Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana1907
    06. Kolovoz 2019. 19:18

Malizvrk2

Ivana1907 ja nisam ni isla na propuhavanje jer znam 3 zene koje su isle bas bliske meni i nakraju im je pomogla samo potpomognuta
    Vjerojatno nije nista strasno ako je samo ovo isti si slucaj kao i ja i vjerujem da ces brzo ostvariti trudnocu
    Meni su radili ICSI iako to vecinom rade koliko sam skuzila kad je muski faktor u pitanju u ovoj mojoj klinici je to izgleda praksa jer je muzi imo savrsen spermiogram
    A ja nisam puno pitala iskreno sto rade nego sam pustila da rade kako oni misle
    I vidim da puno zena nakon stimulacije pauzira za FFt-u ja nisam bila toliko upucena pa kad je ona rekla da odma sljedeci mjesec isla sam i evo me
    Mozda je nekom potrebno radi psihe vjerujem da je jer meni je iskreno nakn pokusaja s klomofinom trebalo godinu dana da dodjem sebi i krenem s potpomognutom
    Moj ti je savjet da se nemucis previse i znam tesko je manje razmisljas o tome
    Nego ovaj 8 mjesec iskoristis za uzivanje,setnjicu pa i koji koktelcic u svemu tome ili neku limunadu
    Meni je u ovoj klinici bilo super jer sam i pocela citati ovaj forum da znam sta od pretraga moram vaditikad sam dosla i zeni sve pocela diktirati vitamin D,prolektin nasmijala se i rekla naravno to sve vadimo odma i vama i muzu odma mi je vadila i test zbog policisticnih jajnika i za secer i za stitnjacu
    Vitamin D je jedino falio i to jako svaki dan sam pila 2500 mg

Joj hvala ti na podrsci, nadam se da cu uspjeti. Samo treba vjerovat, jest tesko, al nemozemo si same pomoci moram naci nacin i prestat mislit toliko o tome. Eto sad sam bas saznala da mi je sestricna trudna, bas sam sretna zbog nje. Valjda ce doci i moja sreca.. 

Boa35
    06. Kolovoz 2019. 19:28

Curke, javljam da imamo jednu bebicu u buši i 💚 kuca ko velikoo!! 🥰🤩 
    Veliki je 1.4cm kao za 7+5, a ja točno danas 7tj 😆 🤗
    Uglavnom sve je u najboljem redu 😁 sad se napokon mogu opustiti i naspavati..valjda 😜😀
    Čestitam curkama s pozitivnim betama 🤗🥰

Samara
    06. Kolovoz 2019. 19:35

Čestitam curama na lijepim betama i tebi karla na <3

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Lilypie
    06. Kolovoz 2019. 19:45

Karla89

Curke, javljam da imamo jednu bebicu u buši i 💚 kuca ko velikoo!! 🥰🤩
    Veliki je 1.4cm kao za 7+5, a ja točno danas 7tj 😆 🤗
    Uglavnom sve je u najboljem redu 😁 sad se napokon mogu opustiti i naspavati..valjda 😜😀
    Čestitam curkama s pozitivnim betama 🤗🥰

Bravoooo draga 🥰 čestitam još jednom. Sad se opusti i uživaj. Vidiš ti kako ta vrijednost bete apsolutno ne znaci ništa. Svi smo mislili da su kod tebe dvije bebice u pitanju. Hvala Bogu da je sve u redu. Nisi se javljala, već sam se bila zabrinula 😘

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    06. Kolovoz 2019. 19:50

Bravo Karla, bitno da ❤️ kuca, sad lagano dalje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

LaLuna
    06. Kolovoz 2019. 19:57

Grizli

LaLuna

Bok cure,
    ovo je moj prvi post na ovoj temi, čitam vas već dugo, veselim se i tugujem s vama. Sretna sam da je u tijeku pozitivan trend, samo neka se tako nastavi, pa da sve mi iduće godine držimo ta čuda u svojim naručjima ☺️
    Ja sam lagano u 11tt, pa imam pitanje za Crinone (mislim da ga Grizli korisi), ako se čeka ulazak u 12tt pa vec sad mogu preskakat svaki drugi dan, ili da još ovaj tjedan normalno pa od iduceg tjedna (punih 12tt) počnem svaki drugi stavljat?
    Hvala na odgovoru i veselim se druženju s vama :)

Ciao, prvo cestitam na trudnoci. A za crinone ide (bar su meni tako dali) do 12tt svaki dan onda 13tt svaki drugi i 14tt svaki 3 dan tako da realno zavrsis prije 15tt. Meni je ispalo da sam taman potrosila sve aplikatore, al mi je dr bial rekla ako se dogodi da 14tt ispadne da nemam bas za 3 puta svaki 3 dan da onda ne moram uzimat novu kutiju. Bitno da se postepeno smanji da nije odmah 0. Sretno!

Hvala puno na odgovoru! Tako sam i računala da će ni bit taman aplikatora... i hvala 🤗

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 20:02

Karla jupppiii, čestitam ❣❣❣❣🥳🥳🥳🥳🥰🥰🥰🥰

Meto
    06. Kolovoz 2019. 20:07

Karla bravo za srceko, raznjezim se kad cujem takvo nesto💖
    Lemon, Lilypie ajme ta glupa krvuckanja. . Pa moze li ista ici glatko. .😖
    Bitno da se bebice drze i rastu. Sve ce biti u redu🤞🤞💖☺️
    Mimi, Marta cestitam! E sad se bome izbelji svom ginicu i trazi novog 🙈
    Nikitta Sretan rodjendan sa zakasnjenjem! Drago mi je procitat da si ga provela odlicno i da si uzivala☺️😌

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vaki
    06. Kolovoz 2019. 20:09

Karla - odlično! ❤️

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Babylove
    06. Kolovoz 2019. 21:45

Prije svega Nikitta vidim da ti je rockas bio, pa ti sa zakasnjenjem zelim sretan rockas i ostalo znas sto ti zelim 💓🤞
    Nove cure dobrodosle i sretno 🤞🤞
    Cure sa krvarenjima, zao mi je da ne mozete mirno uzivati u trudnoci.. ali sve ce to proci i imati cete svoje mrve u rukama 💗🤞🤞
    Lijepo razdoblje na forumu je pocelo, sa puno velikih beta i snaznih srdasca, neka se tako nastavi 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.