Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    11. Kolovoz 2019. 14:57

Kengurica

Marta jel obilno krvarenje? Teoretski se nesto vec moze vidjetu na uzv, meni se negdje s 4+3 vidjela tockica, ali ne znam dal bas da na hitnu ides ili sutra svom ginu radije jer ne daj Boze da i je krenulo lose nema tu spasa. Imas li duphastone doma, ako da nazovi Petrovu hitnu i trazi doktora/icu na telefon i pitaj savjet. Reci ce ti kako da to pijes. Ako se dobro sjecam sad ih 4kom moras popiti i dalje onda tri put dnevno po jedan. Utrice mozes prebaciti na oralno, ali ja nisam jer je meni krvarenje nekako bilo trenutno, nisam curkala cijeli dan. Inace ja sam tako hitnu zvala zbog boliva i pitala da li da dolazim ili ne, a bila sam 6tt i rekla mi je da bolje ne jer ona nema sta osim dati mi tu terapiju. A kad sam krvarila prije 4tt sam otisla svom ginekologu no on je privatnik.

Ja sam utrogestanu 3*2 vaginalno, da popijem sad 4ne znam, ja sam privatno radila a oni sad ne rade. 😢 Onsko malo čudno baš crvena krv i mali ugrušak 😢😢joj baš se bojim  i imam lagane grčeve 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    11. Kolovoz 2019. 15:11

Marta odi kod ginekologa. I da nije nista samo panika smirit ce te. Mozda ti uvede jos dodatno duphastone. 

• thinkpink1
    11. Kolovoz 2019. 15:27

Marta...

Curke danas sam taman ušla u 4 tjedan, zabolio me trbuh kao da je menga i opet krvarenje 😢😢😢što da radim da li ima smisla ići na hitnu. 😢

Vjerojatno hematom. Meni tada dali duphastone 4tbl.odjednom i dalje 3x2, utrogestane prekinut do daljnjeg.
    Mozes popit magnezij i normabel 2mg za smanjivanje grceva, rekli mi do 3 normabela dnevno smijem popit. Dok mi je bilo takvo stanje, redovno sam ga pila uz duphaston.
    I strogo mirovanje, znaci krevet i wc relacija!
    Samo se probaj smirit i bit ce sve ok. 
    Ako možeš sutra se javi svom MPO ginicu.
    Navijamo za vas🥰🍀😘

Lilypie
    11. Kolovoz 2019. 15:30

Marta ja da sam umjesto tebe ja bih pravac hitna! Nemoj me pogrešno shvatiti ali tebi trudnoća nikad nije ultrazvučno potvrđena. U smislu je li sve unutar maternice i ostalo. Nemoj molim te ništa na svoju ruku koristiti. Hitna ginekološka radi stalno. Odi se pregledati.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 15:33

thinkpink1

Marta...

Curke danas sam taman ušla u 4 tjedan, zabolio me trbuh kao da je menga i opet krvarenje 😢😢😢što da radim da li ima smisla ići na hitnu. 😢

Vjerojatno hematom. Meni tada dali duphastone 4tbl.odjednom i dalje 3x2, utrogestane prekinut do daljnjeg.
    Mozes popit magnezij i normabel 2mg za smanjivanje grceva, rekli mi do 3 normabela dnevno smijem popit. Dok mi je bilo takvo stanje, redovno sam ga pila uz duphaston.
    I strogo mirovanje, znaci krevet i wc relacija!
    Samo se probaj smirit i bit ce sve ok.
    Ako možeš sutra se javi svom MPO ginicu.
    Navijamo za vas🥰🍀😘

Da idem na hitnu, a iskreno nebi da mi radi pregled da se nebi još dodatno iskompliciralo, i kako me ulovi vikendom uvijek joj 🤦‍♂️ 😢😢

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 15:36

Lilypie

Martaja da sam umjesto tebe ja bih pravac hitna! Nemoj me pogrešno shvatiti ali tebi trudnoća nikad nije ultrazvučno potvrđena. U smislu je li sve unutar maternice i ostalo. Nemoj molim te ništa na svoju ruku koristiti. Hitna ginekološka radi stalno. Odi se pregledati.

Ne misliš da je rano za pregled 😢

Grizli
    11. Kolovoz 2019. 15:37

Marta pregled nema sta iskomplicirat. Moze ti samo pomoc. Neces ti jace krbariti ako oni tebi naprave uzv nego sto bis krvarila. Tako da moj topli savjet je da odes na hitnu gin. Ja se s time ne bi zezala, al odluka je na tebi. 

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 15:38

Hvala cure idem na hitnu 😘

Lilypie
    11. Kolovoz 2019. 15:42

Marta...

Ništa se ne plaši oko pregleda. Nema se tu sto iskomplicirati. Pa i ja sam neki dan krvarila i išla na hitnu.

Javi se poslije i drži se 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• thinkpink1
    11. Kolovoz 2019. 15:56

Marta...

Sretno i javi kaj su rekli!🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.