Cure sad cu vam se ja opet zaliti. Neznam jel se koja sjeca da sam prije par dana napisala da mi je nesto na lijevoj strani stomaka dole skroz nisko lagano napuhnuto. E sad je to jos vise. Bas se vidi jako razlika. Inace imam ravan trbuh pa se ta razlika bas vidi. Dodje mi da nazovem mpo ili svoju. gin. da se narucim za pregled, bojim se da mi hormoni nisu izazvali nesto, da se neato lose ne desava. Inace mi je danas 12 dan nakon punkcije, 7 nakon transfera
Jel imas redovitu stolicu?
I kad nemam, nebude mi tako nego klasicno napuhnut stomak
Prvo sto mi je palo na pamet kako kraj probavnog trakta zavrsava na lijevom donjem dijelu trbuha, mislila sam da mozda nije nakupina frcesa i da se nije crijevo u potpunosti ispraznilo, pa postoji mogućnost nakupljanja fecesa…jer nije rijetka pojava…
Nevjerujem, jer sam i tih dana kad sam primjetila to imala dijareju da izvinete.
A zaboravila sam napisati kad mi je dr. radila transfer rekla mi je jajnici odlicni vracaju se u normalu, endometrij izvrstan flafast, i da imam malo slobodne tekucine. E sta je ta tekucina jel ona na nesto lose utice, stalno zaboravim za nju pitati. Ne bi mi valjda radila ET ako je to nesto lose, zar nije steta izgubili savrsenu blasricu
Perlo - nekad se desi da dva folikula preuzmu funkciju. Možda je tako bilo kod tebe, samo što jedan nije prsnuo??? Ne znam, to mi je jedino objašnjenje ako ti je trakica pokazala ovulaciju. Kakav ti je bio estradiol?
Što se tiče jajnika, ja uvijek osjećam lijevi jajnik. Bila sam sigurna da on uvijek odradi ovulaciju, no na ultrazvuku mi je dr. pokazala da uopće nije tako. Ne znam zašto desni ne osjećam, kod tebe je samo obrnuto, a u biti rade jedan i drugi.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Skoljka - ta tekućina je, nakon ovulacije, dokaz da se ona uistinu dogodila + žuto tijelo. Prije transfera je ne smije biti previše zbog mogućnosti hiperstimulacije. No, ne vjerujem da malo slobodne tekućine može štetiti. Možda ti je jajnik uvećan? Jesi li na toj strani imala više folikula?
🤞❤️🙏
Evo, nisam vidjela da je Nymeria istog mišljenja. Mora da je onda to u pitanju.
🤞❤️🙏
ZaraZ žao mi je. 😔 šaljem zagrljaj. ❤
Al nemoj još prekidati terapiju, čekaj betu samo ona je 100%.
Znam da si sada nesretna i nema ti utjehe, moraš odtugivati al činjenica je da rijetkima uspije iz prve. Kažu nekako da najveći postotak uspješnosti bude iz 3.puta.
Jel imaš smrzlića možda?
S obzirom na pritisak okoline možda sljedeći put da to ostane između tebe i muža. I ovako je teško, pa onda još pitanja ljudi. Ne misle oni loše i žele ti samo dobro al to stvara samo još dodatni pritisak.
Nee, bio prirodni postupak. Sad jos cekat do 9 mj. Nista nije na mojoj strani.ZaraZ a joj bas mi je zao da je minus. Al nemoj biti odmha tako deprimirama izdrzi jos na terapiji do petka, pa vadis betu jel tako? Sve je moguće znas, ne otpisuj nista dok nemas negativnu betu ili bas dobis mengu. Doduse i sama sam svaki postupak nakon sto je negativan test bio 16 dana nakon aspiracije prekidala terapiju, al vodjena sam bila predosjecajem. Nazalost to sto je s vama sve ok po nalazima ne znaci da zaista i jeste niti su godine niti je dijagnoza ikakva garancija. To i je problem kad dr nesmotreno ženama u ivf kazu vi cete brzo i lako zatrudniti, nitko od nas ne zna sto sve utječe i kad nam je sudjeno. Znam da di tuzna al pokusaj ostat smirena i pricekat betu.
Vraga, tek u nedilju beta. Ma znan da nije, prestali su mi svi simptomi, cak i sise ne bole vise. Potrosit cu ovo terapije sta imam i stajem. Jel uopce betu moram vadit?
Drzi se i ne budi pesimistična.prihvati da je to tako.ne forsiraj,odmori malo.Bila i ja u toj situaciji,sada sam se pomirila sa svime,nemogu se vise nervirati.
Ljeto je,odmori do 09mj. Ja sutra idem na et i ne ocekujem ništa.na jesen stimulativni,a do tada odmor,kupanje i uzivanje😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Cure sad cu vam se ja opet zaliti. Neznam jel se koja sjeca da sam prije par dana napisala da mi je nesto na lijevoj strani stomaka dole skroz nisko lagano napuhnuto. E sad je to jos vise. Bas se vidi jako razlika. Inace imam ravan trbuh pa se ta razlika bas vidi. Dodje mi da nazovem mpo ili svoju. gin. da se narucim za pregled, bojim se da mi hormoni nisu izazvali nesto, da se neato lose ne desava. Inace mi je danas 12 dan nakon punkcije, 7 nakon transfera
Meni je prošli mj nakon punkcije bio cijeli trbuh napuhnut,a na desnoj strani,gdje je bilo 11js me i boljelo kaj bi stisnula rukom.. izgledala sam kao trudnicai dva tj nisam mogla je niti jedne hlače obući..odgođen mi je transfer i rečeno mi je da ako mi vrate blasticu, ako se ona primi, jajnici će još jače rasti i završila bi u bolnici vjerojatno ili strogo mirovanje nekoliko tjedana.. tako da sada čekam fet..
Možda da odeš na hitnu i vidiš što je pa da si mirna? Ili stvarno nazovi sutra mpo..ovako mi samo možemo nagađati što je i pisati svaka svoja iskustva..ali opet nećeš znati što je točno tebi.. sretno 😘
Ruška zašto ništa ne očekuješ od et? Nemoj biti pesimistična..i neki slabiji i lošije ocijenjeni embrij se može primiti.. kako bilo ja ti držim 🤞🤞 da sve ok prođe!
Ja idem u petak na fet, pa se svakako pratimo! 🤗😘
Skoljka ja sam imala sad prije FET-a ovulacoju na desnom jajniku i on mi je cijelo vrijeme uvecan. Kad lezim na ledjima vidi se izbocina na dnu trbuha desno cak i sad mi se jos nazire iako je trbuh mi malo narastao. Tako da mozda je od zutog tijela moguce. Bitno je da nemas bolove, ako te to boli onda odi kod gin za svaki slucaj da nije od stimulacije
Perlo - nekad se desi da dva folikula preuzmu funkciju. Možda je tako bilo kod tebe, samo što jedan nije prsnuo??? Ne znam, to mi je jedino objašnjenje ako ti je trakica pokazala ovulaciju. Kakav ti je bio estradiol?
Što se tiče jajnika, ja uvijek osjećam lijevi jajnik. Bila sam sigurna da on uvijek odradi ovulaciju, no na ultrazvuku mi je dr. pokazala da uopće nije tako. Ne znam zašto desni ne osjećam, kod tebe je samo obrnuto, a u biti rade jedan i drugi.
Estradiol sam radila prije prošlog postupka u siječnju, mislim da je bio 190. Neznam sve si mozgam da baš inzistiram na postupku, na svoju odgovornost. Šta je najgore šta može biti? Žene ostaju prirodno trudne a ni neznaju jel im cista ili ne. Nama traže doslovce dlaku u jaju ono što se kaže. Ako baš baš počne rasti prekinut ćemo ionako idem privatno o svom trošku.
Skoljka - ta tekućina je, nakon ovulacije, dokaz da se ona uistinu dogodila + žuto tijelo. Prije transfera je ne smije biti previše zbog mogućnosti hiperstimulacije. No, ne vjerujem da malo slobodne tekućine može štetiti. Možda ti je jajnik uvećan? Jesi li na toj strani imala više folikula?
E to neznam, nije mi moja mpo radila punkciju (go), vec druga pa mi nije nista niti rekla. Inace na toj strani nemam jajovod pa mi je palo na pamet jel se moze jajnik pomjeriti
Sortiraj odgovore
Najstariji