Kengurice ne mailom nisam dobila nista. Nego sam isla u postu, trazila seficu poste i postarajer sam ga taman vidila tamo da je dosao i trazila formular za prigovor. Ispunila ga u posti i predala sefici i rekla joj da je taj tip "nas" postar pa ga je pozvala pa je to izjavio, a s obzriom da mu je to 5 prigovor bio rekla je sefica taman da ga imam razlog za otpustiti. Ja sam i zvala neki broj 072 sto pise na stranicama i tamo im isto svasta nabrojala zena mi rekla to vam je tako u velikim firmama... Pa sam joj odgovorila da je to tako samo u drzavnim firmama ne u velikim. Idu mi na zivce strasno.
Sto se tice poštara, ja svaki put za neizruceno pismo ili paket, a netko je bio kod kuce, skeniram i posaljem u postu. Dam do znanja da nije niti pokusano pozvoniti, a jos manje isporuciti. I tako svaki put jer mi se neda j.za nešto zbog cega je netko placen, trosit svoje slobodno vrijeme, prijevoz i nacekavanja u redu u posti da bi podigla nesto zbog necije aljakavosti i lijenosti. Tako mozemo svi raditi, i zato nam je tako. Zadnji puta je došao postar na vrata, veli muž sav u strahu i suznih ociju jer ga šefica svaki put "opere" na svaku moju žalbu, a vjerujem da nisam jedina. Kaže mužu, ja ne znam sta sam se vasoj supruzi zamjerio da se stalno žali. Veli muž, da korektno odradite posao, vejrujem da ne bi bilo prituzbi s njene strane.
Od tada sve nosi.
Ali ja ne dobijem niti zuti papiric. Nista. Meni nije bed da mi do vrata ne donese, zivim u neboderu i on je zaduzen za vise takvih i znam da ne stigne nositi od vrata do vrata, ali di mi je obavijest i di mi je posiljka? 🧐
Ma u posti je raspadno stanje. Sad vec maltretiraju radnike jer godinama nije bilo nikakve discipline. Slavonci su masovno na bolovanjima bili kad je kirvaj, dalmatinci kad se beru masline itd. A sad je tortura zbig toga, odnosno vjerojatno kako gdje, al znam da neke zene koje su u MPO imaju problema s bolovanjima, idu im iz poste ginekolozima u provjeru...
Kengurice, nisam razumjela ovo zadnje; poštar provjerava je li žena kod kuće kad je na bolovanju???
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Kengurice, nisam razumjela ovo zadnje; poštar provjerava je li žena kod kuće kad je na bolovanju???
Da, to sam i ja htjela pitat?
Tako ni ja nisam dobila za niti jedan od ta 3 paketa cedulju nista, samo na onom od pracenja posiljle pise da je postar pokusao dostaviti al se zaje napisao je da je pokusao dostaviti u nedjelju tako da je ta zrna odmah znala da laze. Sad je samo pitanje dal ce mi vratiti novce preko wisha nakon sta prodje onaj rok kad kao trebas javiti da paket nisi primio. Jer paket je vec uredno vracen njima davnih dana. Nervira me sto ne pozvoni, al sto je najbolje ne isporucuju nikakvu postu jer meni su i za porezno rijesenje ostavili cedulju a doma sam bila jos muz pita da sta sam spavala kad nisam preuzela. Tako da ne nosi nista osim onih vrazjih reklama ocito.
Ako iz pošte idu ginekolozima provjeravat onda ih se moze tuziti i postu i ginekolog zbog povrede gdpr-a.
Tako ni ja nisam dobila za niti jedan od ta 3 paketa cedulju nista, samo na onom od pracenja posiljle pise da je postar pokusao dostaviti al se zaje napisao je da je pokusao dostaviti u nedjelju tako da je ta zrna odmah znala da laze. Sad je samo pitanje dal ce mi vratiti novce preko wisha nakon sta prodje onaj rok kad kao trebas javiti da paket nisi primio. Jer paket je vec uredno vracen njima davnih dana. Nervira me sto ne pozvoni, al sto je najbolje ne isporucuju nikakvu postu jer meni su i za porezno rijesenje ostavili cedulju a doma sam bila jos muz pita da sta sam spavala kad nisam preuzela. Tako da ne nosi nista osim onih vrazjih reklama ocito.
Ja ne dam ni blizu reklamama. Imam dva psa, znaci mirni kao mačkice... i sad frajer dodje, ako su psi vani oni naravno prilaze ogradi njuškaju, a on se boji i onda zakači te reklame bilo gdje na ogradu, samo ne u sandučić i ode. Meni vjetar to raznese po ulici pa idem skupljati.. Jednom mu rekla da ako se boji prici sandučiću neka ih ni ne ostavlja ali ne... moraš biti grub da bi shvatio.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Ako iz pošte idu ginekolozima provjeravat onda ih se moze tuziti i postu i ginekolog zbog povrede gdpr-a.
Ne samo to, to je odavanje liječničke tajne koju polažu kad i hipokratovu zakletvu. Cak ni med.sr. ne bi smjela znati sta se razgovara u ordinaciji sa liječnikom. To je odmah za tužbu, i to s punim pravom, koju nema šanse da se ne dobije. Jedino tko smije provjeravati bolovanja su kontrolori bolovanja, po struci liječnici i jedini kao takvi smiju. I to uglavnom idu po prijavama od strane poslodavca ili neke druge osobe, kada su suspektna bolovanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji