Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    25. Srpanj 2019. 14:03

Curke, kad mogu najranije raditi test, transfer je bio u  subotu prošlu, koji test koristite da li su ok ovi povoljniji ili da tražim neki određeni... Hvala 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 14:23

Marta...

Curke, kad mogu najranije raditi test, transfer je bio u subotu prošlu, koji test koristite da li su ok ovi povoljniji ili da tražim neki određeni… Hvala

Kakvi su embriji bili 3d ili 5d...al danas ti je 5dnt svakako rano...provaj izdrzat bar jos 5 dana...meni je danas 8dnt i nedan se jos sa testom a i primila san hcg inekciju 6dnt tako da neka me jos koji dan ako vjestica ne pokvari sta u meduvremenu 🙈

🙏❤💙

Marta...
    25. Srpanj 2019. 14:51

Lucija987

Marta...

Curke, kad mogu najranije raditi test, transfer je bio u subotu prošlu, koji test koristite da li su ok ovi povoljniji ili da tražim neki određeni… Hvala

Kakvi su embriji bili 3d ili 5d…al danas ti je 5dnt svakako rano…provaj izdrzat bar jos 5 dana…meni je danas 8dnt i nedan se jos sa testom a i primila san hcg inekciju 6dnt tako da neka me jos koji dan ako vjestica ne pokvari sta u meduvremenu 🙈

Embriji vraćeni 3dan,dr mi rekla 1.8 ako će to dočekati 🤦‍♂️. Od svih simptoma jedino imam učestale promjene raspoloženja 😂😂😂

Lemon
    25. Srpanj 2019. 15:31

Marta ja mislim da ponedjeljak, utorak možeš napraviti test, za testove ne znam koji su ok, ja imam one štapiće iz kine i zadovoljna sam 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    25. Srpanj 2019. 15:50

Balonka

Pozdrav! Ja sam neki dan bila na konzultacijama i sa sljedećom mengom bi opet trebali krenuti u postupak. Jučer sam dobila briseve i našli E. coli.. Dobila sam odma i antibiotik. Sutra šaljem nalaze. Mislim da će odgoditi postupak. Al sam i čula da i ne odgađaju… U svakom slućaju me strah jer opet nebi u postupak ako će to smetati. Jel možda koja kupovala ljekove u Sloveniji? Novodno su dosta jeftiniji.

Bok, jesi bila kod dr.Ane koji ti je lijek dala, ja sam imala ecoli nedavno i dala mi je neki jak antibiotik prasak za jednu upotrebu na vecer i i nestala je bakterija a bila je visoke koncentracije

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 16:02

Marta meni su isto 3dnevni vraceni evo 8 dnt i jos poklekla nisan 😂😂
    Izdrzi jos koji dan ajde mozemo mi to 🤗🤗 da bude deblja crtica na testu 🙏❤

🙏❤💙

Marta...
    25. Srpanj 2019. 16:15

Lucija987

Hvala draga 😊nadam se da bude ➕ ko 🏡 😊😊😊i da budemo sretne, ajde budem se  strpila, imaš li kakve simptome 

Lucija987
    25. Srpanj 2019. 16:23

Marta...

Lucija987

Hvala draga 😊nadam se da bude ➕ ko 🏡 😊😊😊i da budemo sretne, ajde budem se strpila, imaš li kakve simptome

A neznan sta da ti kazen o simptomima 🤷‍♀️🤷‍♀️ prosli put u stimuliranom ih je bilo svakakvih al san to pripisala pustin hormonima i svin cudesima sta san primala sad je bez stimulacije uz utrogestan 3×2 i neman nikakvih znacajnijih simptoma malo kao neki grcevi dole al cak nemogu odredit di tocno jeli bas stomak ili su jajnici 🙈🙈 od pustog osluskivanja pocet cu umisljat jos 😂😂😂
    Uglavnom sve je proslo super i prosli put po njima pa minus,tako da san sad rekla sta Bog da 🙏❤

🙏❤💙

Marta...
    25. Srpanj 2019. 16:44

Lemon

Marta ja mislim da ponedjeljak, utorak možeš napraviti test, za testove ne znam koji su ok, ja imam one štapiće iz kine i zadovoljna sam

Oki hvala ti, kupit ću neki onda jeftiniji 😊da budem u pon. Napravila kakvo je stanje kod tebe 😊

Marta...
    25. Srpanj 2019. 16:48

Da i ja sam bila na punoj stimulaciji i sad isto ko i ti na kuglicama 🙈i to mi je baš tlaka svakih 8h gurati 🤦‍♂️.
    Ja kao nešto osjećam na grudima i povremeno kao neki grč probadanje oko jajnika, a sad daj Bože da su pravi simptomi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.