Lilypie - onda neka samo i ostane.😘
Još je rano da razmišljam o tome 🤞🤞🤞 Nadam se da se je makar jedna mrvica izborila da ostane ❤️
Sad ću ja za koji dan startat s piskanjem 😂😎
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sinoć me tako grcilo da sam se jutros probudila skroz pesimistična 😔 Znam da ne mora ništa značiti ali eto...
Svaki dan je kao godina, nikad dočekati!
Nada i Belaa, hoce li cure ti testovi vise? 😂
Sara & Nora 💞
Sinoć me tako grcilo da sam se jutros probudila skroz pesimistična 😔 Znam da ne mora ništa značiti ali eto…
Mene je isto od jucer popodne nesto boljelo i kroz noc sad je ok. Ali sise, znaci nula bodova. Inace su mi vec na aspiraciji ogromne, prosli puta su me pekle. A sad nista, ko da nisam uzela sve te hormone.. Da li je to znak za alarm?
Sinoć me tako grcilo da sam se jutros probudila skroz pesimistična 😔 Znam da ne mora ništa značiti ali eto…
Mene od jučer počela leđa boliti, odmah iznad trtice..sad ne znam jel to od hodanja (išla sam vlakom do grada, pa šetala do dolca, nazad tram, naravno nemaš gdje sjesti jer te stariji ubiju pogledom ako slučajno sijedneš)..i cijelo dan lagano osjećala bol.. 😔 o noći da ne pričam..6x sam se dizala piškiti 😮 6x, naspavala se nisam ništa, ko zombi se osjećam..inače ako se probudim 1-2 idem na wc, ali noćas ovo nije bilo normalno..ne znam više što sam imala piškiti, jer pila nisam sigurno ništa nekih dva h prije spavanja..užaas.. 🙈 ovo mi je došlo kao da imam malu bebu doma, pa se dizala svako malo..
Kako ste vi ostale?
Kad radite testiće?
Školjka nam je pokrenula lijepu betu, ne smijemo sad to prekinuti!
Ja sutra piškim prvi test, 7dnt! Danas lh trakica tamnija.. 🤗💜💚
Mene je isto od jucer popodne nesto boljelo i kroz noc sad je ok. Ali sise, znaci nula bodova. Inace su mi vec na aspiraciji ogromne, prosli puta su me pekle. A sad nista, ko da nisam uzela sve te hormone.. Da li je to znak za alarm?
Kad smo kod sisa, moje isto 0 bodova.. po kalendaru bi trebala dobiti u ponedjeljak m, a inače me krenu boliti 6-7 dana ranije..ovaj put ništa.. 😔
No, ne želim se opterećivati s tim, prošli put kad sam bila trudna isto me sise nisu uopće bolile.. a i svaka žena je drugačija.. 😊
Tako da, sve smo mi trudnice dok se ne dokaže suprotno, a nadajmo se da neće!! 😊😀💪
Meni je krenulo jutro s losim vijestima. Smrzlica nece biti, zaustavili su se u razvoju 😢😭
Lilypie, Karla, Nada, Belaa i Mrva ima vas cekalica pa svima drzim 🤞🤞🤞🤞 da nastavite niz od Skoljke!
Mrva zao mi je da nema smrzlica! Karla bol u ledjima je dobar znak, kao i cesto mokrenje, a svidja mi se i ta tvoja tamnija lh!
Meni je krenulo jutro s losim vijestima. Smrzlica nece biti, zaustavili su se u razvoju 😢😭
Eto 😢 znam kako ti je! Nadam se da će se ove mrvice u nama izboriti. Sto se tiče grudi, nikad me ne bole u regularnim ciklusima a u stimuliranim me bole od utrica tako da im ne pridajem neku važnost.
Sara & Nora 💞
Mene od jučer počela leđa boliti, odmah iznad trtice..sad ne znam jel to od hodanja (išla sam vlakom do grada, pa šetala do dolca, nazad tram, naravno nemaš gdje sjesti jer te stariji ubiju pogledom ako slučajno sijedneš)..i cijelo dan lagano osjećala bol.. 😔 o noći da ne pričam..6x sam se dizala piškiti 😮 6x, naspavala se nisam ništa, ko zombi se osjećam..inače ako se probudim 1-2 idem na wc, ali noćas ovo nije bilo normalno..ne znam više što sam imala piškiti, jer pila nisam sigurno ništa nekih dva h prije spavanja..užaas.. 🙈 ovo mi je došlo kao da imam malu bebu doma, pa se dizala svako malo..
Kako ste vi ostale?
Kad radite testiće?
Školjka nam je pokrenula lijepu betu, ne smijemo sad to prekinuti!
Ja sutra piškim prvi test, 7dnt! Danas lh trakica tamnija.. 🤗💜💚
Sutra ti je 7dnt?meni je danas,a mengu moram dobiti u utorak.u donjem djelu leđa me stalno boli.ja cu jos sacekat sa testovima,moram priznati da imam strah.trenutno na go odmaram od svega i ne zelim se stresirati sa testovima🙁
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Sortiraj odgovore
Najstariji