Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    25. Srpanj 2019. 16:50

Lucija987

Marta...

Lucija987

Marta meni su isto 3dnevni vraceni evo 8 dnt i jos poklekla nisan 😂😂
    Izdrzi jos koji dan ajde mozemo mi to 🤗🤗 da bude deblja crtica na testu 🙏❤

Hvala draga 😊nadam se da bude ➕ ko 🏡 😊😊😊i da budemo sretne, ajde budem se strpila, imaš li kakve simptome

A neznan sta da ti kazen o simptomima 🤷‍♀️🤷‍♀️ prosli put u stimuliranom ih je bilo svakakvih al san to pripisala pustin hormonima i svin cudesima sta san primala sad je bez stimulacije uz utrogestan 3×2 i neman nikakvih znacajnijih simptoma malo kao neki grcevi dole al cak nemogu odredit di tocno jeli bas stomak ili su jajnici 🙈🙈 od pustog osluskivanja pocet cu umisljat jos 😂😂😂
    Uglavnom sve je proslo super i prosli put po njima pa minus,tako da san sad rekla sta Bog da 🙏❤

I imam osjećaj da ih ne stavim dovoljno duboko ponekad mi cijeli komadi ispadaju, kak je kod tebe 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 16:58

Pa meni vise kao u iscjetku izade visak nisan jos na komade naletila 🙈🤷‍♀️
    A gurnen koliko mogu,ja jedino odlezin nekih pola sata nakon minimalno 
    Eto neznan jel to sta pomaze ili ne...nije mi niko reka da moran 🤷‍♀️

🙏❤💙

• bella2009
    25. Srpanj 2019. 17:20

Eii draga moja,i kod mene je takva situacija,ja sam u ponedeljak radila punkciju,a stomak me boli idalje ali sada zeludac i crijeva :s sta god pojedem boli,je li kod vas tako bilo? Jutros me zovu i kazu 12 zrelih,tak da u subotu cu znati koliko je blastica,a transfer nam planiraju za nekih 7 dana,jer menga dolazi 10 dana ranije..

Lemon
    25. Srpanj 2019. 17:33

Marta...

Lemon

Marta ja mislim da ponedjeljak, utorak možeš napraviti test, za testove ne znam koji su ok, ja imam one štapiće iz kine i zadovoljna sam

Oki hvala ti, kupit ću neki onda jeftiniji 😊da budem u pon. Napravila kakvo je stanje kod tebe 😊

Meni je vraćen embrij 5d i 7dnt sam imala crticu, čekam ponedjeljak i betu. A utrogestan uvijek malo iscuri, ja i kad odležim ista stvar, to se upije koliko treba, ali bilo bi dobro 20 min odležati 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 17:36

Lemon jesi primila inekciju hcg
    Ja se bojin da mi nebi test bija lazno pozitivan radi nje 🙈🙈🤷‍♀️
    Ja san je primila 6dnt a danas je 8dnt 3dnevnog embrija 

🙏❤💙

Marta...
    25. Srpanj 2019. 18:14

Lemon

Marta...

Lemon

Marta ja mislim da ponedjeljak, utorak možeš napraviti test, za testove ne znam koji su ok, ja imam one štapiće iz kine i zadovoljna sam

Oki hvala ti, kupit ću neki onda jeftiniji 😊da budem u pon. Napravila kakvo je stanje kod tebe 😊

Meni je vraćen embrij 5d i 7dnt sam imala crticu, čekam ponedjeljak i betu. A utrogestan uvijek malo iscuri, ja i kad odležim ista stvar, to se upije koliko treba, ali bilo bi dobro 20 min odležati

Daj Bože da bude ➕ a ne mogu ležati kad radim 🤪

Marta...
    25. Srpanj 2019. 18:15

Lucija987

Zakaj se prima ta 💉 

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 18:20

Marta...

Lucija987

Zakaj se prima ta 💉

Bit ce Marta moramo virovat da ce bit 🙏❤
    A kao za bolju implataciju mada ako nije sudeno mozemo ih primat svaki dan isto nam je 🤷‍♀️ al eto triba virovat 

🙏❤💙

Lemon
    25. Srpanj 2019. 19:13

Ja ju nisam primila 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 19:30

Lemon

Ja ju nisam primila

Ja san primila Brevactid 1500 i onda me prpa da mi test to ne ocita 🙈🙈🙈

🙏❤💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.