Vaki jesam, stvarno jesu najpovoljniji.. samo oni isto daju Menopure samo po 10 ampulica u paketima, pa mi cak ovdje dode za ovo sto mi sad treba povoljnije :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Sofi - jesi li pitala u Ljekarnama Filipović? Tamo su ti lijekovi najpovoljniji…
Bas sam to htjela napisat, imaju najbolje cijene i najbolju zalihu
Vakijesam, stvarno jesu najpovoljniji.. samo oni isto daju Menopure samo po 10 ampulica u paketima, pa mi cak ovdje dode za ovo sto mi sad treba povoljnije :)
Ja kupovala u ljekarni Filipović sve na komad. Jesi bila u onoj u Zagorskoj? Stvarno čudno, jer ja sam znala pred kraj stimulacije ići po tri menopura i nikad nije bio problem 🤨 To je bilo prije dva mjeseca.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie tamo sam pitala da..doduse telefonski..svasta! rekla mi je samo u paketima 😐 otici cu osobno i provjeriti jos jednom! U jednoj ljekarni u Sloveniji mi je cak rekla zena telefonski cijenu za Menopur a nije znala za koliko točno jedinica mi daje cijenu 😂
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
9/2019 M-Tese 0.
Ja imam 26 God, muz 30, kod mene je sve u najboljem redu, muz ima azospermiju.. Icsi radimo u vivaneo klinici u Klagenfurt u Austriji.. Sutra u 10 sati imam Termin za tu aspiraciju jajnih celija.. Jel ima neko da mu uspije I od prvi put, ili se dzaba nadam.. Jel ima neka da je mozda slicno ko kod mene ima pa da Mi da neke nade.. Hvala vam na podrsci..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
I
Ja imam 26 God, muz 30, kod mene je sve u najboljem redu, muz ima azospermiju.. Icsi radimo u vivaneo klinici u Klagenfurt u Austriji.. Sutra u 10 sati imam Termin za tu aspiraciju jajnih celija.. Jel ima neko da mu uspije I od prvi put, ili se dzaba nadam.. Jel ima neka da je mozda slicno ko kod mene ima pa da Mi da neke nade.. Hvala vam na podrsci..
E moja draga, nema ti tu nazalost pravila. Nekome uspije od prve a nekome iz 5 bez obzira na dijagnozu. Na potpomognutu idu i parovi bez dijagnoze. Samo hrabro i pozitivno!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
IJa imam 26 God, muz 30, kod mene je sve u najboljem redu, muz ima azospermiju.. Icsi radimo u vivaneo klinici u Klagenfurt u Austriji.. Sutra u 10 sati imam Termin za tu aspiraciju jajnih celija.. Jel ima neko da mu uspije I od prvi put, ili se dzaba nadam.. Jel ima neka da je mozda slicno ko kod mene ima pa da Mi da neke nade.. Hvala vam na podrsci..
E moja draga, nema ti tu nazalost pravila. Nekome uspije od prve a nekome iz 5 bez obzira na dijagnozu. Na potpomognutu idu i parovi bez dijagnoze. Samo hrabro i pozitivno!
Ako uspije, uspije, ako ne, idemo dalje..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalica i mi imamo tu dijagnozu 👋 kakvi su muzu nalazi hormona? Hoce li raditi Tesu ili? Sretno 🤞🤞🤞🤗
9/2019 M-Tese 0.
Nadalica mi nemamo dijagnozu neku posebnu nije nam uspjelo iz prve iako imam vec jedno djete
Uspjelo je iz druge
Samo sam ti htjela reci da sam ja bila u vivaneo u Frankfurtu i da oni stvarno imaju podruznice u par drzava u europi i navodno jedni su od najboljih sto se labaratorija i opreme tice
Tako da bez brige
Sretno i tebi i svim curama u nadolazecim postupcima 😘🙏🏻😇
Hej trudne ženice i one koje se još trude 😊😘 stalno čitam,pratim.Danas sam se čak vraćala i od 1 stranice pa do 1oo i neke opet čitala...😀 ugl.kao što sam i prije napisala ,radujem se i tugujem sa vama pa je vrijeme da i ja podjelim u kojoj smo fazi....dakle,01.08.sam imala aspiraciju,od viđenih i pracenih 5 folikula(stimulacija puregonom i orgalutranom),12.dc i dobijeno je 4 js...da bi nam dr.sutra dan javila da se nažalost od 4 samo 1 oplodila a da ove 3 ili nisu bile zrele ili jednostavno nije uspjela oplodnja,iskreno nisam shvatila.Da ne pričam da sam na dan aspiracije baš bila tužna kad sam čula da cura sa desne strane ima 20 js a sa lijeve 18.Naravno drago mi zbog njih al onak,ajme,vid mene,ne mogu niti za tucet js nagrecat. Nego...svaki dan sam štrepila i sa prijateljicom tipkala i djelila misli i strahove,ona je trenutno u 3.postupku(i držite fige i Boga molite i za nju,sutra ima ponovno betu i kontrolu a u međuvremenu nekoliko komplikacija i zapravo ne zna na čemu je,mala beta,krvarenje...Al ja vjerujem u najbolje) I tako aspiracija u četvrtak,u petak se čuli sa dr.i kaže da zovemo u ponedjeljak i da ako sve bude ok,transfer u utorak. Ovaj prošli vikend mi je bio kao vječnost i bas sam bila negativna,uvjerena da neće opstati i fino se dijeliti i napredovati..I u ponedjeljak zovemo i dr.kaze ,još je na životu, aliii...mrzim ali..vidjet će kako će sutra izgledati jer malo kasni ,pa se možda transfer odgodi za srijedu.Al u utorak kad smo zvali ipak je potvrđeno da je transfer u utorak,odnosno jučer.I još nam dr.kaze ,prije transfera, "Jeste kad dobili na lotu?" Mi onak gledamo,ha? Kao iskreno ,ravno 6 na lotu...Naravno sedmica će biti ako beta bude pozitivna,21.8. Eto ja kad pišem onda pišem roman😂
Ja 35, mm 40
2017.vanmaternična trudnoća
2018. 2x Op endometrioze
2019.prvi ICSI, AMH 0.36 ng /ml, Puregon 350 +Orgalutran, štoperica Ovitrelle, 4 folikula, nakon punkcije 1 zrela stanica, oplođena i 5.dan vraćena, beta 0
11/20 OP polipa u maternici
03/21 2.ICSi, AMH 0.3 ng /ml, 2 antralca, 300-350 gonal, Klomifen,Orgalutran, Ovitrelle. 2 folikula punktirana, 1 prazan, 1 jajna - oplođena i 3.dan vraćena (5.stanični),biokemijska
23.4.sljedeće konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji