Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    26. Srpanj 2019. 14:04

Nikitta - za sad nas baš i nema puno pa ne znam ima li smisla radit statistiku.
    Ninna i LadyNatasja bi nam sigurno podigle rezultate. 😁
    Ovako mi dobro dođe da škicnem na tu temu kad cure objave rezultate bete pa da ih ne gnjavim pitanjima gdje su bile, koji im je to postupak i tako... 🧐

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    26. Srpanj 2019. 14:12

Nina 😍😍😍😍😍 prekrasno! Bit ce to ne 1 beba nego bar 2 ili kolike god si zelis u zivotu! Bravo! 

LadyNatasja
    26. Srpanj 2019. 14:17

Hvala cure! Ako i ne bude uspjesno sad (a nadam se da hoce) racunam na bar jos jednu blasticu od onih 5 zamrznutih jajnih stanica 😁
    Meni je ovo 2. stimulacija, u Osijeku, kao sto je Ninna napisala 😊

• ninna1804
    26. Srpanj 2019. 14:26

Grizli hvala draga  lijepo je kod tebe vidjeti zaokruzenih 14 tjedana!!! Samo uzivaj u svakom trenutku!! 

zvjezdica37
    26. Srpanj 2019. 14:48

Pozz svima!Ima mozda netko od vas saznanja kako znati jeli folikul prazan pred ovulaciju ili ima jajnu stanicu?Dali se na neki nacin moze uzv om pretpostaviti stanje?ja sam u procesu stimulacije za prirpdno ,imam5 folikula za sada i skoro cu primiti i stopericu pa imati ciljane odnose.Ali sto ako se sve oplode🤭🤭🤭😂😂😂😂!???

Vaki
    26. Srpanj 2019. 16:20

Zvjezdice - pa dat ćeš nama, nema frne. 🤣
    Ne može se znati ako je fulikul prazan, to se vidi tek na punkciji. No, nisu sve jajne stanice idealne pa ne brini... 

🤞❤️🙏

• Sandra_88
    26. Srpanj 2019. 16:45

Bokić cure, početkom srpnja sam obavila prve konzultacije na humanoj reprodukciji u KBC RI, dobila popis nalaza koje moramo učiniti suprug i ja pa se za početak rujna naručiti na humanu s nalazima. Malo sam pogubljena u svemu, što očekivati od svega, koliko brzo se to odrađuje? Na pregledu u Medicu dr. Manestar je na uzv vidio da mi je jajovod zacepljen, jedan mi je odstranjen prilikom vanmat.trudnoce. 

• Luca87
    26. Srpanj 2019. 17:11

Drage moje žene, moja beta na 11dnt je 518.
    Rekao mi je doktor da uzmem trudničke vitamine. Koje vi pijete? Imam mutaciju FII protrombin, PAI 1 i MTHFR, mislim da nebi smjela folnu kiselinu. 

Lemon
    26. Srpanj 2019. 17:21

Čestitke na beti, neka se dupla lijepo!!  🎊
    Nadam se i ja lijepom broju u ponedjeljak 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    26. Srpanj 2019. 17:30

Sandra - ne znam planirate li raditi propuhivanje ili IVF!? Ako idete na IVF onda ćeš izvaditi hormone 2 dan ciklusa i dobit ćeš lijekove prema procjeni MPO doktora. Javit će se cure iz Rijeke sa svojim iskustvom. Sretno! 
    Luca - beta ti je super! Čestitam! 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.