Luca87 cestitam!!!!!! Mrak je beta
Nikitta je draga, palo mi na pamet jos nakon 3. transfera. Pitala ja biologinju, ali ona kaze da je bolje sa dvije, da nije moguce da jedna ometa drugu, da je ipak veca sansa, a i 35 god sam prosla. Slozila sam se s njom, nisam htjela proturjecit, ali bas sam rekla mm-u kako tri puta zaredom imam paran broj blastica, nece barem jedna ostati sama.
Ja nekako mislim da mi promase implantacijski prozor, ipak je pcos u pitanju, sve sto sam imala mi je nekako produzeno....ali opet, vade mi hormone pred transfer. Cekam 9. mj, rekli su mi da jos nesto misle primijeniti i pratiti, vidjet cemo sto me ceka.
Cure imam jos jedno pitanje i odmah da se zahvalim svakoj koja mi je pomogla ovdje kada sam trebala pomoc!😘
Pitanje je dali sada u momentu kada sam u procesu pokusavanja trudnoce,tableta folikulometrija injekcija i svega,smijem podizati malo imunitet recimo sa maticnom mlijeci ili prepararima.Zaglavila sam sa antibioticima i uplom grla pa sam malo skenjana od svega...PLIZ savjet!!!!
Zvjezdice - pa dat ćeš nama, nema frne. 🤣
Ne može se znati ako je fulikul prazan, to se vidi tek na punkciji. No, nisu sve jajne stanice idealne pa ne brini…
Vaki tako sam i mislila!hvala ti za odgovor i sutra cu vise znati na folikulometeiji,barem sta se tice velicine a onda iscekivanje svega!
Naravo koliko sam proizvela jajasaca ovaj cikus od srca dam visak🤗🤗😉😉😉
Zvjezdice - nemoj sad dizati imunitet. Tijelo će lakše prihvatiti embrij kad ti je imunitet oslabljen.
Grizli - javlja li se na vašoj temi Ema 1987? Baš me zanima kako je...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Zvjezdice - nemoj sad dizati imunitet. Tijelo će lakše prihvatiti embrij kad ti je imunitet oslabljen.
Grizli - javlja li se na vašoj temi Ema 1987? Baš me zanima kako je…
👍👍😘
Papu sam napravila u Gospicu u svibnju, trebao bi doći do kraja kolovoza. Droktorica Sušanj mi je rekla da mogu to obavit u KBC ali da je bzvz da putujem par puta iz Otočca u Rijeku samo zbog toga kad mogu to u Gs obaviti. Strah me da necu stići sve do kraja kolovoza skupiti
Kod kojeg si dr radila u Gs nalaze?Ja sam takoder kod njih radila i cekala od 5 do 6 mj papu...tako da sad idem privatno..
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Btw. Ja ću sad 36, a istraživanja pokazuju da veću šansu za blizanačku trudnoću imaju žene iznad 35. 😆
Eto od mojih tri izgleda se, prema beti, samo se jedan primio. Ja sam izvan te statistike 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Nikitta razumijem te u potpunosti. Nekako ne mogu reci da mi je to bas bio osjecaj, vise pitanje jel postoji mogucnost da bi implantacija bila izglednija s jednom blasticom. Tako da sam se nakon njenog odgovora prepustila njihovoj procjeni. Ali u svakom si pogledu u pravu. Vise me nekako muci taj tajming implantacijskog prozora i to cu vise ispitati kad krenemo
Ninna osobno da ima tako puno balstica vracala bi po jednu u razlicitim razmacima od ovulacije. Posto kod nas nema era testa na taj nacin bi pokrili vise pita impl.prozor. Kako god zelim ti uspjeh u 9mj.
Vaki mislim da si pitala za Emu joj moram provjeriti malo procesljat forum jer ne pamtim vise koja se kad javlja. Ima nas jaaako puno i tesko zapamtiti sve, jer dnevno natipkamo po 20 strana pa izgelda da se neka nije javila stoljeće a zapravno nije mozda 2h. 😊 Javim cim pronjuskam.
Lilypie bitno da si trudna! Uzivaj i sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji