Ribice - zna se dešavati da curka, iz raznih razloga i to je u biti normalno. Mada vjerujem da brineš... Možda je neki hematomčić.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Koliko treba da Ovitrelle izadje iz organizma?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Meni su rekli da sve ovisi o organizmu ali u pravilu od 7 do 10 dana...
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Negdje sam procitala da se ovitrelle svaki dan pola razgradi. Kao 5 dana treba da se ragradi. To prepisujem, nisam ja racunala.
Mislis da tak dugo. Ja sam prvi put test radila 9 dana nakon pinkcije i negativan je bio, znaci ovitrelle je vani bio. Mada to sve je individualno.
10-12 dana
Onda bih ja svaki put imala plus na testu jer krenem 8dpt i još ga nisam ugledala 😂 Pisnula sam jedan danas da vidim je li izašla štoperica i vidim još ima crtica.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
10-12 dana
Onda bih ja svaki put imala plus na testu jer krenem 8dpt i još ga nisam ugledala 😂 Pisnula sam jedan danas da vidim je li izašla štoperica i vidim još ima crtica.
To je prosjek. Naravno da ovisi o metabolizmu cjelokupnog organizma, apsorpciji i eliminaciji lijekova.
Cure hvala jos jednom 🤗🤗🤗🥰
Nadam se da si pokrenula pozitivan niz i da će i ostalima biti velika beta i testovi pozitivni...
🤗🤩😍🙏🙏🤞🤞
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji