Lemon ti si na th.estrogena koja blokira rast folikula i spriječava ovulaciju, ako sam dobro zapamtila. Tako je kod mene bilo kada sam išla na FET, kada je procjenio da je endometrij zadovoljavajuci krenuli samo sa utrogestanima kako bi se digla razina progesterona i time izazvala ovulacija, te nakon 3.dana bio transfer embrija od strata sa utricima.
Da li je endometrij trolinijski ili je vec u sekrecijaskoj fazi?
Nije mi rekla kakav je endometrij a ja zaboravila pitati. Evo dobila sam upute, u četvrtak krećem sa utrogestanom, ujutro i navečer ukupno 800mg, i transfer će biti drugi utorak
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon ti si na th.estrogena koja blokira rast folikula i spriječava ovulaciju, ako sam dobro zapamtila. Tako je kod mene bilo kada sam išla na FET, kada je procjenio da je endometrij zadovoljavajuci krenuli samo sa utrogestanima kako bi se digla razina progesterona i time izazvala ovulacija, te nakon 3.dana bio transfer embrija od strata sa utricima.
Da li je endometrij trolinijski ili je vec u sekrecijaskoj fazi?
Nije mi rekla kakav je endometrij a ja zaboravila pitati. Evo dobila sam upute, u četvrtak krećem sa utrogestanom, ujutro i navečer ukupno 800mg, i transfer će biti drugi utorak
Znam da si zabrinuta, ali probaj se sad pustit i misliti samo pozitivno, znaju oni što rade. Zelim ti da bude uspjesan i dobitan transfer.🥰🙏
Hvala, ma sad mi je lakše kada su me pozvali i rekli da je ok, nego ova naša doktorica misli da oni ne znaju šta rade, ja ipak mislim da znaju, ako traže hormone onda im trebaju zbog nečega a nije bez veze to vađenje, samo pozitivno od sada
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lemon - ja sam isto svako malo vadila estrogen, progesteron i LH, isto se radilo o FET-u. Nisam ih pitala zašto, mada mi nije imalo smisla. Valjda oni znaju... Još mi je Nikitta objašnjavala kakve bi vrijednosti trebale biti... 😁
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lemon vjeruj im znaju sto rade. A gin ovdje 🤭 ne zamaraj se! Ako klinika u koju ides je toliko napredna da radi pgd onda nema sumnje da brbljave. Sretno i d bude uspjesan FET!
Skoljka 11 dan mi od inseminacije ma ne zamaram se vise bit ce sta bude koja bi sreca❤🤗 bila da je🙂 ali vidit cemo ako nw dodje i sta ce testic pokazat🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Lilypie zna i ja tocno kako ti je, 3 stimulacije, 3 transfera ali niti jedne smrzle... prvi transfer smo imali 2 embrija od pet stanica.. drugi 1 blastica od 10 stanica ( ali mislim da ih je 7 ili 8 bilo zrelo ne sjecam se sad) i treci transfer 12 zrelih stanica, 6 se oplodilo, mislili ma to je sad to, sve lijepo islo 3 sreca ono ja dedem na transfer a samo 2 dogurale do blaste i to vratili i nista... cekamo sad 9 mj pa cemo vidjeti
Hvala vam, uzbuđenje polako raste
To sam i ja baš rekla mm, ako rade pgd onda znaju i fet organizirati
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Lilypie zna i ja tocno kako ti je, 3 stimulacije, 3 transfera ali niti jedne smrzle… prvi transfer smo imali 2 embrija od pet stanica.. drugi 1 blastica od 10 stanica ( ali mislim da ih je 7 ili 8 bilo zrelo ne sjecam se sad) i treci transfer 12 zrelih stanica, 6 se oplodilo, mislili ma to je sad to, sve lijepo islo 3 sreca ono ja dedem na transfer a samo 2 dogurale do blaste i to vratili i nista… cekamo sad 9 mj pa cemo vidjeti
Skoro identično kod mene...Kod mene je u prva 3 uvijek ostajalo samo po dvije ...Sad bio zadnji postupak preko hzzo-a i evo 4 blastociste zamrznute...🤩🤩🤩🤩
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
14 dan nakon AIH-a, test negativan 😭😭😭😭 ima smisla ponovit za dva dana ili prekinut sa utrogestanom i čekat mengu?
Sortiraj odgovore
Najstariji