MakiSt ma ja se slazem da ih ima malo i hrpa nasih drndi, al ostaviti obavijest bi mogao jer ja ne mogu citat misli i svaki dan provejravat sustav poste dal je meni sto doslo njima. Uostalom ako ja njih svaki dan zivkam tek onda ce imat guzvu od poziva.
Lilypie ne govori mi nista za reklame koje lete. Nama nas pusti ispred zgrade na sanducicima i kad zapuse fino sve meni zavrsi na parkirnom mjestu pa ja moram skupljat 10 kg papira i bacat u kontener koji moram skenirat onda na svoju karticu i ja placat to smece iako niti je to moj otpad niti sam to htjela. Negdje prije sam cekala da ostavi to na sanducicu pa kad je otisao do druge zgrade 3 m dalje ja fino mu na motor stavila cijelu tu hrpu od valjda 100 letaka. Faca mu je bila neprocjenjiva kad je dosao do motora. 🤣
Moja frendica radi u posti i bas mi je neki dan rekla da postari STRAJKAJU jer ih je malo. Tipa 1 postar mora pola grada obic s punom torbom tih nasih pizdarija i paketa. Pa mu netko ne otvori, pa nema sanducica pa vracaj ugl bolesno su im teske te torbe zbog paketa i ono.. meni ih je malo zao 😕 nemojte se ljutiti na postare, samo na sustav! 🤪
Zanimljivo je kako je njima u javnim službama i državnim firmama uvijek najteže 🙄 Ostala stola sitnog zuba rinta i nitko ne pita može li ili ne. Ne ostavljanje papirića s preporučenom pošiljkom nema nikakvog opravdanja. Nisam jednom vidjela poštara kako je samo ubacio bez da je i pozvonio. I sad je on kao ispričan jer ima puno posla?!
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Moja frendica radi u posti i bas mi je neki dan rekla da postari STRAJKAJU jer ih je malo. Tipa 1 postar mora pola grada obic s punom torbom tih nasih pizdarija i paketa. Pa mu netko ne otvori, pa nema sanducica pa vracaj ugl bolesno su im teske te torbe zbog paketa i ono.. meni ih je malo zao 😕 nemojte se ljutiti na postare, samo na sustav! 🤪
Zanimljivo je kako je njima u javnim službama i državnim firmama uvijek najteže 🙄 Ostala stola sitnog zuba rinta i nitko ne pita može li ili ne. Ne ostavljanje papirića s preporučenom pošiljkom nema nikakvog opravdanja. Nisam jednom vidjela poštara kako je samo ubacio bez da je i pozvonio. I sad je on kao ispričan jer ima puno posla?!
A da se nadovezem, HP express ceduljicu zaljepi s vanjske strane vrata od zgrade, pa ako je netko normalan od stanara uzme i stavi na oglasnu plocu ili baci u sanducic. A kao zovu na broj moba koji im ostavis. Bezobrazluk koji bi ja riješila po kratkom postupku.😈👿
Pozdrsv zene, nisam se javljala jer sam htjela malo da odmorim od svega, (mislim na iscitavanje na netu prije i nakon neuspjelog ivf)😔
Htjela bih da vas pitam da li je neka od vas imala u terapiji utrogestan 3x3?
👱♀️37 amh 0.76,IR
👨32 oligoasthenozoospermija
2018 pocetak ivf, 1et;
2019 1fet ❌
2019 prirodna trudnoca ✔imamo curicu🙏🤲
2023 u postupku ivf za 2gu bebicu
Pozdrav,
danas sam isla u Petrovu,pitati oko narucivanja za lijekove. Blijedo me je gledala i oprala da mi ne moze nista reci jer bi oni na godisnji (radi se o tome da zelim sada u postupak krajem 7.og mjeseca).
Zna li netko rade li oni u 7./8. mjesecu tj. izdaju li lijekove?
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Ne nego šalju iz firme (Hrvatska pošta) kontrolu da se provjeri da li su žene zbilja za bolovanje. Pa je bilo slučajeva da ginekolog u jednom manjem gradu nece otvoriti zaposlenici bolovanje. A ona nema kod kojeg drugog ae prebaciti. Evo znam takva tri primjera ( od prije cca 2 godine). Svi su sa mora.
Ništa od mojih smrzlica 😢 Ne znam... nekako sam potonula 😔
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ništa od mojih smrzlica 😢 Ne znam… nekako sam potonula 😔
Žao mi je 😔😔
Držim 🤞 da se barem jedna bublica u buši primi! Budi jaka uz tebe smo! 🧡
Cure, jeste li vi tu pisale da se može lh trakicama raditi test? Ako ona bude pozitivna, znači da je i test pozitivan?
Sortiraj odgovore
Najstariji