Pozdrav cure
Nisam dugo pisala ali vas uredo citam svaki dan, i divim se svima vama ❤
Ja evo sad za koji dan trebam dobiti menstr.
Od inekcija sam dobila Gonal 900 Iu / 1.5ml
2-4 dana si dajem gonala F 200 a
5i 6 dan 150
Zanima me posto vidim da je dosta cura vise lijekova kombiniralo da dobe jajnih stanica…sta vi mislite da li je meni taj Gonal dovoljan?
Idem sada prvi put na IVF stimulirani .
Poz Mimi ja sam primala gonale i odlično sam reagirala, s tim da sam zadnjih 4 dan uzela i orgalutran (ako sam dobro napisala). Dobila ukupno 17js. Nisu sve bile zrele..12 stavili u oplodnju i od tih 12 imamo 3 blastice! Nama bio isto prvi stim ivf.
U prvom postupku ni oni ne znaju kak će tko reagirati..u svakom slučaju držim 🤞 i sretno!
Obavještavaj nas kakvo je stanje!
Nada88 sretno i tebi sutra draga!! 🤞💪🤗
Karla 89 - hvala ti na informaciji 🤗
Da da javljat cu se ,sigurno cu i imat dosta pitanja 😊
Medo2711 ma svakako treba promjeniti terapiju, a i meni je svakako razliku napravilo i uzimanje matične mliječi 2 mjeseca prije ovog zadnjeg postupka… Bila sam kod Časne Ljubice 2017, oni rade isto kakti nekakvo masiranje želudca, spuštaju želudac, namjeste maternicu. To je trajalo sat vremena, plus neke vježbe za meridijan želuca. To mi je jako pomoglo, endometrioza sa 4.5 cm pala na 1 cm, a sva bol sa crijeva se povukla, kao da su žarišta otišla s crijeva. Bilo je to kao čudo Božje. Nažalost samo tad sam imala tu masažu, zato sam pitala nedavno tu nekoga tko je krenuo - gdje ide? Mislim da je čak Medo2711 pisala da ide tu negdje u Zg… da, razmišljam opet o tome… možda da mi se barem sve opet vrati na mjesto, jer kad sam bila 2017 kod Časne, sve mi je bilo poremećeno u trbušnoj šupljini…
Pokusat cu i sa tim.Pa cemo vidjeti imam dva mj lijepo i posvetiti cu se sebi.I taman sam 2 mj na go i to je moje vrijeme za pripremu🤗..ako ti je pomoglo odi opet na masaze☺Barem jedamput mj da ti ublazi bolove.Ja cu isto opet krenuti jer sam se bolje osjecala poslje.Ako trebas oper link gdje idem.Stavim ti.Masaza traje oko 2 sata cijelo tijelo.
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Medojesi ikad kontaktirala Cito? Oni imaju pomladjivanje jajnika i zaista znam dva slucaja sa foruma koji su tamo i zanijeli, a ne samo dobili stanicu. Takodjer tamo koriste neku kombinaciju klomifen-femara pa onda FSH/LH injekcije (to nisam bas cula da kod nas mnogi koriste, a to je kao nesto za low respondere). Navodno je doktor direktan i on sam kaze ako misli da je ipak najbolje se okrenuti donaciji.
Nisam...hvala na savjetu.Onako sam mislila ici jos po koji savjet negdje..Bas bi mogla kod njih na konzultacije da cujem sta kazu.Mozda znas koji dr je dobar?
Lh 8.3
🤞🤗
Nada88 Što jenajbolje, i mene je Časna naučila kako da svaku večer izvodim vježbe i namjestim sama želudac, ali ja sam to radila nekih mjesec dana - pa prestala. Sad mislim da bi mi trebao opet kompletni reset. Imam ja screenshot od Nastykad je stavila gdje je išla na masaže kod jedne curke. Ona je ostala trudna nakon toga.Da, ti si Medo2711 stavila link, ja sam to otvorila, ali nisam spremila, pa sad zaboravih gdje ideš. 💆🏼♀️
Evo draga http://www.velvetpepperstudio.hr/....
Lh 8.3
🤞🤗
Cure - Karla89 i Nada88 sretno na transferu sutra 🍀🤞🏻
Sretno cure🤞🤞
Lh 8.3
🤞🤗
Kengurica tek sad vidi da su u splitu oni🙈
Lh 8.3
🤞🤗
Medo ma da u Splitu su nazalost. Dr. Poljak. Imaju navodno tehnoloski jednu od najnaprednijih nasih ambulanti. Mozda da probas poslati mail, on odgovara, al ne znam sad koliko se mailom moze. Posaljes mu protokole i rezultate, amh, fsh i sto imas i pitas da li oma smisla da dolazis na konzultacije. Ne znam koliko su preko maila zapravo spremni pomoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji