Ena1989 nastavi sa terapijom, mozda je jednostavno prerano 🤞
Isabela da probas dva dana bez testova pa opet pa da onda bolje vidis razliku
Delfin85 drzim 🤞i ja sam dobila par pristica kao pred mengu, ali nisam povezala da to ima veze sa icim, mozda ima 😎🤣
Nada hoces ti raditi testic, mogla bi za dva dana 🤞
Sofi ja sam imala dva puta punkciju, oba puta pod opcom, 13 i 12 oc, oba puta bolilo kad popuste tabletw za bolove. Kako je bez opce i sa manje oc neznam
Ja sam htjela danas ponoviti test kao pripremu za betu ali sam odustala 🤞
Ma uopce ne morate imati simptome. Ja sam imala menstrualnu bol kao i to jaku, toliko jaku da sam pila lekadol, a to pak ne znam nikoga da je tako jako imao. Al mozda je ta bol bila odbacivanje drugog embrija jer je bio i jedan jedini izljev krvi. Ko ce to znati, ali citajuci sve ove godine forume znam da itekako ima trudnoca bez ijednog simptoma. Prvi koj transfer je imao sve simptome koje spominju kao trudnocu pa ni t od trudnoce nije bilo.
U samoj trudnoci nisam imala nijednu mucninu ni mucninicu pa mi je netko rekao da bi bilo bolje da imam pa me i to zabrinulo, al ispalo je da bez razloga brinem.
Dakle, ne slusajte simptome zaista su nerelevantni. Em smo bili na dozama hormona za konja, em unosimo visoke doze progesterona, em su nam pikani jajnici i jos zarastaju. Nekome to sve stvara simptome nekome niti jedan.
👌👍
Skoljka Pokušat cu da ne, al ne znam ocu uspit 😂 Za dva dana bi mi bio 7 dt, mislis da nije rano?
Upravo sam kupila clearblue digitalni i sutra njega pišam, pa kaj bude bude :) bit će 7dn, osjetljivost testa je 10miu, pa se nadam najboljem :)
karla, jesam i ja kod škvorca :) Ja ću u pon prvu betu, to će biti 12 dnt i u srijedu drugu...niti ja ništa ne osjećam haha
Nada, svakako držim palčeve !!!!
Kengurica, hvala ti na lijepim riječima, nadam se da ja sam ja onda trudnica bez ijednog simptoma :) Znači ti u pravilu nisi imala mučnine i sve je ok, to me tješi :)
Sofi, a gdje si u postupku?
Skoljka, a kad imaš betu?
[/url
Evo prijavljujem da od danas krece odbrojavanje. Beta je dalekog 24.7. Ko ce to docekat. Vracena mi je jedna mrvica 3 dan. 3 su ostale i cekamo cetvrtak da vidimo dal ce doc koja do blastociste za smrzavanje, makar embriolog nije nesto optimistican. Ja velim da su to mali ljenjivci na tatu i da im malo duze treba, al vjerujem u njih
Ma da, nista od mucnina. Imala sam jednom u voznji osjecaj da mi nije bas super ako cu se digo ovako voziti i to ti je moja mucnina. Beba se lijepo razvija, lupa, sad ju osjetim i sve je zasad kako treba biti.
Ja nisam imala ni napuhanost od hormona, narasto bi mi malo mozda trbuh ono pred punkciju od velikih jajnika, al cak i to je bilo minimalno. Mojij frendici nista, ravan da ravniji ne moze biti, ali ona kaze da je malo nervoznija u vrijeme uzimanja hormona. Mislim da je ta nervoza i od straha od neuspjeha. Stvarno smo svi razliciti.
Lilypie zna i ja tocno kako ti je, 3 stimulacije, 3 transfera ali niti jedne smrzle… prvi transfer smo imali 2 embrija od pet stanica.. drugi 1 blastica od 10 stanica ( ali mislim da ih je 7 ili 8 bilo zrelo ne sjecam se sad) i treci transfer 12 zrelih stanica, 6 se oplodilo, mislili ma to je sad to, sve lijepo islo 3 sreca ono ja dedem na transfer a samo 2 dogurale do blaste i to vratili i nista… cekamo sad 9 mj pa cemo vidjeti
Zao mi je draga! Tvoji su makar stizali do blastociste a moji ne. I to me strašno plaši da ćemo mi biti onaj loši dio statistike koji nikad ne uspije 😔
Nemoj tako imas 3 nade u buši i molimo se za njih 💖💖💖 ja vjerujem da ce bar jedna ostati 😘
Lemon sretno sa FETom
Cure sretno sa svima sa testicima 🤞
Nada ja sam test radila 8dnt odnosno 13dnp/ovulacije,vracena mi je bc, pa mislim da i ti tad mozes
Isabela sutra u jutro idem vadit betu 😉 drzite mi 🤞 da bude sve ok 🥰
Evo prijavljujem da od danas krece odbrojavanje. Beta je dalekog 24.7. Ko ce to docekat. Vracena mi je jedna mrvica 3 dan. 3 su ostale i cekamo cetvrtak da vidimo dal ce doc koja do blastociste za smrzavanje, makar embriolog nije nesto optimistican. Ja velim da su to mali ljenjivci na tatu i da im malo duze treba, al vjerujem u njih
Bit ce sve ok i uspjesno, samo slušaj upute koje si dobila...🙏
Curke koje sutra pišate testove neka budu tamniji od kontrolne crtice, a curke koje vadite sutra bete neka budu troznamenkaste🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji