Vaki kako si ti, imas li kakvih simptomcica?☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
👋👋 bok cure!cestitke na novim plusicima!
Imam za vas dva pitanjce!
Menopur treba mi ukupno 1800 iu.. sad negdje je to u ampulicama po 75 iu, negdje mogu uzeti u bocicama od 1200 i 600... da li je tome tako, da li sam dobro shvatila? Je li to nama na odabir kako cemo uzeti, koja je razlika za mene u doziranju, kako je lakse? Taj dio mi je jos sasvim nepoznat, a danas je dosla zadnja M prije postupka pa se lagano pripremam :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
👋👋 bok cure!cestitke na novim plusicima!
Imam za vas dva pitanjce!
Menopur treba mi ukupno 1800 iu.. sad negdje je to u ampulicama po 75 iu, negdje mogu uzeti u bocicama od 1200 i 600… da li je tome tako, da li sam dobro shvatila? Je li to nama na odabir kako cemo uzeti, koja je razlika za mene u doziranju, kako je lakse? Taj dio mi je jos sasvim nepoznat, a danas je dosla zadnja M prije postupka pa se lagano pripremam :)
Jel dobivas lijekove za stimulaciju preko bolnice ili sama kupujes?
Zene meni danas opet krv na brisanju 😱😱😱 znaci prosli misec bija FET u prirodnom ciklusu dobila M al trajala je duze nego obicno ok zavrsila ima dva dana kad danas opet ugrusak 😱
Sad san iz bolnice i j...n ja ove njemacke bolnice i njihove termine kaze nemate termina pa znan i ja da neman termina za sta van hitna sluzi ako triba termin...kaze ajdete u svoga gin e gospodo draga da moj radi sad sigurno u vas nebi dosla...
Aj me vi malo smirite i recite da je mozda to krvarenje normalno,da se cisti ili sta vec 🙈😢
Nista me ne boli koji grc me uvati al nista strasno
🙏❤💙
sofi ne znam kako trebaš dozirati. Kad je meni bila doza 75 ml uzimala sam jednu ampulicu a kad je bila dnevno 225 ml onda jednostavno izvučeš tri ampulice po 75 u jednu tekućinu i daš si injekciju. Objasnit će ti oni sve dan za danom sto i kako ćeš si davati. Ne vjerujem da ćeš imati dozi dnevno od 600 ml tako da će vjerojatno biti te male, sad samo ovisi koliko.
Lucija987, ako sam dobro shvatila ti si dobila nakon neuspješnog FET-a i nakon prestanka M opet ti procurio neki ugrušak? Ako je tako, ne brini. Organizm se cisti. Znalo mi se dogoditi nakon postupka. Jedino ako se to krvarenje nastavi opet nekoliko dana odi svome ginekologu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Thinkpink i Lilypie hvala! Doze su 150 dnevno. Kupujem sama jer idemo privatno.. Nego zbunjivalo me to kad sam zvala ljekarne kako su mi rekli.. Pitat cu njih kad zovem u poliklinici.. Imam i jednu korisnu info kome bude trebalo - ljekarna sv Kuzma i Damjan u Zg Menopure prodaje po ampulicama 75 iu bas po komadu, a ne iskljucivo po paketu od 10 ampulica.. pa recimo meni treba 24, ne moram ih kupovati 30 kao u većini ljekarni što daju...
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
sofine znam kako trebaš dozirati. Kad je meni bila doza 75 ml uzimala sam jednu ampulicu a kad je bila dnevno 225 ml onda jednostavno izvučeš tri ampulice po 75 u jednu tekućinu i daš si injekciju. Objasnit će ti oni sve dan za danom sto i kako ćeš si davati. Ne vjerujem da ćeš imati dozi dnevno od 600 ml tako da će vjerojatno biti te male, sad samo ovisi koliko.
Lucija987, ako sam dobro shvatila ti si dobila nakon neuspješnog FET-a i nakon prestanka M opet ti procurio neki ugrušak? Ako je tako, ne brini. Organizm se cisti. Znalo mi se dogoditi nakon postupka. Jedino ako se to krvarenje nastavi opet nekoliko dana odi svome ginekologu.
Tako je znaci ima dva dana mi zavrsilo i evo danas opet e znas sta pomrcina mi je pala na oci...jer ako nista one su mi uvik u dan tocne i nikad nikakvih problema nisan imala...nakon stimuliranog postupka mi je M dosla skroz normalno i traja normalno i sad nakon postupka bez stimulacije ovo...stvarno mi nije bilo svejedno kad san vidila😱
E hvala ti onda uglavnom pratim sad pa ako se pogorsa oden negdi jer moj gin ne radi na go je i neman pojma ko ga minja 🙈
🙏❤💙
Meto - pa baš i nemam... Jedino ta napuhnutost me prati. Ujutro izgledam normalno, a navečer kao da sam u 4. mjesecu trudnoće. Pošto nisam još nikome govorila zbog opreznosti onda mi je problem pronaći odgovarajuću odjeću za navečer. No, to su slatke brige... Samo da sve dobro prođe na pregledu, onda neću sakrivati trbuščić.
Kako si ti?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lucija987 - vidiš, ja sam prošla puno postupaka i nikad mi se nije to desilo. Nije da te hoću uplašiti, nego samo primjećujem kako smo stvarno sve različite. Sretno!
🤞❤️🙏
Sofi - jesi li pitala u Ljekarnama Filipović? Tamo su ti lijekovi najpovoljniji...
🤞❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji