Marta - odlično. Prva beta je bila puno manja pa je ovo sad vau! Čestitam! Srećom pa ono krvarenje nije ništa značilo.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Marta - odlično. Prva beta je bila puno manja pa je ovo sad vau! Čestitam! Srećom pa ono krvarenje nije ništa značilo.
Da samo da sve bude ok 😘😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Ej cure vadila sam danas betu i beta je 14dan 1806 ❤❤🥰🥰
Prvi pregled bi trebala 19.8 napraviti da se vidi dali srce kuca.
Ali bi trebala od 17.8 biti na moru u Splitu.
Pa pitanje vidjela sam da je jedna curka iz Splita, pa me zanima misljenje za CITO polikliniku mislila sam ici kod doktora Poljaka!
Ja san iz Splita i postupak san vodila kod Poljaka...meni su stvarno bili super sestra Lucija predivna 😍😍😍 uglavnom sve sta te zanima pitaj ga...neko kaze prebrz je,neko ovo ono al sve sta san ga pitala i odgovoria mi je tako da moje misljenje je da je stvarno super
Nadan se da ces bit zadovoljna i ti 🤗

🙏❤💙
Ivana1907 u kojem si gradu u Njemackoj
Ja zivim blizu Frankfurta pa ako si tu negdje mogu ti dati savjet oko klinike i doktorice i tako
Koje si osiguranje
Aok ti pokriva stimulacije 3 i sve ljekove
Ja sad idem isto ovde na sljedeci postupak (De) nisan u blizini Frankfurta al isto san AOK pa da te pitan...znaci kad mi doktor da cili postupak na papiru nosim normalno na AOK da oni ovjere ili?
I ako nije problem rec koliko je tebe izaslo na kraju (mozes unprivat odg ako ne zelis tu pisat) ja koliko sam cula kao 25% mi tribamo platit a ostalo AOK e sad to san samo cula nisan jos krenila tek u 9 misec.

🙏❤💙
Sad kad sam gurnula utrice na prstima mi ostala krv. Sto da radim? Sledila sam se.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Marta i Mimi cestitam vam od ❤
(Btw sad ces ginicu za bolovanje metnuti do grla, i neka!!!😂)
Ja sam imala FET 16.dc, a racuna mi se trudnoca kao i svaka druga, dakle prvi dan zadnje menstruacije.
Nove curke dobrodosle, i jos brze otišle 😉

Sad kad sam gurnula utrice na prstima mi ostala krv. Sto da radim? Sledila sam se.
Svježa ili smeđa?
Samo miruj, lezi i popij magnezij ako nisi...

Lucija987 ja sam bila u klinici VivaNeo imaju jos 2 podruznice i De pa pogledaj jesu ti u blizini imaju jako dobre labaratorije
Kad dodjes u kliniku i dogovoris s njima postupak dobijes od njih onako crveni obrazac i odneses to na Aok postupak oni odma preuzmu ljekove ti placas i nosis njima racune jer sve zavisi od zene do zene za inekcije ali oni ti to brzo uplate nazad kroz 3-4 tjedna
Ja sam isla na jacu stimulaciju i imala sam smrzlice i to sam platila 1000 e nije mi uspjelo u stimuliranom postupku pa sam isla u fetu to ti Aok nepriznaje mene je taj put izaslo jos 900 e odmrzavanje,postupak,pregledi
I nemoj da te zacudi ako budes imala smrzlice ovdje ih danas ujutro odmrznu i vide jesu prezivjeli i dali se razvijaju i sutra dan ti vrate barem je u mojoj klinici tako
E da i vracanje u fetu nije toliko skupo nego su meni radili jos jedan postupak assisted teaching pomognu malo embriju da se lakse izljeze
Nadam se da sam pomogla
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji