Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luca87
    25. Srpanj 2019. 19:49

Nisam ju ni ja primila. Ni prvi niti sad ovaj put

• Luca87
    25. Srpanj 2019. 19:50

Lemon kad ćeš betu vaditi?

sofi
    25. Srpanj 2019. 20:43

Balonka friske info iz Slovenije..zvala sam u Kopar prije neki dan...
    Menopur 10 ampulica po 75iu  ampulica 190 €. A Filipovic u Zg Menopur 1200iu 2.600,00 kn, 600iu 1.300,00 kn. 
    Orgalutran da te ne lazem točan iznos ne znam višr napamet, ali čini mi se sa popustom za gotovinu da sam gledala da izađe u Zg jeftinije. 
    Kad sam si zbrojila koliko mi treba čega, čini mi se povoljnije proć u Zagrebu nego u Kopru.. još moram malo razraditi matematiku 😂 
    Ima li tko info o cijenama u Mađarskoj  možda? U nekim starim postovima sam vidjela da žene su uzimale tamo radi velike razlike ali ne znam je li još uvijek tako...

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Lala27
    26. Srpanj 2019. 01:01

Izvinite što upadam ovako, malo vas čitam. 

Nela1802 Možeš li reći u kom gradu u Bosni bi radila postupak? Radila sam i ja u Bosni, uspješan od prvog puta, pa ako radiš u istom gradu rado bih ti preporučila moju doktoricu 😊

Sretno cure 🙏🙏🙏

• Nika5555
    26. Srpanj 2019. 07:29

Cure koje tablete za poticanje menge piti, i koliko vremenski treba da krene nakon toga,nisam to nikad pila a danas vec 35 dan ciklusa,opet se poremetilo a nisam bila u stimulaciji,za 10 dana idem na more pa da ne dobijem bas na moru,nisam radila test,budem sutra ali sumnjam da sam trudna,o jebemti cikluse vise,prosli mj 26 dana trajao😏

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• ladyluu
    26. Srpanj 2019. 07:39

Lala27

Izvinite što upadam ovako, malo vas čitam.

Nela1802Možeš li reći u kom gradu u Bosni bi radila postupak? Radila sam i ja u Bosni, uspješan od prvog puta, pa ako radiš u istom gradu rado bih ti preporučila moju doktoricu 😊

Sretno cure 🙏🙏🙏

Možeš li meni reci gfje si radila,  sve ostalooo :) ja radim u bosni

• Lala27
    26. Srpanj 2019. 08:35

Banjaluka, klinika Medico S, u RS jedino oni rade preko fonda, a ima i par privatnih. Ako ćeš kod njih, moja doktorica je stvarno divna i detaljna 😊 

LadyNatasja
    26. Srpanj 2019. 09:14

Zvala me biologica upravo, od 12 oplođenih stanica imamo 6 lijepih blastica 😊 u 9. mjesecu prvi transfer 🤞🤞😁
    Ninna, cekam tvoj izvjestaj! 🤞😊

Vaki
    26. Srpanj 2019. 09:24

Nika - ja sam pila duphastone od 15. dc i to 10 dana. Čim sam prestala, odmah sam dobila mjesečnicu.
    LadyNatasja - kako dobar rezultat. Odlično! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    26. Srpanj 2019. 09:26

Joj, Nika. Ne znam kako se piju ako nisi dobila. Netko će se javiti sigurno... Sorry! Ovako se piju zbog ciste. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.