Zvijezdicanisam bila u takvoj vrsti stim. ali kako ne. Svi ti ljekovi rade na istom principu. Razmrdaju i probude nam dolje sve😅
Sretno na folikulometriji 🤞😊
Nela najbolje ti je ne punit glavu odmah jer je previse inf. Prvo cete otici na konzultacije a od papira mozes odmah napraviti spolne hormone(2-5dc), progesteron (7dan iza ovulacije), briseve, papu i hormone stitnjace. M spermiogram. To su prve osnove, ja sam sa tim papirima isla prvi put, tako da nismo gubili na vremenu i odmah s menst. isli u postupak. Kod nas je muski faktor pa je islo brzo. Nemoj si prebacivat krivnju, uzmi si vremena i poslozi u glavi da je trebalo tako biti.
Isplaci se na glas i idemo dalje u borbu. Tu smo za sve! ☺️
Hvala -bilo je i za pretpostaviti da ce bit neke reakcije.
Ali lakse ti bude kad cujes nekoga ko je isto prolazio pa makar koja rijec-puno znaci!
Zvjezdicaja sam bila na Letrozolu 5 dana, kasnije na gonalu - non stop neka bockanja 😂 al dobro bilo je 9 js, zato neka bocka🤪!
Stvarno?jucer sam bila na folikulom.pa danas opet idem.Meni je spomenuo samo da.cemo planirati stopericu uz ovo...i kako je na kraju ispalo kod tebe ?ja nista necu punktirati ili tako nesto-ici cemo na ciljane odnose
Pozdrav! Ja sam neki dan bila na konzultacijama i sa sljedećom mengom bi opet trebali krenuti u postupak. Jučer sam dobila briseve i našli E. coli.. Dobila sam odma i antibiotik. Sutra šaljem nalaze. Mislim da će odgoditi postupak. Al sam i čula da i ne odgađaju... U svakom slućaju me strah jer opet nebi u postupak ako će to smetati. Jel možda koja kupovala ljekove u Sloveniji? Novodno su dosta jeftiniji.
Balonka - Ljkarna Filipović, Zagorska u Zagrebu ti ima najjeftinije lijekove. Ne znam isplati li ti se ići u Sloveniju zbog male razlike. Nazovi obje ljekarne pa provjeri... Najčešće ne događaju postupak zbog toga ako si popila antibiotik.
Zvjezdice - drago mi je da si krenula 😁

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Trudilice evo jos jedne trudilice 😁🤗
Prvi postupak ICSi neuspjesan 😔😔
Smrzlice vratili odma u sljedecem prirodnom ciklusu,danas nam je 8dnt i nemozemo docekat da vidimo sta je na stvari 🙏❤ nadamo se najboljem...nekako se drzin da test ne napravim pa da ne bude opet razocarenje 😔
Primila san hcg inekciju 6dnt tako da mislin svakako da mi je rano za test 🤷♀️

🙏❤💙
Balonka, Ljekarne Filipović u Zagorskoj. Daju 10% popusta na gotovinu a i bez toga su dosta povoljniji u odnosu na ostale.
Ja sam na zadnjem brisu imala streptokok, dobila antibiotike ali nisam stigla ponoviti briseve jer sam išla u postupak. Mislim da je sve to od klinike do klinike.
Lucija987, sretno 🤞 Svakako ti je rano za test zbog štoperice. Meni je još 9 dana iza pokazivala da je u organizmu. Kad je Beta?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Balonka, Ljekarne Filipović u Zagorskoj. Daju 10% popusta na gotovinu a i bez toga su dosta povoljniji u odnosu na ostale.
Ja sam na zadnjem brisu imala streptokok, dobila antibiotike ali nisam stigla ponoviti briseve jer sam išla u postupak. Mislim da je sve to od klinike do klinike.
Lucija987, sretno 🤞 Svakako ti je rano za test zbog štoperice. Meni je još 9 dana iza pokazivala da je u organizmu. Kad je Beta?
Hvala ti 🙏❤
U Hr sam bila na postupku a sad sam se vratila inace ne zivim u Hr...ovde u svog gin imam termin u ponediljak pa cu vidit sa njim da mi da uputnicu za betu vadit a racunam da bi pon ili uto vec mogla beta nesto pokazat...bit ce u pon 12dnt zadnji put je bila 2 u tom razdolju 🤷♀️

🙏❤💙
Hvala ti 🙏❤
U Hr sam bila na postupku a sad sam se vratila inace ne zivim u Hr…ovde u svog gin imam termin u ponediljak pa cu vidit sa njim da mi da uputnicu za betu vadit a racunam da bi pon ili uto vec mogla beta nesto pokazat…bit ce u pon 12dnt zadnji put je bila 2 u tom razdolju 🤷♀️
A jesi isto zadnji put primila HCG nakon transfera?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Jesan na dan transfera i 6dnt al zadnji put po svemu uopce nije doslo do implatacije 😔😔
Stres me dotuka prosli put sad san stvarno puno opustenija,doza nervoze je tu al puno puno manje nego prosli put
Sta Bog da ❤

🙏❤💙
Zvjezdicaja sam bila na Letrozolu 5 dana, kasnije na gonalu - non stop neka bockanja 😂 al dobro bilo je 9 js, zato neka bocka🤪!
Stvarno?jucer sam bila na folikulom.pa danas opet idem.Meni je spomenuo samo da.cemo planirati stopericu uz ovo…i kako je na kraju ispalo kod tebe ?ja nista necu punktirati ili tako nesto-ici cemo na ciljane odnose
Kod mene od 9js koje su izvadili samo 2 bile zrele i oplođene, te vraćene ali nije uspjelo 😒 idemo opet u 9.mj. Znaci ti nisi jos mpo, nekad daju letrozol nekad klomifene, stopericu i onda odnosi par dana pa drzis fige 2 tjedna 🙂 koja vam je dijagnoza? kakav je spermiogram? Pretpostavljam ok ako nisu jos savjetovali mpo. U svakom slucaju sretno! I javi kako ti je prosla folikulometrija, ima li jajasaca? 🤞🏼🤞🏼
Sretno u sljedecem ciklusu🤞brzo ce 9mj.
Nadam se da cu uspjeti popratiti do tada jesi li uspjela.
Ja imam jednu prirodnu trudnocu prije7g sve ok.
Nemam dijagnoze ...imala pcos kao djevojka,mali septum uterus i retroverziju maternice.spermiogram uredan.ali nece pa nece.obavila sam prosli mjesec uzv jajovoda isto.
Doktor je u mom slucaju napravio MPO obrazac na kojem me vodi-pa smatram da je i to onda potpomognuta.mjerio je nekoliko folikula ali sam tek na 7danu ciklusa.nista jos konkretno ne kaze.mozda vise budemo znali za vikend.Javim hvala ti na javljanju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji