Joj, Nika. Ne znam kako se piju ako nisi dobila. Netko će se javiti sigurno… Sorry! Ovako se piju zbog ciste.
Ok,hvala ti svejedno,budem ginica nazvala
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
LadyNastja bravo super rezultat!
Nika najbolje da zoves gin. A za mengu potaknut mislim da duphaston ide 7 dana pa ako se ne prokrvari se stane i onda se dobije. Al nemoj me uzet za rijec jer nisam ja to tako pila nego moja sestra, a sad ne moze provjeriti doma tocno jer je na poslu.
Zvala me biologica upravo, od 12 oplođenih stanica imamo 6 lijepih blastica 😊 u 9. mjesecu prvi transfer 🤞🤞😁
Ninna, cekam tvoj izvjestaj! 🤞😊
Evo me draga!! Najbolji rezultat do sada, 8 blastica ja sam presretna!!!! Isto cekam 9.mj. pa se druskamo!!
Nika5555 meni je prosli put ciklus trajao 39 dana, izludila sam, a znala sam da nisam trudna. Nisam koristila nikakve tablete, kupala se u vrucoj kupki, stavljala tople obloge na trbuh, kuhala sam caj od đumbira.....jel to pomoglo ili ne, nemam pojma, ali od nestrpljivosti i ocaja nisam vise mogla cekati. I naravno, navalila na muzica pa je i on uskocio u pomoc Vecer prije sex, sutra ujutro dobila....
LadyNatasja i Nina1804, bravo cure, odličan rezultat 😍
Bit će plusica na jesen
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure lijepi brojevi blastica, neka od toga bude djece koliko želite i da više ne morate na punkcije ići
Nika i meni zna odnos pomoći da prije dobijem
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Znaci nema druge nego navalit na muza 😝, ok, hvacla cure 💕
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Prekrasni rezultati. Bit će tu bebica. ❤️
Upišite tu svoje rezultate ako želite za statistiku: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/koliko-jajnih-stanica-i-embrija-nakon-stimulacije-18740?page=4
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ninna1804 i LadyNatasja 😍🥰 prekrasni rezultati, savrseno. U kojim ste vi klinikama i koji su vam po redu to postupci?
Hvala vam puno!!! I ja se nadam da je od ovih 8 blastica barem jedna bebica
Skoljka u Osijeku smo, meni je ovo 3. postupak.
Sortiraj odgovore
Najstariji