Zvijezdicanisam bila u takvoj vrsti stim. ali kako ne. Svi ti ljekovi rade na istom principu. Razmrdaju i probude nam dolje sve😅
Sretno na folikulometriji 🤞😊
Nela najbolje ti je ne punit glavu odmah jer je previse inf. Prvo cete otici na konzultacije a od papira mozes odmah napraviti spolne hormone(2-5dc), progesteron (7dan iza ovulacije), briseve, papu i hormone stitnjace. M spermiogram. To su prve osnove, ja sam sa tim papirima isla prvi put, tako da nismo gubili na vremenu i odmah s menst. isli u postupak. Kod nas je muski faktor pa je islo brzo. Nemoj si prebacivat krivnju, uzmi si vremena i poslozi u glavi da je trebalo tako biti.
Isplaci se na glas i idemo dalje u borbu. Tu smo za sve! ☺️
Hvala -bilo je i za pretpostaviti da ce bit neke reakcije.
Ali lakse ti bude kad cujes nekoga ko je isto prolazio pa makar koja rijec-puno znaci!
Zvjezdicaja sam bila na Letrozolu 5 dana, kasnije na gonalu - non stop neka bockanja 😂 al dobro bilo je 9 js, zato neka bocka🤪!
Stvarno?jucer sam bila na folikulom.pa danas opet idem.Meni je spomenuo samo da.cemo planirati stopericu uz ovo...i kako je na kraju ispalo kod tebe ?ja nista necu punktirati ili tako nesto-ici cemo na ciljane odnose
Pozdrav! Ja sam neki dan bila na konzultacijama i sa sljedećom mengom bi opet trebali krenuti u postupak. Jučer sam dobila briseve i našli E. coli.. Dobila sam odma i antibiotik. Sutra šaljem nalaze. Mislim da će odgoditi postupak. Al sam i čula da i ne odgađaju... U svakom slućaju me strah jer opet nebi u postupak ako će to smetati. Jel možda koja kupovala ljekove u Sloveniji? Novodno su dosta jeftiniji.
Balonka - Ljkarna Filipović, Zagorska u Zagrebu ti ima najjeftinije lijekove. Ne znam isplati li ti se ići u Sloveniju zbog male razlike. Nazovi obje ljekarne pa provjeri... Najčešće ne događaju postupak zbog toga ako si popila antibiotik.
Zvjezdice - drago mi je da si krenula 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Trudilice evo jos jedne trudilice 😁🤗
Prvi postupak ICSi neuspjesan 😔😔
Smrzlice vratili odma u sljedecem prirodnom ciklusu,danas nam je 8dnt i nemozemo docekat da vidimo sta je na stvari 🙏❤ nadamo se najboljem...nekako se drzin da test ne napravim pa da ne bude opet razocarenje 😔
Primila san hcg inekciju 6dnt tako da mislin svakako da mi je rano za test 🤷♀️
🙏❤💙
Balonka, Ljekarne Filipović u Zagorskoj. Daju 10% popusta na gotovinu a i bez toga su dosta povoljniji u odnosu na ostale.
Ja sam na zadnjem brisu imala streptokok, dobila antibiotike ali nisam stigla ponoviti briseve jer sam išla u postupak. Mislim da je sve to od klinike do klinike.
Lucija987, sretno 🤞 Svakako ti je rano za test zbog štoperice. Meni je još 9 dana iza pokazivala da je u organizmu. Kad je Beta?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Balonka, Ljekarne Filipović u Zagorskoj. Daju 10% popusta na gotovinu a i bez toga su dosta povoljniji u odnosu na ostale.
Ja sam na zadnjem brisu imala streptokok, dobila antibiotike ali nisam stigla ponoviti briseve jer sam išla u postupak. Mislim da je sve to od klinike do klinike.
Lucija987, sretno 🤞 Svakako ti je rano za test zbog štoperice. Meni je još 9 dana iza pokazivala da je u organizmu. Kad je Beta?
Hvala ti 🙏❤
U Hr sam bila na postupku a sad sam se vratila inace ne zivim u Hr...ovde u svog gin imam termin u ponediljak pa cu vidit sa njim da mi da uputnicu za betu vadit a racunam da bi pon ili uto vec mogla beta nesto pokazat...bit ce u pon 12dnt zadnji put je bila 2 u tom razdolju 🤷♀️
🙏❤💙
Hvala ti 🙏❤
U Hr sam bila na postupku a sad sam se vratila inace ne zivim u Hr…ovde u svog gin imam termin u ponediljak pa cu vidit sa njim da mi da uputnicu za betu vadit a racunam da bi pon ili uto vec mogla beta nesto pokazat…bit ce u pon 12dnt zadnji put je bila 2 u tom razdolju 🤷♀️
A jesi isto zadnji put primila HCG nakon transfera?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jesan na dan transfera i 6dnt al zadnji put po svemu uopce nije doslo do implatacije 😔😔
Stres me dotuka prosli put sad san stvarno puno opustenija,doza nervoze je tu al puno puno manje nego prosli put
Sta Bog da ❤
🙏❤💙
Zvjezdicaja sam bila na Letrozolu 5 dana, kasnije na gonalu - non stop neka bockanja 😂 al dobro bilo je 9 js, zato neka bocka🤪!
Stvarno?jucer sam bila na folikulom.pa danas opet idem.Meni je spomenuo samo da.cemo planirati stopericu uz ovo…i kako je na kraju ispalo kod tebe ?ja nista necu punktirati ili tako nesto-ici cemo na ciljane odnose
Kod mene od 9js koje su izvadili samo 2 bile zrele i oplođene, te vraćene ali nije uspjelo 😒 idemo opet u 9.mj. Znaci ti nisi jos mpo, nekad daju letrozol nekad klomifene, stopericu i onda odnosi par dana pa drzis fige 2 tjedna 🙂 koja vam je dijagnoza? kakav je spermiogram? Pretpostavljam ok ako nisu jos savjetovali mpo. U svakom slucaju sretno! I javi kako ti je prosla folikulometrija, ima li jajasaca? 🤞🏼🤞🏼
Sretno u sljedecem ciklusu🤞brzo ce 9mj.
Nadam se da cu uspjeti popratiti do tada jesi li uspjela.
Ja imam jednu prirodnu trudnocu prije7g sve ok.
Nemam dijagnoze ...imala pcos kao djevojka,mali septum uterus i retroverziju maternice.spermiogram uredan.ali nece pa nece.obavila sam prosli mjesec uzv jajovoda isto.
Doktor je u mom slucaju napravio MPO obrazac na kojem me vodi-pa smatram da je i to onda potpomognuta.mjerio je nekoliko folikula ali sam tek na 7danu ciklusa.nista jos konkretno ne kaze.mozda vise budemo znali za vikend.Javim hvala ti na javljanju
Sortiraj odgovore
Najstariji