Znaci ako neides u prirodni postupak s smrzlicima nista te nekosta nakraju ni ljekovi jedino eto i tada mozes napraviti assisted teaching u mojoj klinici je bio oko 280 e
Marta cestitam ti 🙏🎉🎉😘😘
Hvala ti i labos je super za sat i pol stigao nalaz 😊, iskreno baš sam se bojala jer i dalje krvarim ali Bogu hvala beba je tu ❤️🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Lilypie - brzo popi duphastone, ako nemaš onda popi duplu dozu utrogestana.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure krv je svježa, svijetla ali sad je ima samo kad se pobrišem. Ništa me ne boli i nije mi jasno. Sad sam zvala kliniku pa će me zvati natrag.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure krv je svježa, svijetla ali sad je ima samo kad se pobrišem. Ništa me ne boli i nije mi jasno. Sad sam zvala kliniku pa će me zvati natrag.
Duphastone 4tbl.odjednom, kasnije nastavit 3x2 (ja sam tako pila i jos uvijek pijem) ili 3x1, utrice i guranja s prsticima zaboravj da ne dođe dodatno do infekcije...samo miruj, lezi i popij si magnezij...moguce da je neka krvna zilica pukla, maternica se rasteze ili mali hematom, al tu nema nikakve druge th.osim duphastona i ležanja...bit ce to ok, cim se smiruje, ali miruj svakako...javi sta su ti rekli iz klinike...drzi nam se🍀😘
Hej ja sam ti kod Nürnberga, kod nas Aok pokriva samo 50% . Tako da cu prijeci u drugu. Jesi ti bila vec na tome kakva su ti iskustva.
Ivana1907 Ja sam ti u tome prirodnom prvom s tim postupkom ostala trudna
Sad sam evo 29+1
Lylipe, koliko si trudna
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji