skoljka, sretno na vađenju bete!! vjerujem da si izbezumljena, ali bit će sve ok!! javi nam!
ma popiškila sam već dvadeset testova ko luđakinja nekaj i nema plusa, a prijašnje pute mi je već na 7 dpt trodnevnog embrija bila lijepa crtica, tako da vjerujem da se nije primilo, ali ni to nema veze, bolje i tako nego kiretaža opet, ovako idem dalje u rujnu.
MakiST mene ti ubilo prije transfera na uzv-u kad su mi rekli, ma vi ćete sigurno ostati trudni, biologica mi je rekla, imate prekrasne izvrsne embrije, oba dva su preživjela odmrzavanje, doktor kaže endometrij je prekrasan 10 mm, još ja mislila kak će se oba dva primiti, da mi bar kažu nemojte se nadati, bla bla, neg ovak sam ja odma prvi dan razmišljala kak ću imat blizance, katastrofa :( al ajde, nije to ništa strašno, događa se, samo sad imam milijun pitanja zakaj su se osmostanični primali, a ovaj put od dvije blastice niti jedna i tako...al kaj sad, nije kraj svijeta, idemo dalje
Bela, koji je dan??
[/url
Isabelagregorijan, ako sam dobro shvatila, tebi je danas 7dpt? Možda da sačekas dan ili dva? Ne implantira se kod svake žene po tim tablicama 6 ili 7 dan, a gdje je još da kucni test to pokaže. Ja ti želim da je sve samo prerano i da će se plusic ipak ukazati. 14 dana od transfera ili inseminacije ako je minus, minus je... možemo mi to odgadjati i nastavljati s terapijom ali još nisam čula za ni jedan slučaj koji je pozitivno završio.
Kod mene tek 5 dpt... isto sam nestrpljiva saznati. O simptomima niti ne razmišljam. Iskustvo, sto ćeš 😂
Netko je spomenuo da je dobar znak kad menga kasni. Ja sam npr jedna od onih kojoj nikad ne dodje na utricima sve dok ne prestanem s terapijom tako da ni to nije nikakav znak jbg 😐
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Isabela draga meni je 7dnt sa dvije blastice jedva sjenicu pokazalo, pricekaj jos par dana. Nemoj jos odustajat, znam kroz sta prolazis i da je tesko. 😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ja sam lose spavala, jedva zaspala, u 5h se probudila samo mislim na betu. Krivo mi sto jucer nisam napravila jos jedan test, sto sam se prvom onako radovala, sta ako sad nebude ok. Sad idem vaditi betu, ko zombi sam od nervoze 😫
Skoljka sretno i držimo 🤞 da bude velika...😘😘
I ja sam nestrpljiva a tek u petak radim betu,neću ovaj puta testove mada osjećam nekako da smo ovaj puta uspjeli,nadam se i vjerujem da će mi to beta u petak potvrditi..
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Skoljka, bravo drag, čestitam još jednom 🎉🎉🎉
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Školjka wooowww!!! To je prava beta!!! 🤩😍😔😍 Čestitaaaaam!!!!! 💜💚 Sad samo opušteno!!
Ja brojim 2 dt. Prosli put sam imala planinu simptoma jos od stoperice. Sad nista. Malo me cak i brineto. tu i tamo nesto osijetim u trbuhu, valjda od aspiracije. Sise nula bodova?? Jedino sam sad odsetala do ljekarne u kvartu i sad me donji dio leda rastura, to pripisujem izlezavanju za vikend nakon aspiracije
Skoljka Čestitam!!!!
👏👏👏
Želim ti školsku trudnoću...
Super je beta,i ja se nadam takvoj prekosutra...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji