Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sofi
    09. Kolovoz 2019. 22:53

Skoljka prekrasno! 😊😊😊
    Nadalice svasta, evo pratim sve i posebno tvoje postove radi iste dijagnoze.. procitala sam svasta na forumima vezano uz azoo ali jos nisam cula da predloze donora od nekoga u obitelji 😩... Sretno u drugoj klinici! 😊 mislim da cete puno vise znati, ovo je sve iskreno mrvicu cudno.. ako ti nesto pomaze, mi prije nego cemo u septembru raditi biopsiju, nama su dali da radimo i nalaze mikrodelecija y kromosoma, Inhibin B, briseve na bakterije, zarazne bolesti i naravno pregled urologa i hormone koji su vrlo bitni u toj prici.. ne znam što ste od  toga vec napravili, ali probaj pitati da ti sto detaljnije daju informacije i savjet... sretno 🤞🤞 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Malizvrk2
    09. Kolovoz 2019. 23:38

Nadalice jel idete i tamo u Vivaneo kliniku jer sam bas jucer malo gledala i cini mise da imaju ipak malo strucnije osoblje sto se doktora tice u welsu 
    Ma to ovdje mogu predöoziti nekog od obitelji jer su oni meni svi nasmijani ti njemci djeluju drago a zapravo hladni ko spricer sve imaju izracunato kako sta u zivotu 
    Ja bi radje uzela u takvoj situaciji uzela od donora ali obavite vi jos sve pretrage i boljeg specjalista za to nadjite ima vremena poslje razmisljati o donoru 

Nadalica
    10. Kolovoz 2019. 00:18

Moj muz ima jedan hromosom viska, klinefelderov sindrom ili tako nekako se zove, radili smo Mi te hormone on ima dosta poviseni fsh I lh.. Svasta smo od nalaz a radili, od urologa, do genetskih pretraga.. Kazu kao eto da uzmem od svekra pa da ostani geni.. Ma ne znam sta da radim.. 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

Nadalica
    10. Kolovoz 2019. 00:21

Tesko je biti pametan u ovakvoj situaciji. 
    Jeste u vivaneo jer smo platili 2000 eura, a dosli do pola procesa, a platiti moras cijeli proves unaprijed.. Pa eto kad se prebacimo u Wels u vivaneo necemo morat opet sve placati.. I donor Kosta 2000 eura ovdje.. 

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 04:54

Tvoj muz ima extra x kromosom i to je imao muz jos jedne forumasice, ali ne mogu se sjetiti koje. Mozda se i ona javi. Sretno dalje i ako ti mogu dati savjet, oboruzaj se znanjem i pripremi pitanja. Sto manje znas losiju njegu ces od doktora dobiti.

Lilypie
    10. Kolovoz 2019. 08:38

Da uzme od svekra? Bas od djeda djeteta? Pa da mu bude i djed i biološki otac? To predložili u ozbiljnoj klinici u Austriji? Ma daj 🙄
    Sorry cure ali ja mislim da je Nadalica trol 👻

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 08:58

Nadalice ja iskreno kao donora bi uzela nekog nepoznatog a ne clana muzeve obitelji posebno ne svekra. Mislim meni je to totalno 🤯! Ajde jos da ima nekog brata mozda bi i razmisljala ako muz inzistira, al ovo meni bolesno iskreno. Posebno zato sto pretpostavljam svekar nije u cvijetu mladosti pa se riskiraju i genetake bolesti. No ko sam ja da sudim. 

Lemon
    10. Kolovoz 2019. 09:04

Meto 😊
    Skoljka i ja pijem progynovu, to je slicno, nakon pregleda u 8 tt budu mi rekli kako ćemo postepeno ukidati.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• thinkpink1
    10. Kolovoz 2019. 10:49

Grizli

Nadalice ja iskreno kao donora bi uzela nekog nepoznatog a ne clana muzeve obitelji posebno ne svekra. Mislim meni je to totalno 🤯! Ajde jos da ima nekog brata mozda bi i razmisljala ako muz inzistira, al ovo meni bolesno iskreno. Posebno zato sto pretpostavljam svekar nije u cvijetu mladosti pa se riskiraju i genetake bolesti. No ko sam ja da sudim.

Meni isto malo sick🤮🤮🤮
    Mozda sam konzerva, al rađe bi isto nekog nepoznatog, nego da deda bude i tata...i jos k tome isto je upitna njegova DNA kvaliteta...
    Al to je moje mišljenje...

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 11:16

Pa ko bi predlagao spermu starog covjeka. Bas sad i meni sve cudno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.