Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    24. Srpanj 2019. 15:42

Htjela sam reči da bi se stanje pogoršalo ako dođe do trudnoće dok si u hiperu. Smrzlici su smrznuti embriji.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    24. Srpanj 2019. 16:03

Mpo medicinski podpomognuta oplodnja ili mpzda u Bosni kazu Vto van tjelesna oplodnja

Grizli
    24. Srpanj 2019. 16:18

Lemon jako mi je drago procitat da ti crtica fino tamni. Vidis kako se malisa izborio za sebe a bila si skepticna jer nisu bili ocjenjeni kao idealni. 😊

Nela1802
    24. Srpanj 2019. 16:22

Hvala vam puno od srca 💕
    Zaista je za mene ovo sok sto mi se desilo, nisam ocekivala.
    Recenica koja mi zvoni u usima trenutno, ti si potpuno zdrava, ne trebaju nikakve pretrage, nemas problema da ostanes trudna, svake godine ostajes.
    To mi sad daje takav osjecaj krivnje, zasto nisam sama uradila nesto na svoji ruku, zasto sam cekala da ostanem komplet bez jednog jajovoda, a da drugi ne funkcionise, ostala sam bez oba. 
    Slomljena sam unutra, boli me... 

Lemon
    24. Srpanj 2019. 17:26

Grizli

Lemon jako mi je drago procitat da ti crtica fino tamni. Vidis kako se malisa izborio za sebe a bila si skepticna jer nisu bili ocjenjeni kao idealni. 😊

Pa da, te ocjene su samo na papiru bitne, vi ste me tu umirile  stvarno nisam mislila da će se dan za dan vidjeti razlika ali vidi se i sretna sam. Pisala sam si po danima simptome i vidim da me je 3dnt pa opet 5dnt naviše probadalo, to je morala biti implantacija mog smrzlica 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

student13ica
    24. Srpanj 2019. 21:53

Cure pozdrav svima, nije me neko vrijeme bilo. Situacija kod mene je da u 8mj idemo opet na MPO, ali ovaj mj.imam čudnu situaciju. Menga mi kasni 4 dana, danas ujutro neki lagani smedji iscjedak par kapi i to je to. Inace mi je menga uredna. Test sam radila dan nakon očekivanje menge i bio je negativan. Zna li netko što bi moglo biti? 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 22:43

A spotting najvjerojatnije. Meni zna biti prije menge. Vidi ak ne krene menga za koji dan javi se ginu iako oni toleriraju i do 2 tj kasnjenja prije mego daju duphastone ili nesto. Vjerojatno samo sto ti ne krene.

zvjezdica37
    25. Srpanj 2019. 08:08

Pozdrav curama i novim trudnicama,ako mi netko moze pomoci u odgovoru,u procesu sam prvi put MPO,danas 5dan kako pijem Letrozol 1x1 tabletu.Dali je moguce da zbog lijekova osjecam pritisak i bolove kao mensteualne od jucer...jutros su vise izrazeni.
    Cak i lagana mucnina.danas idem na folikulometriju pa cemo vidjeti i sto gin kaze.
    Hvala 

isabelagregorijan
    25. Srpanj 2019. 08:46

Nikitta

IsabelagregorijanU Petrovoj je praksa vaditi p4 (progesteron) na 2dc da se vidi da je dovoljno pao prije ulaska u postupak. Isto rade i prije FET-a pretpostavljam. Što se ciste tiče, gle, ako je endometrioza kao kod mene, oni smatraju da je bolje ići u postupak nego operirati pa uništiti dodatno rezervu js… no, otkako idem u postupke s endometriomom na L jajniku, uvijek je dio stanica zahvaćen njome i propadnu te stanice. Tako da je svakako povoljnije ako nemaš endo

možda je to čak i pametno, samo kaj to nije bila praksa niti na sv duhu niti tu kod škvorca...a sad na kaj to može utjecat, moram malo istražiti. 
    tak je i meni dr reko sad, imam još tri smrzlića i sedam zamrznutih jajnih stanica, tako da idem po to prvo, a onda ćemo vidjet, ja sam uvijek u nadi da ću sad na idućem fetu odma biti trudna :) i tako već godinama...

[/url

Meto
    25. Srpanj 2019. 09:32

Zvijezdica nisam bila u takvoj vrsti stim. ali kako ne. Svi ti ljekovi rade na istom principu. Razmrdaju i probude nam dolje sve😅 
    Sretno na folikulometriji 🤞😊
    Nela najbolje ti je ne punit glavu odmah jer je previse inf. Prvo cete otici na konzultacije a od papira mozes odmah napraviti spolne hormone(2-5dc), progesteron (7dan iza ovulacije), briseve, papu i hormone stitnjace. M spermiogram. To su prve osnove, ja sam sa tim papirima isla prvi put, tako da nismo gubili na vremenu i odmah s menst. isli u postupak. Kod nas je muski faktor pa je islo brzo. Nemoj si prebacivat krivnju, uzmi si vremena i poslozi u glavi da je trebalo tako biti. 
    Isplaci se na glas i idemo dalje u borbu. Tu smo za sve! ☺️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.