema i sto treba, ali ovo mi se cini jako cudno. Da li se mozes javiti mailom u CITO i poslati im muzevu dijagnozu i pitati ih da li smatraju da se moze kod njih TESE raditi? Jel znas ista o muzevoj dijagnozi? Jel vadio hormone? Jel opatruktivna ili neopstruktivna azoo?
Lemon predivno cestitam! Znam da nije jos za se opustat al uzivaj zasluzili ste to mlo srceko da naraste u veliko i jako! Nek sve dok kraj ti bude veselo.
Evo vama svakoj jedno ❤️ za potporu, bez ove teme bilo bi sto puta teze, morat ću jednom prijeći na proljetne ali još sam tu dok ne prođe neko vrijeme
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nadalice - baš kao što ti kaže Kengurica. Pa kako su te stimulirali, a da nisu prvo provjerili situaciju kod muža?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Curke ja sam sad trenutno na godišnjem i trebala bih početi raditi 26.8. Tad ću biti trudna 5 tjedan. Razmišljala sam raditi 3 do 4tj (da ipak i odradim prenesemo na nekog drugog tko će raditi iako mi se samo spava i ne znam kako će biti tad) tj i ići na bolovanje iskreno neda mi se mučiti jer je dosta stresno i klima je loša. Kad ste vi išle i da li znate kolika su primanja kad si na komplikacijama,a kolika kad si na
Porodnom.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke ja sam sad trenutno na godišnjem i trebala bih početi raditi 26.8. Tad ću biti trudna 5 tjedan. Razmišljala sam raditi 3 do 4tj (da ipak i odradim prenesemo na nekog drugog tko će raditi iako mi se samo spava i ne znam kako će biti tad) tj i ići na bolovanje iskreno neda mi se mučiti jer je dosta stresno i klima je loša. Kad ste vi išle i da li znate kolika su primanja kad si na komplikacijama,a kolika kad si na
Porodnom.
Ma daj se nemoj zezati, nitko nije nezamjenjiv i nitko ne govori hvala sto ces odraditi...a ne daj Boze da se nesto dogodi, nikad si neces oprostiti... Zato odi odmah na bolovanje. Ja sam svaki puta koristila ili go, ako nisam imala vise go, radila sam ko da ce svijet propast bez mene. Sad sam uzela prvi puta bolovanje i nimalo mi nije žao. I onako smo rizicne trudnoce.
Bolovanje ti ide na teret HZZO-a, a maximum dobivas 4.250kn.
U firmi ti moraju dati prosjek place zadnjih 6mj, i to sa doznakama i kopijom IBAN-a nosis u HZZO do 5.og u mjesecu, a isplatu rade iza 15.og u mjesecu.
Sortiraj odgovore
Najstariji