Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    04. Srpanj 2019. 11:59

Vaki

Medo - ma ja mislim da i dr. Alebić kod Podobnika isto radi pomlađivanje jajnika. Daj se raspita, negdje sam pokupila tu info.

Evo nesto clanaka vezano uz tu temu
    https://m.24sata.hr/video/cudo-u-zagrebu-lijecnici-zeni-izvadili-i-vratili-jajnik-pa-rodila-573665
    https://klokanica.24sata.hr/zelim-dijete/lijecenje-neplodnosti/prva-beba-u-hrvatskoj-ro-ena-nakon-autotransplantacije-jajnika-9999

04. Srpanj 2019. 12:34

Fala drage moje zenice, ja o ovome samo s vama pričam i puno mi znaci!!!

Vaki
    04. Srpanj 2019. 12:48

Grizli - znam tu foru, ali ja to nikako prokužiti. Meni se uvijek čini isto 😋

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 12:55

Stigao je mail. Od 12 js samo jedna nije bila dobra.
    Od 11 danas 5 pokazuje znakove oplodnje. Transfer sutra!
    Zvala sam da pitam zašto ne idemo na blastice pa čekam da me doktorica nazove. Može li to imati veze s tim sto je meni danas 17.dc? 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

skoljka
    04. Srpanj 2019. 12:56

Nada88

Fala drage moje zenice, ja o ovome samo s vama pričam i puno mi znaci!!!

Tako je i kod mene.. Pa nekad imam osjecaj da sam vam i dosadna bas zato sto sve sto me zanima vas pitam🥰

• Jenn
    04. Srpanj 2019. 13:01

Cure sretno na transferima fanas i neka budu dobitni!
    Lilypie vjerovatno je transfer danas za slucaj da ne ostane nista za 5.dan i da ne ostanes bez transfera uopce. Ako se koja razvije do 5.dana idu na zamrzavanje! Sretno u svakom slucaju!
    Nada bitno da je dr obavila svoj posao, na njihovo raspolozenje ionako ne mozemo utjecati ali mozemo na svoje zato glavu gore!!

• Jenn
    04. Srpanj 2019. 13:02

Skoljka drzimo fige i cekamo slikicu pozitivnog testa!! Sretno!

skoljka
    04. Srpanj 2019. 13:04

Lilypie

Stigao je mail. Od 12 js samo jedna nije bila dobra.
    Od 11 danas 5 pokazuje znakove oplodnje. Transfer sutra!
    Zvala sam da pitam zašto ne idemo na blastice pa čekam da me doktorica nazove. Može li to imati veze s tim sto je meni danas 17.dc?

🤗🤗  Mislim da nema veze. Jedino sto meni pada na pamet je da vide da se dobro ne razvijaju pa nece imati sta ostaviti za blasticu, mozda grijesim i nadam se da debelo grijesim🤔

skoljka
    04. Srpanj 2019. 13:05

Jenn

Skoljka drzimo fige i cekamo slikicu pozitivnog testa!! Sretno!

🤗🥰🤗

Lilypie
    04. Srpanj 2019. 13:06

Uglavnom, dr. je rekla da ujutro dodjemo pa ćemo porazgovarati kad budemo vidjeli kako stoje sutra 🥰

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.