Belaaa sta je sa tobom,cekamo testic? 🥰
Taman citam pratim sta nisam povatala !
Aaa danas kasni vec jedan ipo dan 😁🤗🙏 a test je u Cetvrtaaak vidit cemo ocu do tad dobit nadam se da nee ali cu pricekati nikakvi simptoma ne boli nista vidit cemo! Mouda kasne od vrucina il sta vec utric ide ok samo sta se dosta dolje vlazim neznam kako da vam to opisem i ima mi neki mirus drugciji 🙈 a ne svrbi me ne pece nema mrvica pa sam iskljucila gljivicno neznam vidit cemo necu se vele veseliit ako i bude samo da bude ok🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure kod mene loši rezultati, od petka do danas se samo za 0,8 mm podebljao endometrij I sad smo na 6,8 a 15dc. Šta nebi estradiol treba rasti? Bio mi je 620, a dns 480.. Ne znam šta se dešava. A doktorica je slučajno prebacila na 4d da bolje vidi i tamo je izmjerila 9 mm, ali kao to nije vjerodostojno? Iz Belgije mi još nisu dali odgovor šta sad dalje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon a joj bas lose se sve krece ocito. Estradiol koliko znam dostize vrhunac pred ovulaciju a onda krene opadat.
Belaaa sta je sa tobom,cekamo testic? 🥰
Taman citam pratim sta nisam povatala !
Aaa danas kasni vec jedan ipo dan 😁🤗🙏 a test je u Cetvrtaaak vidit cemo ocu do tad dobit nadam se da nee ali cu pricekati nikakvi simptoma ne boli nista vidit cemo! Mouda kasne od vrucina il sta vec utric ide ok samo sta se dosta dolje vlazim neznam kako da vam to opisem i ima mi neki mirus drugciji 🙈 a ne svrbi me ne pece nema mrvica pa sam iskljucila gljivicno neznam vidit cemo necu se vele veseliit ako i bude samo da bude ok🙏
Koji ti je danas dan nakon insemenacije? Ma ne zamaraj se simptomima, nisam ni ja imala niti jedan, sve sto me pikalo po jaknicima je bilo od punkcije, maternicu nisam osjetila niti jedan put. Osim ono jednom kad me isprobadalo na sve strane u par sekundi. Ni sad nista ne osjecam, a test nisam ponavljala, pa se pitam da li je sve ok uopce, u srijedu beta tek 🤔
Bas su traljavo napravili taj uzv, ja sam na tabletama i ne bi trebala biti ovulacija..vidjet ćemo šta će ovi reci
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ti si na th.estrogena koja blokira rast folikula i spriječava ovulaciju, ako sam dobro zapamtila. Tako je kod mene bilo kada sam išla na FET, kada je procjenio da je endometrij zadovoljavajuci krenuli samo sa utrogestanima kako bi se digla razina progesterona i time izazvala ovulacija, te nakon 3.dana bio transfer embrija od strata sa utricima.
Da li je endometrij trolinijski ili je vec u sekrecijaskoj fazi?
Lilypie ja te razumijem. Na zadnjem transferu od 6 ili 7 stanica 3 oplodjenje, dvije transfer jedna nije dozivjela 5. dan. Odmah sumnjas u ove preneseme medjutim jedna od te dvije je evo u mom trbuhu i u 21. smo tjednu. Imam 38 godina i prije toga 3 ivf sa samo po jednom oplodjenom i nikad nijedan embrij nije imao skolski broj stanica.
Ja imam amh 30, na gonalima nikakav hiper. Na gonalu, puregonu i bemfoli podjednaki odgovori. Oko 10 folikula, 6-7 stanuca, 3-4 zrele.
Hvala Kengurice ajme kako vrijeme leti, proletjela tvoja prva polovina trudnoce. Neka i druga prođe mirno i uredno, uzivaj!
Hvala Ninna. Ja svima s ovog foruma koje nisu jos zatrudnile to silno zelim. Stvarno je lijep osjecaj.
Hvala draga Kengurice tvojoj priči. Daje nadu ❤️
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji