Skoljka prekrasno! 😊😊😊
Nadalice svasta, evo pratim sve i posebno tvoje postove radi iste dijagnoze.. procitala sam svasta na forumima vezano uz azoo ali jos nisam cula da predloze donora od nekoga u obitelji 😩... Sretno u drugoj klinici! 😊 mislim da cete puno vise znati, ovo je sve iskreno mrvicu cudno.. ako ti nesto pomaze, mi prije nego cemo u septembru raditi biopsiju, nama su dali da radimo i nalaze mikrodelecija y kromosoma, Inhibin B, briseve na bakterije, zarazne bolesti i naravno pregled urologa i hormone koji su vrlo bitni u toj prici.. ne znam što ste od toga vec napravili, ali probaj pitati da ti sto detaljnije daju informacije i savjet... sretno 🤞🤞
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Nadalice jel idete i tamo u Vivaneo kliniku jer sam bas jucer malo gledala i cini mise da imaju ipak malo strucnije osoblje sto se doktora tice u welsu
Ma to ovdje mogu predöoziti nekog od obitelji jer su oni meni svi nasmijani ti njemci djeluju drago a zapravo hladni ko spricer sve imaju izracunato kako sta u zivotu
Ja bi radje uzela u takvoj situaciji uzela od donora ali obavite vi jos sve pretrage i boljeg specjalista za to nadjite ima vremena poslje razmisljati o donoru
Moj muz ima jedan hromosom viska, klinefelderov sindrom ili tako nekako se zove, radili smo Mi te hormone on ima dosta poviseni fsh I lh.. Svasta smo od nalaz a radili, od urologa, do genetskih pretraga.. Kazu kao eto da uzmem od svekra pa da ostani geni.. Ma ne znam sta da radim..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Tesko je biti pametan u ovakvoj situaciji.
Jeste u vivaneo jer smo platili 2000 eura, a dosli do pola procesa, a platiti moras cijeli proves unaprijed.. Pa eto kad se prebacimo u Wels u vivaneo necemo morat opet sve placati.. I donor Kosta 2000 eura ovdje..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Tvoj muz ima extra x kromosom i to je imao muz jos jedne forumasice, ali ne mogu se sjetiti koje. Mozda se i ona javi. Sretno dalje i ako ti mogu dati savjet, oboruzaj se znanjem i pripremi pitanja. Sto manje znas losiju njegu ces od doktora dobiti.
Da uzme od svekra? Bas od djeda djeteta? Pa da mu bude i djed i biološki otac? To predložili u ozbiljnoj klinici u Austriji? Ma daj 🙄
Sorry cure ali ja mislim da je Nadalica trol 👻
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nadalice ja iskreno kao donora bi uzela nekog nepoznatog a ne clana muzeve obitelji posebno ne svekra. Mislim meni je to totalno 🤯! Ajde jos da ima nekog brata mozda bi i razmisljala ako muz inzistira, al ovo meni bolesno iskreno. Posebno zato sto pretpostavljam svekar nije u cvijetu mladosti pa se riskiraju i genetake bolesti. No ko sam ja da sudim.
Meto 😊
Skoljka i ja pijem progynovu, to je slicno, nakon pregleda u 8 tt budu mi rekli kako ćemo postepeno ukidati.
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nadalice ja iskreno kao donora bi uzela nekog nepoznatog a ne clana muzeve obitelji posebno ne svekra. Mislim meni je to totalno 🤯! Ajde jos da ima nekog brata mozda bi i razmisljala ako muz inzistira, al ovo meni bolesno iskreno. Posebno zato sto pretpostavljam svekar nije u cvijetu mladosti pa se riskiraju i genetake bolesti. No ko sam ja da sudim.
Meni isto malo sick🤮🤮🤮
Mozda sam konzerva, al rađe bi isto nekog nepoznatog, nego da deda bude i tata...i jos k tome isto je upitna njegova DNA kvaliteta...
Al to je moje mišljenje...
Pa ko bi predlagao spermu starog covjeka. Bas sad i meni sve cudno.
Sortiraj odgovore
Najstariji