Curke da vam prenesem svoje iskustvo Časne Ljubice iz Posusja. Od 2mj. 2017 do 11mj.2017 sam hodala k njoj svakih mjesec dana do max.6tjedana razmaka između na "namjestanje želuca", dobila za kupit kod nje u ljekrani hrpu preparata za pit i jest, i vježbala vježbe za želudac svaku večer. Uglavnom sam se narucivala subotom ujutro u 8 (jedino tada zbog posla jer da ne uzimam go ili bolovanje za taj dan) i bila odmah među prvima naručena, i tada sam znala čekat do 13-14h da bi dosla na red. Em te vožnja ubije do tamo, pa cekas gladan, zedan i krepan napokon dodes na red, kad ono nikad nije zeludac bio na mjestu, pa ajmo sve iz početka. Da ne kažem da sam se svega pridrzavala onak štreberski, od uzimanja svih tih pripravaka po rasporedu i vježbanja. Jednom prilikom oni namjeste zeludac i nakon vježbi koje odmah tamo odradiš, meni se želudac ponovno pomakne, pa mi stavljale neku knjigu od nekoliko kg n trbuh da fixsiraju želudac na potrebno mjesto, nosila bandaže po 2 tjedna i ništa, svaki put ista priča. Uz sve to, nista od ljeta, godisnjih i kupanja u moru jer moras pazit na svaki pokret i položaj ruku, pa si time stvarno ograničen...i tako vidno razočarana svaki puta, odustala sam pogotovo kad sam vidla koliko nas to iscrpljuje, i mene i muža, jer smo se vracali za Zagreb isti dan, mijenjali se za volanom da ne zaspimo, dok ja nisam zadnji puta zakunjala za volanom i rekla sam sad je dosta. Pomaka nema, želudac nikad na mjestu, cirkulacija u zdjelici se nije nimalo pojacala da bi mi se zadebljao endometrij promatrajuci ga na UZV. Muž se složo sa svime što sam odlučila, makar je rekao da njemu nije problem i da možemo i dalje pokušavat. Al stvarno nisam više vidla smisla, pomaka nema, ubijes se vozeci, potrosis vrijeme, gorivo, cestarinu, i jos tamo ostavis svaki puta cca 100€ u njenoj ljekarni i na kraju bez rezultata, bar kod mene.😞
Skoljka - implantacijsko krvarenje se ne desi svima. Eto meni nije. A primilo se.
Karla, Nada i Ruska, sretno cure 🤞🍀
Ja sam u iščekivanju maila s rezultatima oplodnje 🙃
Ovaj put me poprilično boli dolje i jučer je cijeli dan bilo pomalo krvi i sluzi. Do sad nije tako bilo. A nije neka velika razlika u broju stanica. Koliko sam luda, čak sam jučer pomislila da mi možda u prethodnim postupcima nisu ni vadili toliko js koliko je pisalo na papiru pa se zato nije ni oplodilo vise od dvije 😏
Luda glava 😂
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Cure sretno na transferima danas!
Lilypie neka ih se oplodilo što više 🤞
Vidim da pišete o gonalu, meni je ovo bio prvi postupak i nisam imala pojma o lijekovima i šta je gonal ali eto i meni je donio dobre rezultate iako sam ja bila na baš jakoj dozi (262,5)
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Ovaj put me poprilično boli dolje i jučer je cijeli dan bilo pomalo krvi i sluzi. Do sad nije tako bilo. A nije neka velika razlika u broju stanica. Koliko sam luda, čak sam jučer pomislila da mi možda u prethodnim postupcima nisu ni vadili toliko js koliko je pisalo na papiru pa se zato nije ni oplodilo vise od dvije 😏
Luda glava 😂
Navijam za sto veci broj!!!🙏🙏
A jesi luda glava, sta ti sve padne na pamet...😂😂😂
To malo krvi ti se pojavi jer prilikom punkcije znaju pogodit krvnu žilicu pa zato cmolji...neke zenice znaju bas i dosta krvariti iz tog razloga
Karla, Nada i Ruska sretno danas 🤞💓🍀
Lilypie bomeee odličan broj jajašaca 😁 držim 🤞 da ih se sto vise oplodi i da imas puno lijepih blastica 💓
I da, krvi malo je normalno. Ja sam čak i jace krvarila (kod mene je sve vise od 5 kapi jace), pa su mi stavili onaj svoj tampon 🙈 i imala sam ga jedno 3 sata, nakon toga vise nije bilo krvi. Tako da no sikiriki.
Nado, Ruska, Karla sretno cure! 🤗😍
Lilypie nasmija me, a mislila sam da sam ja luda 😂😝 Svaka od nas svoj kriz nosi. Imala sam i ja svakakvih pomisli, a sad se nasmijem sama sebi. Sve je to ljudski😉😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Maki jucer sam cijeli dan bila grintava. Pomirila sam se da idem na kiretazu. Ubija me ovo gledanje u gacice svako 5min da vidim da li je krenilo nesto. Jos mi je vruce i smeta mi jer nosam uloske vec dva tjedna. . Nezz kad cu u postupak, u hodu cemo se dogovarat. Mozda 10. mj kao najranije da bi mogla. . Svaki moj plan se izjalovi tako da nista ne planiram. 🙆
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Medo mogu ti potvrditi za Cito dr. Poljak posaljes mail sa svojom anamnezom, napises nalaze koje imas i zamolis za misljenje. Ja sma napisala da sam iz Istre pa da bi voljela prije nego dolazim u Split dobiti misljenje da znam dal ima smisla putovati toliki put ili ne. Odgovorio mi je u roku 1 dana i objasnio svoje misljenje i stav. Nemas sto izgubiti a mozes dobiti neku info vise.
Lilypie, Nada i Ruska sretno! 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji