Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    26. Srpanj 2019. 09:45

Vaki

Joj, Nika. Ne znam kako se piju ako nisi dobila. Netko će se javiti sigurno… Sorry! Ovako se piju zbog ciste.

Ok,hvala ti svejedno,budem ginica nazvala

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Grizli
    26. Srpanj 2019. 09:53

LadyNastja bravo super rezultat!
    Nika najbolje da zoves gin. A za mengu potaknut mislim da duphaston ide 7 dana pa ako se ne prokrvari se stane i onda se dobije. Al nemoj me uzet za rijec jer nisam ja to tako pila nego moja sestra, a sad ne moze provjeriti doma tocno jer je na poslu. 

• ninna1804
    26. Srpanj 2019. 10:58

LadyNatasja

Zvala me biologica upravo, od 12 oplođenih stanica imamo 6 lijepih blastica 😊 u 9. mjesecu prvi transfer 🤞🤞😁
    Ninna, cekam tvoj izvjestaj! 🤞😊

Evo me draga!! Najbolji rezultat do sada, 8 blastica  ja sam presretna!!!! Isto cekam 9.mj. pa se druskamo!! 
    Nika5555 meni je prosli put ciklus trajao 39 dana, izludila sam, a znala sam da nisam trudna. Nisam koristila nikakve tablete, kupala se u vrucoj kupki, stavljala tople obloge na trbuh, kuhala sam caj od đumbira.....jel to pomoglo ili ne, nemam pojma, ali od nestrpljivosti i ocaja nisam vise mogla cekati. I naravno, navalila na muzica pa je i on uskocio u pomoc  Vecer prije sex, sutra ujutro dobila....

LadyNatasja
    26. Srpanj 2019. 11:07

Wow, 8! Super! 😁❤️

Lilypie
    26. Srpanj 2019. 11:36

LadyNatasja i Nina1804, bravo cure, odličan rezultat 😍
    Bit će plusica na jesen

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lemon
    26. Srpanj 2019. 12:02

Cure lijepi brojevi blastica, neka od toga bude djece koliko želite i da više ne morate na punkcije ići 
    Nika i meni zna odnos pomoći da prije dobijem 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Nika5555
    26. Srpanj 2019. 12:05

Znaci nema druge nego navalit na muza 😝, ok, hvacla cure 💕

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Vaki
    26. Srpanj 2019. 12:50

Prekrasni rezultati. Bit će tu bebica. ❤️
    Upišite tu svoje rezultate ako želite za statistiku: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/koliko-jajnih-stanica-i-embrija-nakon-stimulacije-18740?page=4

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    26. Srpanj 2019. 13:08

Ninna1804 i LadyNatasja 😍🥰 prekrasni rezultati, savrseno. U kojim ste vi klinikama i koji su vam po redu to postupci?

• ninna1804
    26. Srpanj 2019. 13:51

Hvala vam puno!!! I ja se nadam da je od ovih 8 blastica barem jedna bebica 
    Skoljka u Osijeku smo, meni je ovo 3. postupak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.