Jutro...cekamo red kod dr. Javim jel se dogodilo cudo u vezi spermiograma iako...nisam puno optimisticna...😔
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure evo i mene opet..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ide zena sa punkcije sad...pod narkozom malo jos je...i veli kroz cekaonu ljudi ovo vam je supeer...🤣
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Jutro cure da se javim test nisam radila jer juce4 mi pocelo malo smedje i zz roskasta crveno sve to bilo u tragovima ali evo jutros stalo nista i nije me bolilo nista pa nisam rila radit test jer kontam stize a nisam tila ni utrogestan stvaljat a sad kontam da ipak ga napravim ujutro ako danas bas ne probije jer vec mi prva mokraca isla sad mi glupo radit a i prijucer sam bila pod nekim stresom neki problem bija da nije od toga iako mislim da vijestica stize!
Skoljka cestitkee velikee jako sam sretna radi tebe 🤗❤🎉🙏
Svim ostalim cekalicama zelim isto svu srecu!!🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Meni je krenulo jutro s losim vijestima. Smrzlica nece biti, zaustavili su se u razvoju 😢😭
Žao mi je...😥😥😥
Znam da nije neka utjeha, ali ja sam na to gledala bolje da su stale s razvojem u labosu nego u maternici...😔
Lilypie nekako mi rano za test, danas mi je tek 7dt i nije bila blastice tako da se ne želim prije vremena bedirat 😂
Belaa, ne smiješ na svoju ruku prestajat s terapijom, to nikako. Stavi utric i napravi test. Nije bitno sto nije prvi jutarnji urin. Sačekaj dva tri sata s urinom i napravi ga. Ako već nećeš raditi betu.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Karla89 bome kod tebe veselo, ja nista od toga sto si navela nemam, samo cice su mi narasle za dva broja ali ne osjetim ih da bole i vec razmišljam kad da idem idući put 😂 držim ti fige sutra na najjače...
Sortiraj odgovore
Najstariji