Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    06. Kolovoz 2019. 13:25

Čestitke curama na divnim betama!! 🥰🧡

Vaki
    06. Kolovoz 2019. 13:30

Marta - odlično. Prva beta je bila puno manja pa je ovo sad vau! Čestitam! Srećom pa ono krvarenje nije ništa značilo. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    06. Kolovoz 2019. 13:38

Vaki

Marta - odlično. Prva beta je bila puno manja pa je ovo sad vau! Čestitam! Srećom pa ono krvarenje nije ništa značilo.

Da samo da sve bude ok 😘😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lucija987
    06. Kolovoz 2019. 13:45

Mimi1510

Ej cure vadila sam danas betu i beta je 14dan 1806 ❤❤🥰🥰
    Prvi pregled bi trebala 19.8 napraviti da se vidi dali srce kuca.
    Ali bi trebala od 17.8 biti na moru u Splitu.
    Pa pitanje vidjela sam da je jedna curka iz Splita, pa me zanima misljenje za CITO polikliniku mislila sam ici kod doktora Poljaka!

Ja san iz Splita i postupak san vodila kod Poljaka...meni su stvarno bili super sestra Lucija predivna 😍😍😍 uglavnom sve sta te zanima pitaj ga...neko kaze prebrz je,neko ovo ono al sve sta san ga pitala i odgovoria mi je tako da moje misljenje je da je stvarno super 
    Nadan se da ces bit zadovoljna i ti 🤗

🙏❤💙

Lucija987
    06. Kolovoz 2019. 13:46

Marta cestitam ti 🙏🎉🎉😘😘

🙏❤💙

Lucija987
    06. Kolovoz 2019. 13:50

Malizvrk2

Ivana1907 u kojem si gradu u Njemackoj
    Ja zivim blizu Frankfurta pa ako si tu negdje mogu ti dati savjet oko klinike i doktorice i tako
    Koje si osiguranje
    Aok ti pokriva stimulacije 3 i sve ljekove

Ja sad idem isto ovde na sljedeci postupak (De) nisan u blizini Frankfurta al isto san AOK pa da te pitan...znaci kad mi doktor da cili postupak na papiru nosim normalno na AOK da oni ovjere ili?
    I ako nije problem rec koliko je tebe izaslo na kraju (mozes unprivat odg ako ne zelis tu pisat) ja koliko sam cula kao 25% mi tribamo platit a ostalo AOK e sad to san samo cula nisan jos krenila tek u 9 misec.

🙏❤💙

Lilypie
    06. Kolovoz 2019. 14:05

Sad kad sam gurnula utrice na prstima mi ostala krv. Sto da radim? Sledila sam se.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 14:05

Marta i Mimi cestitam vam od ❤
    (Btw sad ces ginicu za bolovanje metnuti do grla, i neka!!!😂)
    Ja sam imala FET 16.dc, a racuna mi se trudnoca kao i svaka druga, dakle prvi dan zadnje menstruacije.
    Nove curke dobrodosle, i jos brze otišle 😉

• thinkpink1
    06. Kolovoz 2019. 14:07

Lilypie

Sad kad sam gurnula utrice na prstima mi ostala krv. Sto da radim? Sledila sam se.

Svježa ili smeđa?
    Samo miruj, lezi i popij magnezij ako nisi...

• Malizvrk2
    06. Kolovoz 2019. 14:11

Lucija987 ja sam bila u klinici VivaNeo imaju jos 2 podruznice i De pa pogledaj jesu ti u blizini imaju jako dobre labaratorije 
    Kad dodjes u kliniku i dogovoris s njima postupak dobijes od njih onako crveni obrazac i odneses to na Aok postupak oni odma preuzmu ljekove ti placas i nosis njima racune jer sve zavisi od zene do zene za inekcije ali oni ti to brzo uplate nazad kroz 3-4 tjedna
    Ja sam isla na jacu stimulaciju i imala sam smrzlice i to sam platila 1000 e nije mi uspjelo u stimuliranom postupku pa sam isla u fetu to ti Aok nepriznaje mene je taj put izaslo jos 900 e odmrzavanje,postupak,pregledi 
    I nemoj da te zacudi ako budes imala smrzlice ovdje ih danas ujutro odmrznu i vide jesu prezivjeli i dali se razvijaju i sutra dan ti vrate barem je u mojoj klinici tako 
    E da i vracanje u fetu nije toliko skupo nego su meni radili jos jedan postupak assisted teaching pomognu malo embriju da se lakse izljeze
    Nadam se da sam pomogla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.