Školjka pa to je beturina❣❣❣
Sad nek se samo lijepo dupla i raste...👌👏🙏❤

Skoljka cestitam jos jednom! Sretno dalje 😍😘

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Skoljka koja brojka, sad opušteno i uživaj, bez stresa i brige školsku trudnocu ti želim 🙏🏻
Skoljka ovo je beta kod koje se covjek moze osjecati poprilicno sigurno. Čestitam i sretno dalje!
Isabela stvarno je moguce da gintek za dva dana test bude pozitivan, jos ne otpisuj, al pripremi se i za najgore.
Osmostanicni embrij nije losiji od blastice samo je raniji stadij. Moj osmostanicni je bio vec u fazi ekspanzije i taj bi postao blastica i vani. Stos je u tome da su dvije prekretnice, 3. dan i 5. Dan, odnosno valjda prijelaz s drugog na treci i s treceg na peti. Najcesce kad dodje do 3. I izgleda sve kako treba taj dodje i do 5., ali to sto je embrij 5. dan savrsen ne znaci da nece vec 7. dan stati s razvojem. Zato blastica nije garancija. To je samo jedan preskoceni korak. Kultivacija preko 6 dana se ne radi i ne znamo sta bude dalje s nasim ‘savrsenim’ embrijima. Nadam se da me kuzite. A ako embrij vec steka na 3. dan e onda su mu smanjene sanse, ali cuda se dogadjaju. Zato volimo imati blastice jer bar znamo da je prvih 5 dana zivota tog embrija/zametka bilo sve kako treba.

Skoljka - čestitam. Mislim da nije potrebno ponavljati betu. 😉
Isabela - znam što tebe brine. To što si prije imala plus, a sad je nestao. Moguće da je bila biokemijska, a ja se ipak nadam da je to bilo od štoperice pa da će ti za koji dan test pokazati plus.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kengurica ja sam u prvom postupku imala 2 savršene blastice, na dan transfera mi je rekla mi se vidimo idući put kad dođete po bracu ili seku, naravno Beta 0, dva mjeseca nakon toga FET 2 savršena embrija 4 dan vraćeni mislim da mi je taj put rekla da jedan prirodno puca (tako nešto u tom smislu) da se mora uhvatiti , Beta 0, ja isto ne znam je čemu je fora i u čemu je razlika, jer ako kažu da je za embrij najbolja maternica i vrate ga 3 dan, zašto onda neke ostavljaju do 5 dana , postoji li uopće nešto znanstveno dokazanu na tu temu??
Isabela pričekaj još bar dva dana jer mislim da je to svakako prerano, a ja još nisam nigdje pročitala da je test bio 4 dan pozitivan, a 6 negativan, ipak mislim da su to ostatci štoperice bili... držim fige da bude sve kako treba, mi sami sebi radimo nepotrebne stresove....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji