Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    10. Srpanj 2019. 15:15

Skoljka cestitam🤗👍

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Kengurica
    10. Srpanj 2019. 15:41

Medo samim time sto je taj zametak dosao do 5. dana je pokazao najbolji potencijal. Da postoje transferi 10.dan tad bi najveci postotak uspjeha bio s tima od 10-og dana jer su losiji otpali. A ovako 3. dan ti prenesu i one koji ne bi pozivjeli do 5. i one koji bi, al samim time ih ima vise, a manje ih se primi. Ne znam jesam li jasna.
    Taj 5. dan je neki filter da se ne prolazi nepotrebne transfere i neke klinike u Americi uvijek cekaju 5. dan pa makar ne bilo transfera. Kod nas nije tako jer smatraju da maternica ipak moze zametku dati jos neki impuls koji vani nema. Ili pak neki laboratorij nije bas super pa zato nekad ne prezivi zametak koji u maternici bi ili nekskusan biolog. Zato kod nas ne riskiraju nego kad ih je malo stave u tebe. Amerikanci su pak toliko sigurni u svoj lab i najskuplju opremu da oni smatraju da nema potrebe za transferom prije 5. dana. Bottom line je da pravih dokaza nema jer kad jednom zametak dospije u maternicu nemamo pojma sta se dogadja. A to obecavanje trudnoce mi je neozbiljno jer oni barem vide j svom poslu da postoje slucajevi gdje netko ima uvijek blastice, a nikad ne zatrudni. Osim toga nije samo zametak bitan za implantaciju vec i zensko tijelo u koje se vraca. 

• ruška
    10. Srpanj 2019. 15:47

Školjka čestitam od srca😀😘👏

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

skoljka
    10. Srpanj 2019. 16:27

Cure hvala vam svima na lijepim zeljama, zaista nemogu opisati srecu kad sam ugledala ovu brojku🥰, nema potrebe ponavljati betu. Ono sto me sve vrijeme mucilo sto mi je napuhnuto na lijevoj strani, to je jednostavno bila reakcija mog organozma kad se inplantirala mrvica 🥰, a ja luda danima i u strahu da nije nesto lose😁.
    Svim cekalicama na testice, bete, buduce punkcije i transfere od ❤️ zelim sto prije/tj odmah ovakvu betu! 

skoljka
    10. Srpanj 2019. 16:28

Isabela iskreno se nadam da si samo prerano pocela sa testovima🤞
    Ostale kad cete poceti sa testicima da se nastavi moj sretni pocetak 

• Blacky89
    10. Srpanj 2019. 16:52

Školjka čestitke na predivnoj beti 💓💓💓

10. Srpanj 2019. 17:42

Skoljka moja prijateljica je u prvom postupku dobila upalu bubrega, zavrsila na antibioticima transfer uspješan, Beta ogromna, par godina iza 2. postupak teška infekcija urinarnog traka, otpisala postupak zavrsila u bolnici, kad ono opet bingoooo!!! Njezino tijelo jednostavno tako reagira na trudnocu, tako su joj doktori to objasnili! 

Grizli
    10. Srpanj 2019. 17:45

Skoljka cestitam i uspjesnubtrudnocu ti zelim

• Riba
    10. Srpanj 2019. 18:04

Pozdrav moze mi netko pomoci ako je imao slicno iskustvo.Naime u iscekivanju sam bete,u petak trebam vaditi krv.U pon popodne test je bio blago pozitivan,u uto ujutro negativan..muci me to sto vec 5 dana imam malo gotovo nevidljivo smeđeg iscjetka,ne curi stalno nego povremeno,cak i jedan mali tamnosmeđi ugrusak..inace na terapiji sam utrogestana 3x2...jer sam prosla prvi put postupak ivf,vracena dva..hvala vam unaprijed

• delfin85
    10. Srpanj 2019. 18:28

Riba

Pozdrav moze mi netko pomoci ako je imao slicno iskustvo.Naime u iscekivanju sam bete,u petak trebam vaditi krv.U pon popodne test je bio blago pozitivan,u uto ujutro negativan..muci me to sto vec 5 dana imam malo gotovo nevidljivo smeđeg iscjetka,ne curi stalno nego povremeno,cak i jedan mali tamnosmeđi ugrusak..inace na terapiji sam utrogestana 3x2…jer sam prosla prvi put postupak ivf,vracena dva..hvala vam unaprijed

Neznam može bit  ako primila štopericu,ona zna biti u tijelu do 10 dana,tako su meni rekli...
    A što se tiče smeđeg iscjetka to nemam iskustva pa ti ne mogu ništa reći,jedino ću ti reći da si stvaraš stres sa testovima,pričekaj betu pa ćeš znati na čemu si.znam da si radoznala i nestrpljiva,bila sam i ja pa sad nakon 3 neuspješna postupka znam kako je ali i ja vadim u petak betu i 🙏 da bude pozitivna i kod mene i kod tebe...
    Pokušaj se opustiti i samo pozitivno razmišljati...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.