Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    26. Srpanj 2019. 17:35

Luca cestitam na beti 🥰😍, ja pijem Elenatal za prvo tromjesecje, joj mi dodatno dr rekla da uzimam Omega3 1000, a od transfera i Mg
    Sta je meni sa pvim potpisom, zasto mi se ne vido normalno😫

Grizli
    26. Srpanj 2019. 17:52

Luca super beta! Ako imas mthfr onda je bolje da uzimas aktivan oblik. Nega imas u novalac prenatalima recimo. Za FII ili ti ga protrombin imas homo ili heterozigot mutaciju? Trebala bi se svakako savjetovat sa hematologom zbog ovih mutacija.
    Sandra ne znam koje su vam jos dijagnoze i kod kog dr si dospjela u Ri. Obicno kad se skupe nalazi se dosta brzo dodje u postupke, ako nece ici na propuhivanje iako s obzirom da nemas 1 jajovod najcesce idu odmah na ivf. Meni dok sam skupila nalaze je proslo 20-tak dana, pa sam bila krenula odmah sa iducim ciklusom. Oni su 8mj na godisnjem pa nema postupaka tako da ako sve skupis mozea vec u 9 mj kad i doneses nalaze. Pazi si samo kad radis nalaze da briseve radis radnje jer traju svega 3 mj, ostalo sve odradis. Jel imas mozda kariograme za napraviti? 

Lilypie
    26. Srpanj 2019. 17:58

Luca, čestitam 🥳
    Školjka zaboravila sam s koliko si ti išla na prvi UZV? Meni će biti 6+1. Sve si mislim da ne bude prerano pa mi slijedi opet nekoliko dana paničnog straha 😂 Već sad me lagano hvata panika.
    Karla, sto si ti riješila? Ne javljaš nam se 😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

vuky
    26. Srpanj 2019. 18:01

Grizli kad si već tu, kada bi mogla lh trakicom testirati eventualnu trudnoću, 8. dan mi je nakon O, i malo je svjetlija od kontrolne, nakon O je bila puno svjetlija? Znam da to nije test, ali imam trakica pa se igram ... 

skoljka
    26. Srpanj 2019. 18:09

Lilypie ja sam isla sa tocno 6tt, ma bez panike🥰kako se osjecas?
    Hoce mi koja pojasniti ovp sa potpisom, u necwmu sam pogeijesila, a i ja zelim staviti😊

Lilypie
    26. Srpanj 2019. 18:35

skoljka

Lilypie ja sam isla sa tocno 6tt, ma bez panike🥰kako se osjecas?
    Hoce mi koja pojasniti ovp sa potpisom, u necwmu sam pogeijesila, a i ja zelim staviti😊

Hvala draga 🥰 Ma osjećam se super. Grčeva od prekjučer nemam. Grudi su postojane, lagano bolne i to je sve. Kako si ti? Sto se tiče potpisa, jedno vrijeme sam ga imala. Ne znam gdje si mogla pogriješiti 🤔 Ovih dana ne učitava fotke pa možda i tu nešto steka.
    Vuky,  jesi ti u postupku? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Grizli
    26. Srpanj 2019. 18:37

Vuky nisam popratila koji dan ti je vracen embrij, al meni je lh bila pozitivna 9 i 10 dan nakon ovulacije, a 4 i 5 nakon transfera. To dok je sliketla crta nazalost nista ne pokazuje, bas mora biti pozitivna skroz. Sretno!
    Skoljka joj ja sam seprtlja za objasniti, al mislim da na temi zimeske bebe na strani 52 mi se cini da je 3jdna od cura jako dobro objasnila kako se stavlja. Ja sma po toj uputni i proradilo. Mislim da moras kopirat neki html, a ne ovaj web. Al ne sjecam se vise.

• Sandra_88
    26. Srpanj 2019. 18:44

Kod dr. Sušanj sam, rekla mi je sredinom kolovoza da napravim nalaze baš zbog tih što kratko traju. Moj ginekolog otišao na g.o. pa ću vidjeti dal mogu na humanoj napraviti sve pretrage kad već imam D1 uputnicu. Kardiogram mi nije rekla da napravim.

vuky
    26. Srpanj 2019. 18:51

Ja sam odlučila 2 mjeseca ova još probati prirodno dok ne skupim sve nalaze koji nam trebaju! Moja ginekologica je malo poludila sto odmah ivf kad po njoj ništa nije dramatično ko sto su mi rekli u Cito i rekla je da dođem još bar folikulometrije prije ivf, pa smo odlučili dati šansu još 2 ciklusa! Tako da, imali ciljani odnos, pokrili O, pa ćemo sada vidjeti... a ja ko danas, testirati ću lh i ako je i dalje blijeda crtica da se ne nadam... zato pitam, a vas pratim da budem sto upućenija! 
    Uglavnom dobila rezultate briseva, svi ok, krv isto ok.. još čekam progesteron na 21 dc, krvnu grupu i poslati od supruga testove na hepatitis i HIV, pa cu to sve poslati u Cito! No neće mi dati bolovanje dok i ovo ne pokušamo! 

vuky
    26. Srpanj 2019. 18:53

Nije ista, nijansu svjetlija je od kontrolne... ali tamnija nego 2 dana nakon O kad se samo nazirala... to iščekivanje .... 🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.