jel moguće da je to kao biokmijska? da se krenulo implantirati, ali nije uspjelo?
jer znam da nije od štoperice. Malo mi je čudno da su mi vratili dvije blastice i da se dogodi ovo...Krene kao lijepo, i sad na testu nema ništa, ali ništa...
Jel moguće s obzirom da meni cista nije otišla, da je cista utjecala na to?
Jer s obzirom na endometrij, heparin, hormone i sve ostalo čudno da se nije primilo, pogotovo jer su bile dvije izvrsne blastice, a dva prijašnja puta su bili trodnevni embriji i primili su se...
[/url
jel moguće da je to kao biokmijska? da se krenulo implantirati, ali nije uspjelo?
jer znam da nije od štoperice. Malo mi je čudno da su mi vratili dvije blastice i da se dogodi ovo…Krene kao lijepo, i sad na testu nema ništa, ali ništa…
Jer s obzirom na endometrij, heparin, hormone i sve ostalo čudno da se nije primilo, pogotovo jer su bile dvije izvrsne blastice, a dva prijašnja puta su bili trodnevni embriji i primili su se…
Zao mi je draga.. neznam sto bi ti rekla... ja sam prvo pomislila da je od stoperice, ali ako kazes da nije.. moguce da je biokemijska... najbolje ces znati kada betu izvadis... sto ste sve od nalaza vadili? Meni isto sad zadnje su bile 2 blastice odlicne vracene ali nista.. a kao skroz su moji nalazi ok.. a biologica kaze da mi stanice nisi dobre, zrele jesu ali nepravilnog oblika... onda me je slao da izvadim vitamin D koji se ispostavio da ga skoro ni nemam.... sad se nadam da ce se do 9 mj to sve ustabilit.... Ostani jaka i drzi se 💖
jer znam da nije od štoperice. Malo mi je čudno da su mi vratili dvije blastice i da se dogodi ovo…Krene kao lijepo, i sad na testu nema ništa, ali ništa…
Jer s obzirom na endometrij, heparin, hormone i sve ostalo čudno da se nije primilo, pogotovo jer su bile dvije izvrsne blastice, a dva prijašnja puta su bili trodnevni embriji i primili su se…
Kako znas da nije od stoperice?
Kad je bio transfer i kad bi trebala vaditi betu?
Isabela ja samo na ovom clearblue vidim sjenu sto bi cure rekle, vjerovatno je nesto krenulo pa stalo, ko zna. I meni su svaki put vracali savrsene embrijw pa nije upalilo, endometeij uvijek savrsen pa nista
Ja sam lose spavala, jedva zaspala, u 5h se probudila samo mislim na betu. Krivo mi sto jucer nisam napravila jos jedan test, sto sam se prvom onako radovala, sta ako sad nebude ok. Sad idem vaditi betu, ko zombi sam od nervoze 😫
Štopericu sam primila 26.6., a transfer je bio 3.7.
MI smo od nalaza sve vadili, nema kaj nismo i sve je u najboljem redu...jedino histeroskopiju nisam radila, a to si razmišljam sad raditi do rujna da obavim...i da, mogla bi i ja tražit uputnicu za taj vitamin d...to isto nisam vadila.
A betu ću vadit u pon, to će bit 12 dpt.
[/url
MI smo od nalaza sve vadili, nema kaj nismo i sve je u najboljem redu…jedino histeroskopiju nisam radila, a to si razmišljam sad raditi do rujna da obavim…i da, mogla bi i ja tražit uputnicu za taj vitamin d…to isto nisam vadila.
Ne znam što da ti napišem, jer vjerujem da bi i ja potonula zbog toga.. razumijem cure kad kažu da ne radimo prije testove, jer se upravo to događa..
Toplo se nadam da je do testova, i držim 🤞 da ipak beta bude pozitivna! 🧡 Uz tebe smo kako god da bilo.. 😘🤗
Ja sam lose spavala, jedva zaspala, u 5h se probudila samo mislim na betu. Krivo mi sto jucer nisam napravila jos jedan test, sto sam se prvom onako radovala, sta ako sad nebude ok. Sad idem vaditi betu, ko zombi sam od nervoze 😫
Sretno!🍀🙏
MI smo od nalaza sve vadili, nema kaj nismo i sve je u najboljem redu…jedino histeroskopiju nisam radila, a to si razmišljam sad raditi do rujna da obavim…i da, mogla bi i ja tražit uputnicu za taj vitamin d…to isto nisam vadila.
Stoperica se zna zadrzati u tijelu 10-12 dana.
Ali nema predaje, fuckas strapice, nisu pouzdani.
Nadam se da ce beta pokazati suprotno od testova i da ce biti troznamenkasti broj!🙏🙏🙏❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji