Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    08. Srpanj 2019. 14:38

Lilypie

Ništa od mojih smrzlica 😢 Ne znam… nekako sam potonula 😔

A joj.pa kako to?koliko stanica ti je izvadeno?ako ti je dvodnevni embrij koliko stanica ima?meni prosli puta na stimulativnom prerano radili punkciju,embriji su bili jako maleni i sporo su se razvijali,a glavni znak prerane punkcije je bio sto se jedna jajna stanica oplodila sa dva spermija.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    08. Srpanj 2019. 14:42

ruška

Lilypie

A joj.pa kako to?koliko stanica ti je izvadeno?ako ti je dvodnevni embrij koliko stanica ima?meni prosli puta na stimulativnom prerano radili punkciju,embriji su bili jako maleni i sporo su se razvijali,a glavni znak prerane punkcije je bio sto se jedna jajna stanica oplodila sa dva spermija.

Sada sam skuzila ti si vise embrija vratila. 
    Nemoj biti tuzna,sad Ce se uhvatiti barem jedan,drzim fige😘

Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    08. Srpanj 2019. 14:44

Karla89

Grizli

Lilypie zao mi je da druge nisu uspjele dalje! Al nemoj d ati padne raspolozenje imas tri nade u trbuscicu jedna pa nek se bar jedna izbori! 🤞🤞🤞
    Karla ja sam lh radila 4 dana nakon FET-a blastice i t3stna crtica je bila sjena. 5 dnt sam radila opet i bio je pozitivan skroz. Testna iste boje kao kontrolna. I taj dan sam radila test bas al kako je na njemu bila neka sjenka koju nisam mogla odmah shvatit ozbiljno napravila sam tu lh i kad sam vidila rezultat zakljucila da ono na testu nije evaporacijska nego slabasan plusic. Drugi dan se vec mrvu tamnije vidila ta sjena na testu. Vrijedi probat dosta rano detektira al onda bas mora biti pozitivna lh.

Super😍
    Imam ih hrpu doma, pa ću piškiti od sutra!
    Sutra mi je taman 4.dan nakon feta 2blastice!
    Curke koje ste imale prošli tj transfere imate li simptoma kakvih? 😊😋
    Mene jedino zna žigati u jajnicima kad dugo stojim i piškim puno..ostalo sve normalno.. 🤗

Mene boli u donjem djelu leđa.ajd drzim fige za testiće,slikaj nam🙂🤞

Poliklinika Škvorc
    1.Beta 14dnt 1042

skoljka
    08. Srpanj 2019. 14:45

Lilypie

☹️ Bas mi zao,, drzim 🤞za ove sto su u tebi😘

• Mimi1510
    08. Srpanj 2019. 15:07

Cure danas si dajem prvi put sama gonal inekciju ...i gledam malo po youtubu i vidim da ima mali mjehuric zraka u njoj... jeste si vi narihtale na dozu koju ste trebale si dat pa lagano istisnule da izade jedna kapljica i onda se ubole...ajme mene strah...sorry ako sam dosadna ali bas sam sva nekako plasljiva da nesto ne zeznem

skoljka
    08. Srpanj 2019. 15:15

Mimi1510

Cure danas si dajem prvi put sama gonal inekciju …i gledam malo po youtubu i vidim da ima mali mjehuric zraka u njoj… jeste si vi narihtale na dozu koju ste trebale si dat pa lagano istisnule da izade jedna kapljica i onda se ubole…ajme mene strah…sorry ako sam dosadna ali bas sam sva nekako plasljiva da nesto ne zeznem

Ja sam primala Gonale i dobro sam reagirala, moj Amh je 18, neznam jel to smatras visoko, to je inace normalno. Sto se tice tog mjehurica, ni slucajno nastimat na dozu pa stianuti da mjehuric izidje, jer bi ti odmah cijela doza izisla. Trebas nastimat na prvi broj poslije nule 12 ili 25 nesjecam se koji je prvi pa stisnuti. Onda pogledaj jel se vratilo na 0,mora se vratiti. Tek onda nastimas na svoju dozu, zabodes na mjesto gdje ces si davati, stisnes, drzis 10s, pustis, pa izvuces, i opet mora biti na 0.

• ninna1804
    08. Srpanj 2019. 15:28

Skoljka hvala na odgovoru, ja sam pitala za reakciju na gonale. Do sada sam bila na puregonu i rekovelle, gonale sada prvi put imam. Koliko si imala folikula?

skoljka
    08. Srpanj 2019. 15:55

ninna1804

Skoljka hvala na odgovoru, ja sam pitala za reakciju na gonale. Do sada sam bila na puregonu i rekovelle, gonale sada prvi put imam. Koliko si imala folikula?

Ja nisam imala nikalve reakcije na gonale, lao da nisam nista niti primala. Al prije njih 3 dana sam pila Femaru, e ona me satrala i fizicki i psihicki. Ugl na kraju sam imala 12 oc, 11 se oplodilo

• Mimi1510
    08. Srpanj 2019. 16:12

skoljka

Mimi1510

Cure danas si dajem prvi put sama gonal inekciju …i gledam malo po youtubu i vidim da ima mali mjehuric zraka u njoj… jeste si vi narihtale na dozu koju ste trebale si dat pa lagano istisnule da izade jedna kapljica i onda se ubole…ajme mene strah…sorry ako sam dosadna ali bas sam sva nekako plasljiva da nesto ne zeznem

Ja sam primala Gonale i dobro sam reagirala, moj Amh je 18, neznam jel to smatras visoko, to je inace normalno. Sto se tice tog mjehurica, ni slucajno nastimat na dozu pa stianuti da mjehuric izidje, jer bi ti odmah cijela doza izisla. Trebas nastimat na prvi broj poslije nule 12 ili 25 nesjecam se koji je prvi pa stisnuti. Onda pogledaj jel se vratilo na 0,mora se vratiti. Tek onda nastimas na svoju dozu, zabodes na mjesto gdje ces si davati, stisnes, drzis 10s, pustis, pa izvuces, i opet mora biti na 0.

Puno ti hvala 😘

Lilypie
    08. Srpanj 2019. 16:21

Hvala drage moje cure 😘 prava ste potpora. Kako reče Nikitta, odmah posumnjao i u kvalitetu ovih vraćenih. Sto je tu je, nema odustajanja prije vremena. Valjda će i mene Bog pogledati 🙏
    Nada, ti si nam sljedeća koja će popisati plusic 🤞🍀
    Belaa nam se ne javlja, možda ga već i ima.
    Sretno cure svima koje tek krećete a mi koje čekamo da ugledamo toliko željeni plusic 😍

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.