Školjka pa to je beturina❣❣❣
Sad nek se samo lijepo dupla i raste...👌👏🙏❤
Skoljka cestitam jos jednom! Sretno dalje 😍😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Skoljka koja brojka, sad opušteno i uživaj, bez stresa i brige školsku trudnocu ti želim 🙏🏻
Skoljka ovo je beta kod koje se covjek moze osjecati poprilicno sigurno. Čestitam i sretno dalje!
Isabela stvarno je moguce da gintek za dva dana test bude pozitivan, jos ne otpisuj, al pripremi se i za najgore.
Osmostanicni embrij nije losiji od blastice samo je raniji stadij. Moj osmostanicni je bio vec u fazi ekspanzije i taj bi postao blastica i vani. Stos je u tome da su dvije prekretnice, 3. dan i 5. Dan, odnosno valjda prijelaz s drugog na treci i s treceg na peti. Najcesce kad dodje do 3. I izgleda sve kako treba taj dodje i do 5., ali to sto je embrij 5. dan savrsen ne znaci da nece vec 7. dan stati s razvojem. Zato blastica nije garancija. To je samo jedan preskoceni korak. Kultivacija preko 6 dana se ne radi i ne znamo sta bude dalje s nasim ‘savrsenim’ embrijima. Nadam se da me kuzite. A ako embrij vec steka na 3. dan e onda su mu smanjene sanse, ali cuda se dogadjaju. Zato volimo imati blastice jer bar znamo da je prvih 5 dana zivota tog embrija/zametka bilo sve kako treba.
Skoljka - čestitam. Mislim da nije potrebno ponavljati betu. 😉
Isabela - znam što tebe brine. To što si prije imala plus, a sad je nestao. Moguće da je bila biokemijska, a ja se ipak nadam da je to bilo od štoperice pa da će ti za koji dan test pokazati plus.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kengurica ja sam u prvom postupku imala 2 savršene blastice, na dan transfera mi je rekla mi se vidimo idući put kad dođete po bracu ili seku, naravno Beta 0, dva mjeseca nakon toga FET 2 savršena embrija 4 dan vraćeni mislim da mi je taj put rekla da jedan prirodno puca (tako nešto u tom smislu) da se mora uhvatiti , Beta 0, ja isto ne znam je čemu je fora i u čemu je razlika, jer ako kažu da je za embrij najbolja maternica i vrate ga 3 dan, zašto onda neke ostavljaju do 5 dana , postoji li uopće nešto znanstveno dokazanu na tu temu??
Isabela pričekaj još bar dva dana jer mislim da je to svakako prerano, a ja još nisam nigdje pročitala da je test bio 4 dan pozitivan, a 6 negativan, ipak mislim da su to ostatci štoperice bili... držim fige da bude sve kako treba, mi sami sebi radimo nepotrebne stresove....
Sortiraj odgovore
Najstariji