Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    06. Kolovoz 2019. 18:08

Drage moje cure, hvala na brizi 😘
    Prema savjetu MPO doktorice otišli smo na hitnu iako je krvarenje odmah prestalo nakon par brisanja. Sve je u redu, moje bebice su žive i zdrave ❤️ Slušali smo mala srdasca kako kucaju. Oplakala sam i ovaj pregled. Doktorica ne vidi razlog krvarenju, moguće je da sam se ogrebala prilikom stavljanja utrica 🤨 Objašnjavala mi je kako je sad cerviks jako prokrvljen i da je jako malo dovoljno da se ozlijedis i da krene krv. Ne vidi nikakvog razloga za brigu hvala Bogu 🙏
    Moralo je eto i to biti... sledila sam se od straha 😱
    Karla čekamo izvještaj 🤗

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Malizvrk2
    06. Kolovoz 2019. 18:10

Ivana1907 Ja nemam normalne ovulacije jer imam policisticne jajnike 
    Ali imam jednu uspjesnu trudnocu iza sebe s Klomofinom ali sad drugi put ni nakon 5 pokusaj i jedne prirodne ovulacije koje je bila 37 dan nije uspjelo 
    Doktorica mi je rekla da je vjerojatno doslo do zacepljenja jajovoda nakon carskog 
    Ali svejedno i na klomofin sam losije reagirala imala sam samo po jddnu jajnu stanicu a prije 6 godina sam imala 3 
    Koji je problem kod vas 
    Ja sam nakraju na stimulaciju savrseno reagirala 15 zdrelih stanica i sve su se oplodile
    Cure ce ti bolje objasniti kakve su mogucnosti ako imas prirodne cikluse i ako je do muza problem onda ima i par drugih mogucnosti od toga da ti ides u stimulaciju 

Grizli
    06. Kolovoz 2019. 18:14

Lilypie neka si ti bila na pregledu. Tocno to sad dole sve vrvi od cirkulacije i dosta je da utric malo tvrdje gurnes i eto problema. Samo polako i smireno. Vjerujem da si bila u panici al srceka kucaju i to je najvaznije. Cuvaj se!
    I ti Lemon isto! Kako je lijepo vidit na ovoj temi toliko ostvarenih trudnoca a u zadnje vrijeme bas se nanizalo. 

Marta...
    06. Kolovoz 2019. 18:14

Lilypie

Drage moje cure, hvala na brizi 😘
    Prema savjetu MPO doktorice otišli smo na hitnu iako je krvarenje odmah prestalo nakon par brisanja. Sve je u redu, moje bebice su žive i zdrave ❤️ Slušali smo mala srdasca kako kucaju. Oplakala sam i ovaj pregled. Doktorica ne vidi razlog krvarenju, moguće je da sam se ogrebala prilikom stavljanja utrica 🤨 Objašnjavala mi je kako je sad cerviks jako prokrvljen i da je jako malo dovoljno da se ozlijedis i da krene krv. Ne vidi nikakvog razloga za brigu hvala Bogu 🙏
    Moralo je eto i to biti… sledila sam se od straha 😱
    Karla čekamo izvještaj 🤗

Bogu hvala 👏 👏 👏 čuvaj se i odmaraj 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    06. Kolovoz 2019. 18:15

Grizli

Marta i Mimi cestitam na lijepim betama i da ostatak trudnoce bude miran i bezbrizan.
    Lilypie zbilja da se nisi ogrebala. Sto su javili iz klinike? Nadam se da je samo nuspojava koja ce proc da te ne zabrinjava bezveze.

Hvala ti puno 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• ivana1907
    06. Kolovoz 2019. 18:22

Malizvrk2 , meni su isto bili zacepljeni jajovodi i imala sam priraslice. To sam rjesila. Doktor mi je rekao najbolje u tri mjeseca ostat trudna no proslo je 5 i jos nista. Hormone sam vadila na pocetku prije dvije godine i bili su ok koloko mi ke dr. rekla. Neznam ni ja stvarno u vemu ke problem. Muz mi ide tek 20 na spermiogram pa cemo vidjeti. I meni su rekli da imam policisticni sindrom . Neznam kako dalje. Imam i stresan posao ali misli unatic tome nakon dvije godine bi se nesto dogodilo. Ja nikad nisam bila trudna.

skoljka
    06. Kolovoz 2019. 18:23

Lilypie bas sam se uplasila danas kad sam procitala tvoj post, ali sam odmah pomoslila ma sigurno ima nokte pa se ogrebala🤗hvala Bogu da je sve uredu, pridruzi nam se na temi Proljetne bebe pa da dijelis sa nama ostalima lijepa iskustva trudnoce
    Lemon bome kod tebe odlican napredak😍da i ostatak trudnoce bude savrsen

Lucija987
    06. Kolovoz 2019. 18:32

Malizvrk2

Lucija987 u hesenu da samo se FFT placa ali vidim da Ivana1907 kaze da kod njih i stimulirani placa samo 50 posto pa ce se ona prebaciti na drugu krankenkassu
    Oni u klinici ce ti odma znati reci koliko koja kasa preuzima pa mozda da se i prebacis u drugu ako mozes ako nebude 100 posto pokrivo jer u svakoj pokrajini neka kasa pokriva 100 posto cini mi se da su neke cure vec pisale da su se prebacivale jer druga kasa im placa sve

E ok hvala ti svakako sve ispitan prije nego krenen u postupak...za sad samo iman te informacije (ne provjerene ) da placaju 75% e sad pokriva li FET pojma neman 😏

🙏❤💙

• Malizvrk2
    06. Kolovoz 2019. 18:52

Ivana1907 ja nisam ni isla na propuhavanje jer znam 3 zene koje su isle bas bliske meni i nakraju im je pomogla samo potpomognuta 
    Vjerojatno nije nista strasno ako je samo ovo isti si slucaj kao i ja i vjerujem da ces brzo ostvariti trudnocu
    Meni su radili ICSI iako to vecinom rade koliko sam skuzila kad je muski faktor u pitanju u ovoj mojoj klinici je to izgleda praksa jer je muzi imo savrsen spermiogram
    A ja nisam puno pitala iskreno sto rade nego sam pustila da rade kako oni misle
    I vidim da puno zena nakon stimulacije pauzira za FFt-u ja nisam bila toliko upucena pa kad je ona rekla da odma sljedeci mjesec isla sam i evo me
    Mozda je nekom potrebno radi psihe vjerujem da je jer meni je iskreno nakn pokusaja s klomofinom trebalo godinu dana da dodjem sebi i krenem s potpomognutom 
    Moj ti je savjet da se nemucis previse i znam tesko je manje razmisljas o tome
    Nego ovaj 8 mjesec iskoristis za uzivanje,setnjicu pa i koji koktelcic u svemu tome ili neku limunadu
    Meni je u ovoj klinici bilo super jer sam i pocela citati ovaj forum da znam sta od pretraga moram vaditikad sam dosla i zeni sve pocela diktirati vitamin D,prolektin nasmijala se i rekla naravno to sve vadimo odma i vama i muzu odma mi je vadila i test zbog policisticnih jajnika i za secer i za stitnjacu 
    Vitamin D je jedino falio i to jako svaki dan sam pila 2500 mg 

• Malizvrk2
    06. Kolovoz 2019. 18:59

Lucija987 ti si onda u pokrajini di AOK-a placa 75% a vi 25% plus FET sami jer mislim da to niti jedna kasa neplaca 
    Ja recimo placam i dalje svakih 6 mjeseci smrzlice svoje 150 e iako mislim da cu sad nakon poroda otkazati 
    Jer eto svaku trudnocu se otvaram od 23 tjedna toliko da oni budu sigurni da cu se poroditi 
    Cerviks mi bude po 08mm i budem po 3 prsta otvorena  i mislim da nemogu psihicki vise taj strah 
    A i vrijeme je da druge cure imaju svoje andjele ja sam dosta opterecivala sv.Luciju i majku Bozju sad je red da misle na vas ostale 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.