Marta beta je super, to krvarenje je očito neki hematomčić ili obično pukne koja žilica od guranja utrogestana vaginalno. Čestitke još jednom! 😍
Mimi1510 hvala Bogu što odmah ideš na mirovanje, koliko sam shvatila pomisao da moraš raditi ti je stresna, očito je posao koma, pa neka si ga se manula u ovako osjetljivom razdoblju kao što je trudnoća. ☺️
Lilypie ajme draga zar i kod tebe? Nevjerojatno koliko je učestalo to krvarenje u ranoj trudnoći. Nadam se da će sve biti ok, kakva je krv boje? Tu su cure pisale da uzmu i po 4 Duphastonea i miruju dok se krvarenje ne smanji, a ako se pojača - pravac hitna.
Nikitta, hvala ti ❤️❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Lucija987 ja sam bila u klinici VivaNeo imaju jos 2 podruznice i De pa pogledaj jesu ti u blizini imaju jako dobre labaratorije
Kad dodjes u kliniku i dogovoris s njima postupak dobijes od njih onako crveni obrazac i odneses to na Aok postupak oni odma preuzmu ljekove ti placas i nosis njima racune jer sve zavisi od zene do zene za inekcije ali oni ti to brzo uplate nazad kroz 3-4 tjedna
Ja sam isla na jacu stimulaciju i imala sam smrzlice i to sam platila 1000 e nije mi uspjelo u stimuliranom postupku pa sam isla u fetu to ti Aok nepriznaje mene je taj put izaslo jos 900 e odmrzavanje,postupak,pregledi
I nemoj da te zacudi ako budes imala smrzlice ovdje ih danas ujutro odmrznu i vide jesu prezivjeli i dali se razvijaju i sutra dan ti vrate barem je u mojoj klinici tako
E da i vracanje u fetu nije toliko skupo nego su meni radili jos jedan postupakassisted teaching pomognu malo embriju da se lakse izljeze
Nadam se da sam pomogla
E ok imala san i ja te dodatne pomoci embriju na prvom postupku...
Uglavnom znaci na kraju se ustvari samo FET placa ako san te dobro razumila...napravila san vec termin tu kod doktora MPO pa cu vidit sa njim sta i kako ce bit
Svakako istrazim i tu tvoju pa procackan malo
Hvala ti 🤗🤗
🙏❤💙
Lucija987 u hesenu da samo se FFT placa ali vidim da Ivana1907 kaze da kod njih i stimulirani placa samo 50 posto pa ce se ona prebaciti na drugu krankenkassu
Oni u klinici ce ti odma znati reci koliko koja kasa preuzima pa mozda da se i prebacis u drugu ako mozes ako nebude 100 posto pokrivo jer u svakoj pokrajini neka kasa pokriva 100 posto cini mi se da su neke cure vec pisale da su se prebacivale jer druga kasa im placa sve
Marta beta je super, to krvarenje je očito neki hematomčić ili obično pukne koja žilica od guranja utrogestana vaginalno. Čestitke još jednom! 😍
Mimi1510 hvala Bogu što odmah ideš na mirovanje, koliko sam shvatila pomisao da moraš raditi ti je stresna, očito je posao koma, pa neka si ga se manula u ovako osjetljivom razdoblju kao što je trudnoća. ☺️
Lilypie ajme draga zar i kod tebe? Nevjerojatno koliko je učestalo to krvarenje u ranoj trudnoći. Nadam se da će sve biti ok, kakva je krv boje? Tu su cure pisale da uzmu i po 4 Duphastonea i miruju dok se krvarenje ne smanji, a ako se pojača - pravac hitna.
Hvala ti puno 😘 🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta i Mimi cestitam na lijepim betama i da ostatak trudnoce bude miran i bezbrizan.
Lilypie zbilja da se nisi ogrebala. Sto su javili iz klinike? Nadam se da je samo nuspojava koja ce proc da te ne zabrinjava bezveze.
Cure krv je svježa, svijetla ali sad je ima samo kad se pobrišem. Ništa me ne boli i nije mi jasno. Sad sam zvala kliniku pa će me zvati natrag.
Da li mozda pijes andol?
Jer meni je danas reko posto ga ja pijem andol 100 ako se pojavi krv nije to nista samo prestani pit andol
Vjerujem da nije nista 🙏❤
Mimi i Marta čestitam vam na divniiiim betama i zelim vam mirnu trudnoću.
Lilypie jesu se javili?
Karla cekamo teeee 😘
Cure cestitam na betama, meni danas trebala biti oko 11.000, a ona je preko 13.000 tako da je i kod mene sve ok. Ali kako sam bila uplašena jer su mi nestalo svi simptomi a jučer sam opet krvarila, rozo skroz. Meni su rekli da ne moram mirovati, sutra se idem javiti ginekologu pa ću vidjeti što kaže. Sad me ne boli i opet je smeđe ali sinoć me i jednom jako presjeklo. Lilypie znam da si u strahu i ja sam bila i najbolje će ti tvoj dok reći što dalje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lucija987 u hesenu da samo se FFT placa ali vidim da Ivana1907 kaze da kod njih i stimulirani placa samo 50 posto pa ce se ona prebaciti na drugu krankenkassu
Oni u klinici ce ti odma znati reci koliko koja kasa preuzima pa mozda da se i prebacis u drugu ako mozes ako nebude 100 posto pokrivo jer u svakoj pokrajini neka kasa pokriva 100 posto cini mi se da su neke cure vec pisale da su se prebacivale jer druga kasa im placa sve
Hej cestitam ti, uspjela si. Da ja se prebacujem u DAK jer placaju 100 % 3 postupka. I nekako mi se cine bolji po svemu. A jel mi mozete objasnit sta me ceka ako imam normalne ovulacije i redovite mjesecnice.
Nadam se da ce se i meni posrecit i da cu dobit bebicu. Nemogu se je docekat.
Sortiraj odgovore
Najstariji