Halo curke ja Sam Nova ovdje, I ja Sam u postupku ICSI, sutra idem na aspiraciju jajnih celija, ako sta napise pogresno, ne zamjerite.. Prvi put radimo umjetnu, puna stimulacija, nasli 10 folikula, a mene neka nervoza uhvatila..
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Halo curke ja Sam Nova ovdje, I ja Sam u postupku ICSI, sutra idem na aspiraciju jajnih celija, ako sta napise pogresno, ne zamjerite.. Prvi put radimo umjetnu, puna stimulacija, nasli 10 folikula, a mene neka nervoza uhvatila..
Sretno Nadalice 🤞🍀 Nemaš zašto biti nervozna, samo hrabro. Dala si sve od sebe, vise nije na tebi. Neka medju tih 10 folikula bude jedna tvoja bebica 🥰
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Dobrodosla i sretno 🤞🤞🤞 javi ishod... Gdje ste u postupku? Ja bi te samo ispravila, nemoj zamjeriti.. nije umjetna vec podpomognuta 😊
Dobrodosla i sretno 🤞🤞🤞 javi ishod… Gdje ste u postupku? Ja bi te samo ispravila, nemoj zamjeriti.. nije umjetna vec podpomognuta 😊
Potpomognuta*
Karla ❤️ cestitam!
Nadalica sretno! I ne brini sve nas pere nervoza kad smo u postupcima. Zelim ti puno oplodjenih js i uspjesan transfer. Hoce ti javiti koliko ih se oplodilo ili moras cekat 3.dan?
Lucija987 ti si onda u pokrajini di AOK-a placa 75% a vi 25% plus FET sami jer mislim da to niti jedna kasa neplaca
Ja recimo placam i dalje svakih 6 mjeseci smrzlice svoje 150 e iako mislim da cu sad nakon poroda otkazati
Jer eto svaku trudnocu se otvaram od 23 tjedna toliko da oni budu sigurni da cu se poroditi
Cerviks mi bude po 08mm i budem po 3 prsta otvorena i mislim da nemogu psihicki vise taj strah
A i vrijeme je da druge cure imaju svoje andjele ja sam dosta opterecivala sv.Luciju i majku Bozju sad je red da misle na vas ostale 😘
U BW pokrajini sam da tako sam cula al valja to jos sve provjerit da nebi bilo nismo znali 🙈🙈😂😂😂
Ma nek prode to sve u redu pa sad koliko je je sta se moze,drugog nacina nema i dobro 🙏❤
🙏❤💙
Lucija987 samo polako i sve ce se ljepo posloziti
Sve se ljepo raspitaj ali vjerujem da ce ti i u klinici znati reci
Sto se tice postupaka polako s njima sve razmatraj i bit ce bebica brzo 😉
Sretno i da sve prodje u najboljem redu 😍🥰, ne brini za izraze, sve smo mi jednom pocele i nismo sve znale pravilno, daj Boze da ti sve iz prve uspije pa da nemoras niti uciti izraze 😘
Lucija sretno u pronalasku klinike i da bude najbolje za vas☺️
Nadalica sretno, nadam se da si dobro. Javi nam se detaljnije😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji