Grizli, pa i razmišljala sam da mi najbolje obavit u Ri što trebam jer ću prije nego u Gs.. za koliko spermiogram u Ri bude gotov?
Grizli Za potpis sam i prvi put uradila sve ovak kako je objasnila ova zenska sa teme zimske bebe( jel i ja tam pripadam, term. 13.3😊), i ponovila sam opet po njenoj uputi, nece, bas me zivcira
Lilypie ok sam, dobro se osjecam, nemam mucnine, ne povracam, ne mirujem, al kad osjetim umor prilegnem na kratko😅, jutros mi valjda pao tlak, nisam mjerila, isla stavit utric, mm veli bijela ko snijeg, jedva dosla do kreveta. Imam jos nekalva probadanja ali po neodredjenim mjestima, i par puta me dole stislo kao kad imam mengu. Mislim da je to sve normalno. Lad ti ides na uzv?
Luca, čestitam 🥳
Školjka zaboravila sam s koliko si ti išla na prvi UZV? Meni će biti 6+1. Sve si mislim da ne bude prerano pa mi slijedi opet nekoliko dana paničnog straha 😂 Već sad me lagano hvata panika.
Karla, sto si ti riješila? Ne javljaš nam se 😁
A evo me na godišnjem, čitam vas svaki dan, ali nemam što pisati, pa se ne javljam..
Ja ću na pregled u 7.tjednu..ne mislim ranije..a i dr mi je rekao da nema potrebe prije..tako da guram iz dana u dan..od simptoma samo umor užasan..iza 9 sam svaku večer u krevetu..sise i dalje ne bole uopće..ne znam..odlučila sam se ne stresirati, jer sama ne mogu na ništa utjecati..kako bude, bit će.. 🤗
Kako ste vi? Simptomi?
Čestitke curama na velikim betama i hrpi jajnih stanica!! 🥰
Ruska ovako ja sam prvi put na humanu dosla u 1/2018. Do 5/2018 smo pokusavali spontano dok nismo dobavilo kariograme i jos neke pretrage koje sam morala zbog spontanih. Tako da sam od prvog postupka do uapjeha bila ravnih godinu dana gore. Prosla 2 prirodna ivf i 2 stimulirana ivf. Ukupno 5 transfera - 2 transfera 3.dnevnih i 3 transfera blastica od toja 1 svijezi i 2 fet-a.
Sandra spermiogram dodje postom kroz 7 dana. Bar je nama tako, a ako se ne varam moze se podignut i osobno iduci dan kod njih. Termin se ceka mozda 7 dana, jer ti posalju i kolika mora biti apstinencija prije.
Skoljka jeeeee za potpis! ☺️ Neka dodje beba do kucice. Iskreno nemam pojma u koju temu bi spadala. Vecina cura je trudna izmedju 24-10 tjedana koliko sam popratila. Meni je bilo bitno da sam u pocetku uz nekoga tko doslovno prolazi istu fazu, a ima nas puno koje smo +/- tu negdje po tjednima i to mi je bas pomoglo puno puta.
Grizli da vjerujem ti, pratim tu temu i super mi je kako ste ave podrska jedna drugoj, a primjetila sam da se prijaviko par cura sa terminima u 3 mjesecu pa sam pomislila mozda i ja tam pripadam, nitko ne otvara temu za proljece😂, mozda se neka sjeti
Luca87 čestitam 👏👏👏
Javi se svakako hematologu zbog navedenih mutacija, jer ako je misljenja da ti uvede th.da to stignete na vrijeme sve odradit. Što se tice MTHFR mutacije, ako si homozigot trebas piti aktivni folat, a ukoliko si heterozigot tvoje tijelo može apsorbirati folnu kiselinu 70%.
Od trudnickih vitamina koji sadrze aktivni folat su Novalac i Almagea Prenatal. Sretno🍀
Hvala vam cure na odgovorima. Na fragminu sam ja od transfera, heterozigot sam sve tri.
Nisam bila kod hematologa, fragmin mi je dao moj mpo-ovac.
Pozdrav! Ja sam neki dan bila na konzultacijama i sa sljedećom mengom bi opet trebali krenuti u postupak. Jučer sam dobila briseve i našli E. coli.. Dobila sam odma i antibiotik. Sutra šaljem nalaze. Mislim da će odgoditi postupak. Al sam i čula da i ne odgađaju… U svakom slućaju me strah jer opet nebi u postupak ako će to smetati. Jel možda koja kupovala ljekove u Sloveniji? Novodno su dosta jeftiniji.
Bok, jesi bila kod dr.Ane koji ti je lijek dala, ja sam imala ecoli nedavno i dala mi je neki jak antibiotik prasak za jednu upotrebu na vecer i i nestala je bakterija a bila je visoke koncentracije
Nisam više na Sv.Duhu.. Moj gin mi je dao Klavax, a mpo gin veli da ne odgađamo postupak tak da još par dana čekam mengu i opet krecemo!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji