Balonka friske info iz Slovenije..zvala sam u Kopar prije neki dan...
Menopur 10 ampulica po 75iu ampulica 190 €. A Filipovic u Zg Menopur 1200iu 2.600,00 kn, 600iu 1.300,00 kn.
Orgalutran da te ne lazem točan iznos ne znam višr napamet, ali čini mi se sa popustom za gotovinu da sam gledala da izađe u Zg jeftinije.
Kad sam si zbrojila koliko mi treba čega, čini mi se povoljnije proć u Zagrebu nego u Kopru.. još moram malo razraditi matematiku 😂
Ima li tko info o cijenama u Mađarskoj možda? U nekim starim postovima sam vidjela da žene su uzimale tamo radi velike razlike ali ne znam je li još uvijek tako...
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Izvinite što upadam ovako, malo vas čitam.
Nela1802 Možeš li reći u kom gradu u Bosni bi radila postupak? Radila sam i ja u Bosni, uspješan od prvog puta, pa ako radiš u istom gradu rado bih ti preporučila moju doktoricu 😊
Sretno cure 🙏🙏🙏
Cure koje tablete za poticanje menge piti, i koliko vremenski treba da krene nakon toga,nisam to nikad pila a danas vec 35 dan ciklusa,opet se poremetilo a nisam bila u stimulaciji,za 10 dana idem na more pa da ne dobijem bas na moru,nisam radila test,budem sutra ali sumnjam da sam trudna,o jebemti cikluse vise,prosli mj 26 dana trajao😏
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Izvinite što upadam ovako, malo vas čitam.
Nela1802Možeš li reći u kom gradu u Bosni bi radila postupak? Radila sam i ja u Bosni, uspješan od prvog puta, pa ako radiš u istom gradu rado bih ti preporučila moju doktoricu 😊
Sretno cure 🙏🙏🙏
Možeš li meni reci gfje si radila, sve ostalooo :) ja radim u bosni
Banjaluka, klinika Medico S, u RS jedino oni rade preko fonda, a ima i par privatnih. Ako ćeš kod njih, moja doktorica je stvarno divna i detaljna 😊
Zvala me biologica upravo, od 12 oplođenih stanica imamo 6 lijepih blastica 😊 u 9. mjesecu prvi transfer 🤞🤞😁
Ninna, cekam tvoj izvjestaj! 🤞😊
Nika - ja sam pila duphastone od 15. dc i to 10 dana. Čim sam prestala, odmah sam dobila mjesečnicu.
LadyNatasja - kako dobar rezultat. Odlično!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Joj, Nika. Ne znam kako se piju ako nisi dobila. Netko će se javiti sigurno... Sorry! Ovako se piju zbog ciste.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji