Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    09. Srpanj 2019. 08:49

Pozdrav cure. Evo mene opet nakon kaj se par dana nije javljala. Čestiitam svim plusevima, nisam stigla popratiti sve zaostatke opet. 
    Ja imam novosti. 3.7. sam bila na transferu dvije blastice. Danas mi je šesti dan, zanimljivo je kaj sam ja već u subotu pišnula kineze i bili su blago pozitivni, to je bio treći dan...do danas se ništa nije potamnilo, znači dobim blijedu blijedu jedva vidljivu crtu. Od simptoma naravno opet nemam ništa, ubija me to, rekla sam sama sebi kako se neću sekirati, ali ubija me to. Betu ću ići vaditi tek u ponedjeljak. Muči me kaj di god čitam, sve su imale probadanja, cicke, glavobolje, sveeee, a ja nemam ništa. Prošle pute sam tri puta imala divne bete, sve savršeno, niti jedan simptom i naravno kiretaže, i rekla sam sama sebi da trudnića nemre biti normalna i uredna ako nema siptoma, a sad ih opet nemam :( :( :( 

[/url

Lilypie
    09. Srpanj 2019. 08:57

Isabelagregorijan, možda je do testova 🤔 Koje koristiš? Držim fige da bude lijepa Beta koja će se uredno duplati 🤞
    Ena1989, nazalost, ne zvuci dobro 😔 Možeš još i betu izvaditi pa da budeš sigurna.
    Lemon, sretno! I da bude uspješan 🙏
    Belaa, ima li kakvih simptomcica 😂 Nada a kod tebe?
    Veselim se cure vašim testovima 👏 Moraju biti plusici!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    09. Srpanj 2019. 08:58

Babylove

Lilypie zna i ja tocno kako ti je, 3 stimulacije, 3 transfera ali niti jedne smrzle… prvi transfer smo imali 2 embrija od pet stanica.. drugi 1 blastica od 10 stanica ( ali mislim da ih je 7 ili 8 bilo zrelo ne sjecam se sad) i treci transfer 12 zrelih stanica, 6 se oplodilo, mislili ma to je sad to, sve lijepo islo 3 sreca ono ja dedem na transfer a samo 2 dogurale do blaste i to vratili i nista… cekamo sad 9 mj pa cemo vidjeti

Zao mi je draga! Tvoji su makar stizali do blastociste a moji ne. I to me strašno plaši da ćemo mi biti onaj loši dio statistike koji nikad ne uspije 😔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    09. Srpanj 2019. 08:59

Ena1989

14 dan nakon AIH-a, test negativan 😭😭😭😭 ima smisla ponovit za dva dana ili prekinut sa utrogestanom i čekat mengu?

Čekaj!
    Meni je test tek 17.dan nakon aih pokazao plus! 
    Ja prekinula terapiju nakon prvog neg testa, pa onda išla odmah piti sve..na kraju nije nam sečeko kucalo, pa sam završila na kiretaži, ali nemoj još prekidati..pričekaj barem dan-dva! 
    Držim 🤞  da se + ipak pokaže! 💚

Boa35
    09. Srpanj 2019. 09:07

Isabelagregorijan ja imala transfer 5.7.dvije blastice i nemam simptoma, jedini je kad dugo hodam il stojim da me krene žigati dolje u jajnicima.. znam kako ti je.. budi hrabra i pozitivna! Vjeruj da je ovaj transfer dobitan!! 💜
    Ja jučer popodne pišnula jednu lh trakicu - ništa, danas drugu i vidi se sjena..sutra ću opet, danas mi je tek 4dnt dvije blastice. Odlučila sam se igrat s tim trakicama pošto ih imam punu ladicu doma! 🙈😂
    A test radim u petak, nadam se da ću izdržati do tada! 😛🤭
    Curke koje ste imale transfer, imate kakvih simptoma? Jesu krenuli? 

• delfin85
    09. Srpanj 2019. 09:19

Karla89

Isabelagregorijan ja imala transfer 5.7.dvije blastice i nemam simptoma, jedini je kad dugo hodam il stojim da me krene žigati dolje u jajnicima.. znam kako ti je.. budi hrabra i pozitivna! Vjeruj da je ovaj transfer dobitan!! 💜
    Ja jučer popodne pišnula jednu lh trakicu - ništa, danas drugu i vidi se sjena..sutra ću opet, danas mi je tek 4dnt dvije blastice. Odlučila sam se igrat s tim trakicama pošto ih imam punu ladicu doma! 🙈😂
    A test radim u petak, nadam se da ću izdržati do tada! 😛🤭
    Curke koje ste imale transfer, imate kakvih simptoma? Jesu krenuli?

Ja sam imala transfer 02.07. i u subotu i nedjelju sam imala bolove kao pred vješticu i u ned me dva puta zaboljelo kao da me netko udario ali to je trajalo 2-3 sekunde i dalje ništa posebno malo me nekad zna zaboljeti kao da ću dobiti, nije strašno.grudi su mi malo osjetljive kad skidam grudnjak onda bole,ovako na dodir ne.
    Od subote sam počela dobivati prištiće po licu i to jako puno kao u pubertetu i jako mi je lice masno.
    Od ostalih simptoma nemam ništa i ovaj puta sam odlučila da ne radim testove nego da čekam betu koja je u petak...
    Svima nam želim velike bete i školske trudnoće
    🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

Ena1989
    09. Srpanj 2019. 09:28

Karla89 hvala! Nastavi ću onda sa th, a onda kako Bog da. Malo sam potonula al vidim da ima još nade!

skoljka
    09. Srpanj 2019. 09:29

isabelagregorijan

Pozdrav cure. Evo mene opet nakon kaj se par dana nije javljala. Čestiitam svim plusevima, nisam stigla popratiti sve zaostatke opet.
    Ja imam novosti. 3.7. sam bila na transferu dvije blastice. Danas mi je šesti dan, zanimljivo je kaj sam ja već u subotu pišnula kineze i bili su blago pozitivni, to je bio treći dan…do danas se ništa nije potamnilo, znači dobim blijedu blijedu jedva vidljivu crtu. Od simptoma naravno opet nemam ništa, ubija me to, rekla sam sama sebi kako se neću sekirati, ali ubija me to. Betu ću ići vaditi tek u ponedjeljak. Muči me kaj di god čitam, sve su imale probadanja, cicke, glavobolje, sveeee, a ja nemam ništa. Prošle pute sam tri puta imala divne bete, sve savršeno, niti jedan simptom i naravno kiretaže, i rekla sam sama sebi da trudnića nemre biti normalna i uredna ako nema siptoma, a sad ih opet nemam :( :( :(

Nemoj tako razmisljati, samo sebe bediras bez razloga, nema to veza sa simptomima. Evo ja imam plus sutra idem na betu, a nemam niti jedan simptom, iskreno mislim da je i rano za prave trudnicke simptome, menga mi kasni 4 dana. Zene koje prirodno ostanu trudne tek kad im menga pocne kasniti skuze da se mozda nesto desava pa tek poslije simptomi naviru, a nekome ne. Mi sve ovdje koje imamo nekakva probadanja, bolne grudi, takozvane simptome, nije to nista zato sto nam se promilo, nego ili od punkcije ili od utrica koji nam stezu maternicu,ili estrofena koji podebljava, od njeg i grudi znaju boljeti, nateci, pa od stoperice grudi rasuraju jer je u njoj hcg. Mislim da ce se sve cure sa tim sloziti, zato draga opusti se, kupi pravi test pa na obraduj da slavimo😘🥰

Boa35
    09. Srpanj 2019. 09:35

Ena1989

Karla89 hvala! Nastavi ću onda sa th, a onda kako Bog da. Malo sam potonula al vidim da ima još nade!

Mislim da ćeš biti najsigurnija ako odeš izvaditi betu! 
    Ona će ti točno pokazati što je. Sretno 💚

09. Srpanj 2019. 09:41

Ja prvi put bas nikakvih simptoma i bas sam u nekom bedu, tu i tamo me nešto pecne po jajnicima, cice napuhane al ne bole, ma ama nista... i bas sam nekako izbedirana... kakvo je stanje kod vas ostalih cekalica??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.