Lemon tvoj sam pozitivan test čekala 😁 uiiiiiii, sad jos cekamo veeeeliku betu 😍🤞
Ruska i Mrva zao mi je jako, saljem jedan veeeeliki virtualni zagrljaj.
Mimi ako nisi primala boostere, cekamo testic ovih dana 🤞
Karla uživaj u trudnoći, nemoj se nervirat i analizirat sve. 💓💓💓
Mimi evo ja sam jučer radila prvi test, 7dnt i vidjela se crta, danas je već lijepo potamnila.
Karla ja sam manje trudna ali evo već me prestaju boliti sise, od 3dnt ih nisam smjela dotaknuti niti biti bez grudnjaka a sad samo malo na dodir.
Rekla sam si da ne mogu ništa promijeniti sad na početku, bit će kako mora biti, radim sve normalno samo odmorim kad mi se spava i ne nosim teško, to što me bolucka dolje neka se širi
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
I Karla pa mene je do 16. tjedna dole svako malo nesto pikalo, probadalo, sijevalo ko munje, ma svasta bas. Onda te pocnu ti ligamenti boljeti, a ti mislis jajnici. Nista to nije strasno, ali kad tesko dodjes do trudnoce na svaki znak se cimas.
Ok curke radim onda testic za tocno 7 dana 🤭 pa javim...ufff kako sam sada uzbudena 😘❤🙏
Hvala vam 😘😘😘😘
Mene nisu niti bolile sise, a niti počinju boliti.
Lemon oprosti nisam vidjela, jel ti bio ET ili FET?
Meni isto.
Što uzimaš od th? Dali piješ neke vitamine, folnu?
Ja samo estrofem 3x1, utrogestani 3x2 i fragmin 1x1
Kad izvadim betu planiram pitati doktora dali da još što od vitamina uvedem.
bok cure, nema me par dana i toliko vijesti!!!!
Čestitam na plusićima i divnim betama!!!
A curkama s negativnim betama, nemojte odustajat! Meni je isto tako da si pomislim kako je smak svijeta i za par dana sam ko nova!!! Veselim se svemu, novom postupku, novoj nadi, proći ću što god treba, napravit ću sve kaj mogu, sve samo da dođem do tog cillja!
Ja sam jučer bila kod Škvorca na UZV-u i reko mi je da idemo s idućom menstruacijom u novi fet! Cista je ostala, ali se smanjuje sa svakim uzv-om, al mi je reko da ne može reć da li je to cista koja će se apsorbirat ili je to ipak endometrioza, ako se idući put smanji onda je bezopasna i ne smeta ničemu navodno, a ako počne rasti onda je endometrioza, ali da ako je manja od 4 cm isto ne smeta postupku.
E sad molim cure da mi pojasne, ako koja razumije, da li može smetati? Drugo, proletila sam kroz tekst da vam se radi povišenog progesterona odgađaju transferi, pa me zanima jel to praksa da se prije vadi progesteron jer mene moj nikada nije poslao niti jedan hormon vaditi tijekom postupka? imam nalaze od prošle zime i to je to...
[/url
Ako ću uspjeti onda u petak, u ponedjeljak idem sigurno jer to moram slati u Belgiju.
A pila sam folnu cijelo vrijeme unazad par mjeseci, sad sam prešla na prenatas i magnezij svaki dan uzmem. Omegu ću kasnije početi i kupila sam si tekući kalcij i magnezij citrat sa vitaminom D. To ću početi kroz neko vrijeme isto. Terapija mi je utrogestan 800mg/dan i progynova 3x2mg
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji