Skoljka kakva ti je crtica bila , bas bas ili samo sjena sjenina 😂😂
Skoljka kakva ti je crtica bila , bas bas ili samo sjena sjenina 😂😂
Nije niti sjena sjenina😁, niti sjena😁,nego lijepa crtica. Cim sam popisala odmah se pocela vidjeti, al ja na to nisam obratila paznju odmah, nego popisala i stavila iza ledja na vodokotlic🤣, i kako sam ostavila trzmem se ma jesam li ja to vidjela +, i okrenem se, ma stvarno +, znaci ocitalo ga je u sekundi
Nada ja sam test radila 8dnt odnosno 13dnp/ovulacije,vracena mi je bc, pa mislim da i ti tad mozes
Isabela sutra u jutro idem vadit betu 😉 drzite mi 🤞 da bude sve ok 🥰
Držimo 🤞🤞🤞 i molimo da bude velika...
🤩🤗🙏
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Drage cure sve citam i pratim da ne pisem svakoj imena ovako cu ! Za moje trudnice cuvajte se i pazite ❤
Sve vi koje se zamarate sa smrzlicima nemojte sta da vam kazem ja u prvom ni u drugom stimuluranom ne da nisam do smrzlica dosla nego do jedne jedine stanice tako da ne ocajavate bitna je jedna jedina ali vrijedna!
Vi koji pre rano radite testove nemojte jer onda se bezveze stresirate i zivcirate i ako jeste trudne sve moze utjecat i lose zavrsis stres i sekirancija je najgora!
Ako je proslo14 dana a test pokaza negativno a nisi sigurna onda uradit betu i 100% ces znati! Ne se nervirati !
Moji simptomi iskreno u 1 i 2 stimuliranom sam luda bila od pracenja , citanja i zamaranja ! I shvatih da to samo gore cini! Sve su slucni pms u stvarno su rijetke koje bas imaju neke rane simptome!
Sada nakon inseminacije se uopce nisam cuvsla radila sve normalno jer sam ionako to otpisala s obzirom da sam do aspiracije ovulirala i ko zna jeli bila puna jajna stanica i dali sam navrime napravili inseminaciju ! Nista ne pratim, iskreno od onog sta sam pisala da mi je bilo 6.7 dan nakon inseminacije , i kad sam trebala dobit dan dva prije malo bolilo i sad u Nedilju trebala dobit evo dva dana kasni ne dolazi i nikakve bas simptome nemam niti dolazi nit boli kao inace kad trebam dobit mene ranije zna mucit bol dok probije! Pitate me ima li simptoma ne bas ne prepisujem ih bas trudnoci jer moze biti i pred pms , znaci malo me sike pcele danas bolit osjetljive, i jedino uzasna zedj po danu po noci isto i probudim uzasno suhih usta i grla ! A kazem vam sve to moze bitu pms i mozda kasne 9d vrucine! I poremecaj radi inseminacije a mozda je i trudnoca ali se stvarno ne zamaram vise viruj te mi !
U cetvrtak piskim test ako do tad ne dobijem super tada ga i trebam radit 14 dan inseminacije pa ako je , ako nije idemo dalje ! ❤🤗😘
Sve vas pratim sve ste mi drage svaka je prosla neku svoju borbu lijepo je da imamo jedna drugu i da se uvjek mozemo i izjadati i pitati sta nas muci i za svjete !! 😘😘❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sretno svim pisalicama! 🤞🤞🤞😊😊😊😊
Samo da potvrdim nije nuzno imat simptome nakon implantacije. Ja sam ih ovaj put imala najmanje, samo osjecaj kao da su mi mišića trbuh kraci, par dana osjecaj u jajnicima kao bockanje kod stimulacije i toooople noge sta nikad nemam, al sad čovječe u frizider bi ih stavila. Dakle nis posebno niti nesto sta bi mi davalo bilo signal da je uspjelo. I meni je isto 8dnt vec plusic bio dosta vidljiv, nije bila skorz jaka crta, al nisam više morala si mislit dal vidim ili umišljam vidio se jasan plusic. Tako da sretno i da sve uskoro to docekate... Za pocetak sve vi koje ste vec cekalice!
Je ja decka cekam. Pa ne znam, ja kad cujem spol, koji god da je jos mi sve stvarnije postane.
Evo me cure, tu sam sada da vas izmaltretiram do kraja. Napravila sam digitalni i ispao je veliki debeli minus, napravila sam i druga dva testa nema ničega, sad ću vam zaljepiti slike.
[/url
MOje iduće pitanje, sad ću vam zaljepiti testove koje sam radila dane prije,
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji