Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    23. Srpanj 2019. 21:54

Ruska zao mi je draga  isplaci se, dopusti si tugu, a onda hrabro dalje!

• thinkpink1
    24. Srpanj 2019. 03:38

Nikitta

Mimi1510 ma kakvo čekanje 14 dana s blasticom? 7 dana i možeš vadit betu 😃

Zaboravila ssm gdje je u postupku, ali neki odvezeno daju boostere (luci, poljak), pa vjerojatno zbog toga...mozda...

hejbaburibu
    24. Srpanj 2019. 06:30

Samo da javim ako koga zanima: Vinogradska je na GO do 19.08.

Luca i Lemon čestitke na plusićima!

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Grizli
    24. Srpanj 2019. 06:56

Mrva uh ba spuno postupaka! Razumijem zasto razmisljas odustat. Ako si umorna daj si vremena. Vidim da si 86 kao i ja, mozda ti zaista treba pauza od svega, pa za koju godinu skupis snage pokusat opet ako sad ne mozes. Znam da vrijeme ne ide u korist i da zelis dijete i sve to stoji, al mozda malo paize bas donese uspjeha.
    Ruska nadam se da ce onda taj stimulirani biti uspjesan i da ce ostat blastoca za pojačanje onda. 

Boa35
    24. Srpanj 2019. 07:05

Cure koje ste na početku trudnoće..jel vas bole sise i dalje? Meni se totalno ispuhale i skoro pa više uopće ne bole..užasno me panika počela loviti da opet neće biti ništa niti ovaj put..al opet prošli put me uopće nisu bolile, sad jesu i evo prestaju..nema više nikakvih bolova..ne znam što da mislim.. jučer sam imala skoro cijeli dan bolove na desnoj strani trbuha, evo već i jutros osjećam opet lagane.. 
    Joooj, sama sebi govorim da prestanem paničariti i da će sve biti ok..ali ne mogu.. 😔😣

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 07:16

Karla pa mene ne bole odavno, al ne znam koliko davno no svakako me ne bole cijelu trudnocu vec samo pocetak, ali se nisu ispuhale. Mislim da ti sise nisu mjerilo. Bas sam prekjucer pricala sa prijateljicom kojoj sise nisu ni broj narasle u trudnoci, kaze sve isto. 
    Cure s plusevima cestitam, minusici iskoristite ljeto za uzivanje i odmor i onda puni energije dalje.

skoljka
    24. Srpanj 2019. 07:32

Karla ne opterecuj se vise grudima. Evo ja se sad pipam🤪 nema nis ne boli. Osjetim ih jedino malo kad grudnjak skidam, a to da pocnu rasti ja mislim da tek krece kad se mlijecne zlijezde pocnu puniti. A za probsdanje, i na po nekad nesto osjetim, jucer na lijevoj strani, ipak nam se organizam privikava na nesto novo, maternica se do sad udvostrucila, gura druge organe, znas sad smo u drugom stanju😂

• Mimi1510
    24. Srpanj 2019. 07:34

Nikitta

Šta stvarno? 😁 a jeli mogu test napravit? 
    Ufff sada kada si mi to rekla srce mi poskocilo od uzbudenja i od straha

• Babylove
    24. Srpanj 2019. 07:44

hejbaburibu

Samo da javim ako koga zanima: Vinogradska je na GO do 19.08.

Luca i Lemon čestitke na plusićima!

Hvala ti 😊

Boa35
    24. Srpanj 2019. 08:07

Mimi1510

Nikitta

Šta stvarno? 😁 a jeli mogu test napravit?
    Ufff sada kada si mi to rekla srce mi poskocilo od uzbudenja i od straha

Mimi1510 ja sam radila test 8dnt blastica i 10dnt vadila betu
    sretno i javi nam lijepe vijesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.