Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    08. Srpanj 2019. 13:03

MakiST - Ljekarne Filipović, Zagorska
    Karla - mislim da je Hrabrica na taj način saznala da je trudna. 
    Lilypie - zato su dobitne u buši. Ne mogu baš sve biti odlične. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    08. Srpanj 2019. 13:10

Nikitta predivna doktorica Popijač Ključar je super gastoenterolog i lake ruke, al ne znam jel radi s anestezijom. Preporucila mi ju je internistica koja je kod nje par puta radila kolono. No mene je postedila te pretrage, zmatra da zasad nije potrebno pa nisam sama probala.
    Karla da, al mislim da ti mora pozitivna biti, ne blijeda.

Grizli
    08. Srpanj 2019. 13:38

Lilypie zao mi je da druge nisu uspjele dalje! Al nemoj d ati padne raspolozenje imas tri nade u trbuscicu jedna pa nek se bar jedna izbori! 🤞🤞🤞
    Karla ja sam lh radila 4 dana nakon FET-a blastice i t3stna crtica je bila sjena. 5 dnt sam radila opet i bio je pozitivan skroz. Testna iste boje kao kontrolna. I taj dan sam radila test bas al kako je na njemu bila neka sjenka koju nisam mogla odmah shvatit ozbiljno napravila sam tu lh i kad sam vidila rezultat zakljucila da ono na testu nije evaporacijska nego slabasan plusic. Drugi dan se vec mrvu tamnije vidila ta sjena na testu. Vrijedi probat dosta rano detektira al onda bas mora biti pozitivna lh. 

• thinkpink1
    08. Srpanj 2019. 13:53

Nikitta

Kengurice hvala, nekako sam se sad već umirila oko te anestezije kad ste mi sad ti i Thinkpink tako rekle da nije strašno. Mislim kaj sam sve prošla, ne da mi se više, ali znam da odgađanje nije riješenje, ali svakako ne bih sad preko ljeta mogla ići.. Uostalom, treba se naručiti na Rebru, ili imate kakvu preporuku za dobrog i pažljivog privatnika? Cijene su vjerojatno 💆🏼‍♀️

Ako uspiješ doci na Rebru do Premužićke, KB Dubrava ti je isto ok (tamo sam ja isla), da nisam jedina privatna opcija vi mi bila poliklinika Amruševa jer imaju nabolje i najnovije aparate, što je vrlo bitno.

• thinkpink1
    08. Srpanj 2019. 14:11

feli

Pozdrav,
    danas sam isla u Petrovu,pitati oko narucivanja za lijekove. Blijedo me je gledala i oprala da mi ne moze nista reci jer bi oni na godisnji (radi se o tome da zelim sada u postupak krajem 7.og mjeseca).
    Zna li netko rade li oni u 7./8. mjesecu tj. izdaju li lijekove?

Do sad je uvijek bilo da kad kreces sa folikulometrijama, a predhodno objavljene konzultacije i dogovor s kojom th.se kreće, nema narucivanja lijekova vec se samo dođe na odjel na pult i dobijes. Mozda nema odmah za sve dane, ali do sljedeće folikulometije te pokrije s lijekovima.

• thinkpink1
    08. Srpanj 2019. 14:12

Lilypie

Ništa od mojih smrzlica 😢 Ne znam… nekako sam potonula 😔

Šmmmrc...baš mi je žao...😔😥

• ninna1804
    08. Srpanj 2019. 14:15

Lilypie nemoj draga biti tuzna, shvacam te...nadala si se i sad te ovo rastuzilo, sutra ce vec biti lakse. Neka se barem jedna mrvica primi i bit ces najsretnija 
    Zene drage, ja sam jucer napokon dobila, 39.dc.....izludila sam. Sutra idem na folikulometriju i po terapiju. Jel koja od vas bila na gonalima, ali s visokim AMH? Kakva je bila reakcija? 

08. Srpanj 2019. 14:29

Lilypie uuu znam kako ti je, ja sam to saznala upravo na transferu i pala u depru, dva dana sam se isplakala toliko da sad test bude i negativan prebolila sam to vec! 
    Ali ti imaš tri mrvice u stomaku i nema da ne uspije bat jedna 🙏🏻

Boa35
    08. Srpanj 2019. 14:33

Grizli

Lilypie zao mi je da druge nisu uspjele dalje! Al nemoj d ati padne raspolozenje imas tri nade u trbuscicu jedna pa nek se bar jedna izbori! 🤞🤞🤞
    Karla ja sam lh radila 4 dana nakon FET-a blastice i t3stna crtica je bila sjena. 5 dnt sam radila opet i bio je pozitivan skroz. Testna iste boje kao kontrolna. I taj dan sam radila test bas al kako je na njemu bila neka sjenka koju nisam mogla odmah shvatit ozbiljno napravila sam tu lh i kad sam vidila rezultat zakljucila da ono na testu nije evaporacijska nego slabasan plusic. Drugi dan se vec mrvu tamnije vidila ta sjena na testu. Vrijedi probat dosta rano detektira al onda bas mora biti pozitivna lh.

Super😍 
    Imam ih hrpu doma, pa ću piškiti od sutra! 
    Sutra mi je taman 4.dan nakon feta 2blastice! 
    Curke koje ste imale prošli tj transfere imate li simptoma kakvih? 😊😋
    Mene jedino zna žigati u jajnicima kad dugo stojim i piškim puno..ostalo sve normalno.. 🤗

08. Srpanj 2019. 14:37

Karla89 sve simptome koje ja imam pripisujem utrogestanu, imala sam ih i zadnji put kad su bile 2 prekrasne blastice vraćene i bila uvjerena 100% da je to to, mislila sam da test ne valja jer me donji dio leđa rasturao, cice bolile, grčevi grozni  i ono minus ko kuća ! Tako da ovaj put nista ne osluskujem samo čekam do petka kad planiram Napravit test ... kakvo je stanje kod tebe? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.