Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ena1989
    09. Srpanj 2019. 09:43

Karla89

Ena1989

Karla89 hvala! Nastavi ću onda sa th, a onda kako Bog da. Malo sam potonula al vidim da ima još nade!

Mislim da ćeš biti najsigurnija ako odeš izvaditi betu!
    Ona će ti točno pokazati što je. Sretno 💚

Pričekat ću još 2 dana pa vidjet, jer je danas razočaranje bilo preveliko. Svejedno puno hvala ❤️

isabelagregorijan
    09. Srpanj 2019. 10:22

Lillypie - imam kineze s ebaya, jučer jedan geratherm, na njemu se vidi lijepa svijetla crta, danas clearblue i isto neka blijeda crta. 

Karla89 - kad vadiš ti betu? ja ću ić u ponedjeljak tek... 
    Delfin - Mene je isto tako kao malo nešto pikalo, al onako kao sitno, nisam mogla znat jesu jajnici ili ipak crijeva. 
    školjka - to je istina, ali radi negativnih prošlih iskustava, strah me...uvijek su me uvjeravali da simptomi nemaju veze, ali nemrem si pomoć kaj si tak mislim. Mene zanima dal svi ti simptomi idu od HCG hormona? 
    jer u prošloj trudnoći beta mi je bila 216 000 radi molarne trudnoće, ali svejedno nisam imala ni jedan simptom, možda sam imuna na hcg xD 
    Nada88 - u kojoj si ti fazi? koji ti je dan? 

[/url

sofi
    09. Srpanj 2019. 10:33

Cure veselim se s vama svakoj sjeninoj sjeni a osobito plusicu 😄😍 ja sam jos u pripremama i puna pitanja. Je li u praksi potrebna anestezija za punkciju i kakva? Boli li jako ili izdrzljivo? 😢

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

09. Srpanj 2019. 10:37

Isabelagregorijan potpuno je normalno da se nakon prijašnjih loših iskustava osjećaš tako preplašena i bojiš se radovati unaprijed, ali pokušaj biti pozitivna i razmišljati da je sad došlo vrijeme i za tvoju sreću ! Razumijem te skroz jer sam i sama takva! Ja bi trenutno bila presretna kad bi ugledala sjenu sjenine sjene 😂😂😂 meni je danas 5dt i nikakvih simptoma nema, ovo nešto malo pripisujem utrogestanu... malo sam u bedu al šta da radimo, ja sam ovaj transfer vec isplakala tako da vidit ćemo za koji dan... kad si ti napravila prvi test, jesu ti vraćene blastice ili??

isabelagregorijan
    09. Srpanj 2019. 10:37

Ovisi ti koliko imaš folikula. U pravilu do pet je kao izdržljivo, ako ih ima više od pet, trebala bi anestezija. Ali svaka žena ti je drugačija i ima drugačiju toleranciju na bol. Ja sam dva puta vadila po jednu i nisam ništa osjetila, a zadnji put kad ih je bilo 22 sam bila pod općom i iskreno, nakon toga kad su lijekovi popustili, jako me bolilo, ali je prošlo...

[/url

isabelagregorijan
    09. Srpanj 2019. 11:02

Nada, ja sam vraća dvije blastice, a ti? Jedan dan smo razlike, meni je 6dt. 
    Kad ćeš piškiti test? ja sam isto u bedu, odnosno tokom dana izmijenim osjećaje sto puta...jedan tren si mislim kak bude bude, drugi tren nije dobro, treći tren, ma sve je ok...ma užas. 
    Koje ti to simptome pripisuješ utrogestanu? ja od njega nemam nikakvih simptoma haha 

[/url

09. Srpanj 2019. 11:13

Isabel nadutost, tu i tamo presjecanje u predjelu jajnika i maternice i glavobolja! Al ja sam prošli put bila uvjerena da sam trudna i da test ne valja kakve sam bolove imala u donjem dijelu leđa i menstrualne bolove, toliko da sam otišla ranije s posla nisam mogla izdržat dođem doma - ko kuća velik 10 dt, tako da je to očito sve od utrica bilo.

Boa35
    09. Srpanj 2019. 11:15

Isabelagregorijan sad sam skužila da si i ti isto kod škvorca.. meni je 4dnt i isto dvije blastice! 
    Ja idem u srijedu vaditi betu, da mogu u petak ponoviti ako bude pozitivna, a naravno da bude !!! 
    Od simptoma ništa.. meni ni sise nisu napuhnute, a utrići kao da ih ne koristim.. na ništa ne reagiram 

• Kengurica
    09. Srpanj 2019. 11:28

Ma uopce ne morate imati simptome. Ja sam imala menstrualnu bol kao i to jaku, toliko jaku da sam pila lekadol, a to pak ne znam nikoga da je tako jako imao. Al mozda je ta bol bila odbacivanje drugog embrija jer je bio i jedan jedini izljev krvi. Ko ce to znati, ali citajuci sve ove godine forume znam da itekako ima trudnoca bez ijednog simptoma. Prvi koj transfer je imao sve simptome koje spominju kao trudnocu pa ni t od trudnoce nije bilo. 
    U samoj trudnoci nisam imala nijednu mucninu ni mucninicu pa mi je netko rekao da bi bilo bolje da imam pa me i to zabrinulo, al ispalo je da bez razloga brinem. 
    Dakle, ne slusajte simptome zaista su nerelevantni. Em smo bili na dozama hormona za konja, em unosimo visoke doze progesterona, em su nam pikani jajnici i jos zarastaju. Nekome to sve stvara simptome nekome niti jedan. 

sofi
    09. Srpanj 2019. 11:29

Hvala Isabelagregorijan! U privatnim poliklinikama, to ih nisam pitala još, ali vjerujem da postoji manje vise svugdje mogucnost odabira anestezije? 🙄😐

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.